Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to

Kto lubi Magdę Gessler?

Polecane posty

Gość dziwne to

Bo wszyscy na nią najeżdżają, że się wozi, że jest ordynarna, że się nie zna, a ja JĄ LUBIĘ. Potrafi być ostra, ale ma wyczucie. I fajnie się ją ogląda.

Gość dziwne to
Raczej mnie to nie interesuje :)

Gość mania 33
ja lubię , po 1 każdy ją sam zaprasza , wiec wiedząc jaka jest po co ja zapraszają a potem narzekanie ? PO 2 - ciekawe czy jedząc w knajpie i płacac słono za posiłek nie chcecie wiedzieć co jecie i jak to jest przygotowywane , jak przechowywane sa produkty ? brakuje dobyrch restauracji - mieszkam w małym mieście , i tak na prawde 2 2 porychwach do 3 restauracji , zeszta to kababy i hamuburgery

Gość mirecki42
Ja kocham wszystko co sie rusza!

Gość dziwne to
mania 33 No własnie, zgadzam sie z Tobą w 100%. Płacę - wymagam, a jak widzę, z czego oni tam gotują, to nóż mi się w kieszeni otwiera.

Gość wacusiak
troche zbyt opasla by ja ruchac

Gość dqwdqwdwqdqwd
ja mam do niej mieszane uczucia , z jednej strony lubie ludzi o takim silnym charakterze ,którzy dązą do celu ,a z drugiej nie lubie jej chamstwa

Gość toż to szok!
jej zachowanie przy zachowaniu takiego Ramsaya to jest kraina delikatności :)

Gość ówolnić parufki z folji!
Jest chamska, gburowata, zachowuje się tak, jakby była alfą i omegą światowej kuchni, nie uznaje żadnych autorytetów i świętości. Jak w jednym z wywiadów powiedziała, że dla niej ktoś, kto nie zjadł w życiu owoców morza nie jest partnerem do rozmowy na żaden temat, utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że jest dnem den 🖐️

a ja jej nie lubię i nie rozumiem jej fenomenu

No i oczywiście to klasyczny przykład osoby, której sodówa do łba uderzyła.

Gość toż to szok!
Może chodziło jej o partnera do rozmów o kuchni? No jest trochę snobowata, ale to lepsze to niż polskie buractwo, zewsząd się wylewające.

Gość nie podawaj, ponieważ
nie lubię babsztyla, bo zachowuje się ordynarnie. Można być fajnym i posiadać te wszystkie cechy o których piszą tu jej fani, ale być jednocześnie kulturalnym człowiekiem. M. Gessler z klasą, kulturą i obyciem ma raczej niewiele wspólnego.

Nie nie nie, właśnie nie chodziło o rozmowy o kuchni, bo nawet dziennikarka o to dopytała :D M. Gessler stweirdziła, że owoce morza to nie jedzenie, a filozofia życia i ktoś, kto ich nie jadł = ktoś, kto nie zna takiej filozofii = to nie jest dla niej partner do rozmowy. Właśnie o to chodziło :o

Gość toż to szok!
Ale pomyślcie - kto nie ma wad? To nie jest żadna moja idolka, ale za cechy, za które ją lubię. A z tym chamstwem - nie przesadzajcie, ma wybuchowy charakter, poza tym = wymogi programu, taki to format.

Gość o wiele bardziej
lubię programy w rodzaju "Ewa gotuje". Z panią Magdą to papugowany na modę zachodnią kolejny reality schow. Szkoda mi zwyczajnie czasu na oglądanie takich programów