Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allberrta 36

Wczoraj kupilam mieszkanie..

Polecane posty

Gość allberrta 36

Wymarzone wyczeknae po latach tulaczki i wynajmu:( wkoncu kuplam male c 39m, saklaon z kuchnia i sypialania , balkon, lazienka, mala garderoba, nowe, sliczner , czyste , juz umeblowane, czysz niski bo 330zl , piekna miejscowka, zaplacilam za nie 310 tys , pol na kredyt polowe milam wkladu i co???nie moge w nim mieszkac bo wpl nie ma pracy , warac spowrotem do Irlandii, a mieszkanko wynajmu , splaci sie kredyt i na czynsz edzie , ehhh szkoda mi>>>>(

Gość rrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyytttttt
ale jak czyns 300zl, kupilas i muszisz placic jsezcze 300zl ? oco kaman

Gość halinkkaaaw
czytaj ze zrozumieniem anaalfabeto czynsz to czyn a cena za mieszkanie to cena za mieszkanie bo to kredyt

Gość allberrta 36
czynsz -330zl kuplam je za 310 tysiecy

Gość ten po praniumzgu
Ty n jak bys nie wiedzilaa a chyba nie masz mieszkania w bloku to wiekszosci placi sie czynsze jescze,dopiero terz powsataja bezczynszowe mieszkanka

Gość mammamammaa
"ale jak czyns 300zl, kupilas i muszisz placic jsezcze 300zl ? oco kaman" :-0 😭 Polsko!! Jakie dzieci wykarmiłaś!

Gość dfcvgbmnhbgvf
Ja za 70metrów płacę 220zł czynszu :) w każdym razie miłego mieszkania

czyli jak kupie nawet na wlasnosc mieszkanie to i tak placi sie czynsz :D ? ja zawsze w domu jednorodzinnym, co prawda w miescie ale nie widzialam o tym czynszu :O a komu w takim razie placi sie ten czyns, sobie?

Gość zodoco
Taki mały metraż za 310 tysięcy? Ja pierdziele...

sobie to tak ironicznie :) powaznie komu placicie czynsz i za co wlasciwie :O ? za 500 mialabys dom w miescie, a ty taka klitke kupilas ;D

Gość xcvzxfva
Za takie pieniądze postawiłem dom 120 m2, 20 km od jednego z największych miast w Polsce. Dojazd zajmuje mi 30 minut max. :)

Gość bgfdbgfd
dfcvgbmnhbgvf To oczywiste, że stawka zależy od lokalizacji. Ale myślenie przecież boli.

Gość the new
Wczoraj kupilas mieszkanie, a juz dzis wiesz ze nie znajdziesz pracy w okolicy i musisz wyjechac za granice?

@ rrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyytttttt Mieszkając w domu nie płacisz za działkę? :) Ja płacę. Czyli możesz mieć swoje i dać Państwo wydoi kasę z człowieka.

Gość waldi.k.
moi znajomi kupili dom w zabudowie szeregowej 120m kw z ogródkiem i garażem za 320 tys

Gość allberrta 36
No zlecialy sie bogaczki:) d slonka to i tak bardzo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pochodze ze stolicy t, cana za malo kawalerke to 250 tys minimu,, moja siorka kupila 50 m nowe na bemowie za 400 tysiecy takze to okazja,male ale mi wystarczy , rodzice maja na Wilnowie 70m , czyn 700,a wartosc ich mieszkania to 660 tys nie porownojmy cen w malych miatach, ja za garaz placilam 70 tysiecy, za 110, kuzynka na mazurach ma 45 merow, a domy mnie nie intresuj a bo mam dzialke rekreacyjna i stwiac domy wybacz ale nie bede , hehe

Nawt tanio kupilas ,a jaka dzielnica?my kupilismy w 2011, na Bemowie za 390 tys -55m, piekne bylo w parku, sprzedalismy je bo maz potrzebowal pieniedzy zarobilam na nim 45tyz ale tesknie zanim bardzo Warszawa jest droga:(

Gość xcvzxfva
Skoro tak ci pasuje to gnieździj się w swoim cudownym "mieszkaniu" 39m :D🖐️

Gość davetch
ale drogo za 310 tys zł

alebrta zeby postawic dom to trzeba miec na niego pieniadze :) mieszkanie za 660tys zl ? to chyba jakis super apartamentowiec musi byc

no chyba ze polecialas daleko w fantazje, idac za toba moge napisac ze moj dom jest warty 1mln zl, ptyanie kto to kupi ;)

Gość amerykaniepiszglupot
czynsz płaci się spóldzielni mieszkaniowej, zawiera się w nim część opłat, np wywóz śmieci, takie pierdoły, które mając dom robisz sama są zawarte w czynszu jak mieszkasz w bloku. Autorko strasznie dużo zapłaciłaś, małe mieszkanie to ciężko będzie Ci wynająć za rozsądną kasę...

Gość amerykaniepiszglupot
no właśnie, od wczoraj to się tej pracy nie naszukałaś :P

Gość allberrta 36
kupilam tanio to sa normalne kwoty na Warszawe 500 tys to 3 pokoje kosztuja to jest stolica , jestemw pl od 5 miesiecy i nie mam pracy wiec wracam do irlandii a mieskanko juz wynjelam za 1700zl to normlana kwota po daniu of g;oszenia milam milony telefonow

Gość allberrta 36
kupilam tanio to sa normalne kwoty na Warszawe 500 tys to 3 pokoje kosztuja to jest stolica , jestemw pl od 5 miesiecy i nie mam pracy wiec wracam do irlandii a mieskanko juz wynjelam za 1700zl to normlana kwota po daniu of g;oszenia milam milony telefonow

Gość gocha praga poludnie
Nie ma co sie sprzeczac bo ceny na wsiach sa inne a w stolicy inne, naze mieszkanie na Goclawiu rok 1968plyta 55metrow kupilm 4lata temy za 380tysiecy i to byla okazja, kawalerke po babi na warszawskiej woli sprzedalismy 27metrow za 260tysiecybardzo szybko 3 oglADAJACY kupil za gotowke.Meza rodzice kupili 75 metrow na mokotowie dolnym w kamieniccy za 550tysiecy bo sprzedALi dom pod Warszawa.Maz kupil garza na przyczoilku grochowskim za 45tysiecy wiec to sa tu normalne ceny za 200 tysiecy nic nie kupisz.

Gość krakowianka 4436
ja mam 36m -250 tys stan surowy , potrzeba ok 60 na wejscie ladnie co/

Gość weustrennnnn
ja kupiłam w Łodzi 57 m2 3 pokoje okazyjnie za 190 tysięcy , całkowicie do remontu jeszcze to była okazja bo kupione na licytacji za pomniejszoną wartość a facet który mi robił remont był ze śląska i powiedział że to strasznie dużo pieniędzy i on za takie to by se dom wybudował na gotowo i jeszcze w tym byłby koszt działki , hehehehe , za 190 tys