Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Padniętababa

brak siły na sex, perfekcjonizm

Polecane posty

Gość Zimnokrwisty
dzięki za całusy :***

Gość Zimnokrwisty
Padniętababa Żyjesz jeszcze ? jesteś ? :)

Gość Padniętababa
sprzątam biuro ;)

Gość Zimnokrwisty
sprzątam biuro jesteś niezmordowana :D podziwiam

Gość Zimnokrwisty
aaaa....nieładnie ale dobrze uczysz się :D

Gość Zimnokrwisty
już myślałem że tyle "Prawiłem na daremno" :D Mogę Ci zadać pytanie ? Kobiety nie lubią tych pytań wiec się trochę boję

Gość Zimnokrwisty
a mianowicie jestem ciekaw ile masz lat ja 24 wyprzedzam twoje pytanie i przepraszam ( nie bij ) za złamanie żelaznej zasady że kobiet się o wiek nie pyta ale żdżera mnie ciekawość :D

Gość Padniętababa
śmiało ;)

Gość Zimnokrwisty
Śmiałości mi nie braknie ale jestem dżentelmenem :D

Gość Zimnokrwisty
Padniętababa hmmm ? Co sądzisz o związkach z temperamentnymi młodszymi mężczyznami ? :D

Gość Padniętababa
SZczerze. Zawsze pociągali mnie starsi. Mój mąż jest starszy 4 lata.Nie zastanawiałam się nad tym....

Gość Padniętababa
To jakaś gra w pytanka? A co to ma do tematu ? :)

Gość Padniętababa
Ale i tak cię lubię za kulturę wypowiedzi i nie rzucanie obelg na wszystko i wszystkich co powszechne na tym forum;)

Gość Zimnokrwisty
SZczerze. Zawsze pociągali mnie starsi 😭 widzę że szybko złamała byś moje serce ❤️ :( a serduszko mam tylko jedne i wrażliwe ❤️ :D wiec przemilczę twoją wypowiedź .....

Gość Padniętababa
Oj ... przykro mi :( Pytałeś więc odpowiedziałam .

Gość Zimnokrwisty
To jakaś gra w pytanka? A co to ma do tematu ? a czemu nie ? Zainteresowałas mnie wiec tak z ciekawości pytam by Cię trochę lepeij poznać to chyba nic złego ? ale jak sobie tego nie życzysz to nie będę już pytał :) a jak jednak chcesz się o coś zapytać to Pytaj też mnie jak chcesz coś wiedzieć

Gość czy jesteś z rodziny
alkoholowej? taki perfekcjonizm kosztem harmonii to częsta cech takich dzieci

Gość Zimnokrwisty
Oj ... przykro mi Pytałeś więc odpowiedziałam . A może mam Ci posłać swój zniewlający uśmiech ? jestem przystojniacha ( reklama ) :D:D:D

Gość Padniętababa
Nie ukrywam, że też mnie zainteresowałeś, tak zupełnie bez podtekstów..To niespotykane na tym forum... mężczyzna, rzeczowy, kulturalny....hmmmm....... A ja czym Cię zainteresowałam?

Gość Zimnokrwisty
Oj ... przykro mi Pytałeś więc odpowiedziałam . NIe no spoko myślę że to przeżyje :D lubię szczerość po za tym się nie znamy tak naprawdę choć w dzisiejszych czasach szybko mogli byśmy się poznać ;)

Gość Padniętababa
Nie, nie. Z alkoholową rodziną nic nie mam wspólnego. Ale sama jestem ciekawa skąd u mnie takie zboczenie.

Gość Zimnokrwisty
tak zupełnie bez podtekstów.. Nie ukrywam, że też mnie zainteresowałeś, tak zupełnie bez podtekstów..To niespotykane na tym forum... mężczyzna, rzeczowy, kulturalny....hmmmm....... A ja czym Cię zainteresowałam? Mam wypisywać w podpunktach ? :D bądźmy poważni nie ma jednej rzeczy która jakoś nas przyciąga do drugiej osoby to szereg cech okoliczności i wiele innych aspektów decyduje czy kogoś lubimy czy nie i często bez naszej podświadomości no ale ogólnie jesteś ciekawa po za tym jesteś sexy, nie ma dużej róznicy wieku tak naprawdę między 24 a 27 lat nie ma żadnej różnicy obaj jesteśmy dorośli i obja jesteśmy młodymi dwudziestoparolatkami jesteś tak samo kulturalna i rzeczowa,inteligentna jak ja a ja to cenię no i na pewno jesteś kapitalną panią domu :D po za tym nie wiem jesteś taka jakaś urocza ( masz to "coś" taki wysublimowany smaczek :D nie jest dobry w pisaniu trochę to chaotyczne no ale odpisałem Ci jak umiałem

Gość Zimnokrwisty
Ale sama jestem ciekawa skąd u mnie takie zboczenie. Hmmm ? Masz jeszcze jakieś zboczenia o których nie wspominałaś ? :D

Gość Padniętababa
To jest to co chciałam usłyszeć na koniec dnia pracy;) Aż dostałam rumieńców;D Dziękuję ;) A powiedz czym się zajmujesz?

Gość Zimnokrwisty
To jest to co chciałam usłyszeć na koniec dnia pracy Aż dostałam rumieńców;D Dziękuję Piszę jak jest i co myślę ukłon w Pani stronę :D A powiedz czym się zajmujesz? Jestem Bankowcem :) pracuję w banku zachodnim wbk :D tak dokładniej jestem doradcą klienta A ty ?

Gość Zimnokrwisty
a właściwie to santander no ale mniejsza o to

Gość Padniętababa
Księgowa, kadrowa, specjalista do spraw przetargów, fakturzystka, ekspres do kawy, i mogłabym wymieniać godzinami... Firma niewielka ok 50 osób ale w biurze niestety jestem sama więc muszę być urządzeniem wielofunkcyjnym ;) Wiesz - to forum stało się troszke naszym prywatnym forum... może przeniesiemy się gdzieś indziej na pogawędki;)

Gość Zimnokrwisty
santander wykupił wbk nie wiem czy wiesz

Gość Zimnokrwisty
Wiesz - to forum stało się troszke naszym prywatnym forum... może przeniesiemy się gdzieś indziej na pogawędki Gdzie np ? Chodź tutaj też możemy pisać :)

Gość Padniętababa
nie wiem może fb? mail? gg niestety nie mam... w pracy.A w domu nie mam czasu na plotki;) muszę przecież sprzątać;D