Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Padniętababa

brak siły na sex, perfekcjonizm

Polecane posty

Gość hgfjhg
.

Gość rozumiem Cię
też tak mam ale tereaz jest dobrze po prostu mam teraz faceta i mi pomaga :)

Gość Padniętababa
nie nie tylko w domu tak mam. Najgorzej bo u innych widze tylko porządek, albo tylko nieład a u siebie od razu burdel. Wszyscy mówią, że u mnie zawsze tak czysto a ja widze zawsze brudno!

Gość padnięta pewnie
Padniętababa jak cię znajomi zprosza to jak zobaczysz brudny kibel to tez sprzatasz ?

Gość Zimnokrwisty
Wszyscy mówią, że u mnie zawsze tak czysto a ja widze zawsze brudno! Ktoś tu ma "brudne myśli" :P;) :D

Gość Zimnokrwisty
padnięta pewnie Weź się jebnij w ten głupi łeb i daruj nam swoje debilne teksty pisane kulawą ortografią na forum 🖐️

Gość Padniętababa
Zimnokrwisty;) Lubię Cię ;D Przecież mówie że mam to tylko u siebie w domu!

Gość padnięta pewnie
jak jej facet powie że wyszedł z kibla i umył chuja i dupe to pewnie musi być nieźle podniecona :classic_cool:

Gość padnięta pewnie
ide od tej żałosnej pedantki chorej na umyśle :o 🖐️

Gość Padniętababa
Zimnokrwisty- genialnie powiedziane;D

Gość lekkoduch
ok to ja się dołaczę...

Gość Zimnokrwisty
Zimnokrwisty Lubię Cię ;D Przecież mówie że mam to tylko u siebie w domu! :D tak ? no ja Ciebie też lubię [ WSTYDZĘ SIĘ ] ( żart :P )

Gość lekkoduch
ok sama też taka byłam ale dobrze umyte podłogi i świetnie wyczyszczone okna szczęścia nie dają na pewno w małz. sex jest BAAAAARDZO WAŻNY te cwile z mężem są bezcenne. sprzątać zawsze jest co i prać sama mam troje dzieci ( małe) więc wiem o co chodzi mam też do tego dom i ogród więc pracy jest wbród. ale dla siebie czas i męża zawsze znajdę prędzej oleję sprzątanie od tego nikt nie umarł, radziłabym raz na tydzień gruntowne sprzątanie, obiady szykuj na dwa dni czasem zjedzcie coś poza domem .... a z praniem się uporasz masz 1 dziecko to nie koniec świata. uściski

Gość Zimnokrwisty
ok to ja się dołaczę... do naszej elokwentnej rozmowy do łaczenia w bólu z panią "padnietababa" czy do walki o wolność samego siebie tudzież strajku do przesadnego porządku :D ( ale namieszałem )

Gość Padniętababa
:D czyli jest ktoś kto toleruje kobitki latające ze szmatką w domu prócz mojego męża;D

Gość Zimnokrwisty
dom i ogród więc pracy jest wbród. ale w ogordzie pewnie wyręcza Cię ciężko zapracowany mąż na pewno nie kosisz trawników :P leniuszku ( żart i oczywiście doceniam pracę kobiet w domu ) PS. Kiedy mi jakaś sexy pani będzie gotować pyszne obiadki :( muszę znaleźć jakąś partnerkę z dobrymi "kwalifikacjami" ( nie czepiać się tego słowa :D )

Gość Padniętababa
No wiem że 1 dziecko to nic w porównaniu do trójki. Tylko jak wracam z pracy o 16.00 to tego czasy wiele nie ma a jako księgowa ciągne jeszcze jakieś małe firemki z domu. Zimnokrwisty- zapraszam- poglądy drugiej strony zawsze się przydadzą

Gość dfssdfds
ja tez tak miałam. pracuj nad sobą. stopniowo. np. raz na tydzien zostaw w zlewie brudne rzeczy i umyj je na drugi dzien, raz na tydzien nie rob tego co powinnas ale idz z mezem i dzieckiem na spacer. raz w tygodniu odpusc sobie prace, zrobienie czegos. ja tak robilam. nadal mnie czasie skreca, ale widze jak mąż docenia to że nie sprzatam jak najęta :D serio.

Gość Zimnokrwisty
Zimnokrwisty- zapraszam- poglądy drugiej strony zawsze się przydadzą och doprawdy ? a kto się skarżył na facetów że nie umieją sprzątać ? co ? mam dyskutować z dyskryminującymi feministkami ? no tłumacz się tłumacz :P

Gość Padniętababa
No właśnie.... sexi pani...ehhhhhhh..... chyba tylko to trzyma jeszcze męża przy mnie że perfekcjonizm odbija się też w dbaniu o siebie...Ale jak długo....Popatrzeć to może sobie też w telewizji, prawda?

Gość Zimnokrwisty
ale dla siebie czas i męża zawsze znajdę prędzej oleję sprzątanie od tego nikt nie umarł, radziłabym raz na tydzień gruntowne sprzątanie, obiady szykuj na dwa dni czasem zjedzcie coś poza domem .... a z praniem się uporasz masz 1 dziecko to nie koniec świata. Zgadzam się z nią

Gość Zimnokrwisty
No właśnie.... sexi pani...ehhhhhhh..... chyba tylko to trzyma jeszcze męża przy mnie :D:D:D TO SIĘ NAZYWA REKLAMA :D PUNKT DLA CIEBIE PS. takaś sexy ? hmm ?

Gość Padniętababa
Łojjj!!!!!!!!! Jak ja zasne z brudnymi garnkami w zlewie???!!! Haha nie bedę mogłą zasnąć, więc będzie sex ;D Pozytywy nasuwają się same;) Zimnokrwisty- już się tłumacze... przepraszam... może nie tyle faceci co mój facet;) W garażu sprząta perfekcyjnie ale w domu.... Boże uchowaj ;)

Gość Padniętababa
Ja wiem czy to reklama... przecież mężczyźni twierdzą że charakter ważniejszy, prawda? A u mnie z tym jak widać marnie :(

Gość Zimnokrwisty
pracuj nad sobą. stopniowo. np. raz na tydzien zostaw w zlewie brudne rzeczy i umyj je na drugi dzien, raz na tydzien nie rob tego co powinnas ale idz z mezem i dzieckiem na spacer. raz w tygodniu odpusc sobie prace, zrobienie czegos. ja tak robilam. nadal mnie czasie skreca, JA bym tam nie miał żadnego problemu z odpoczynkiem i nic by mnie nie skręcało tylko bym się relaksował :) musi być czas na pracę i na relaks we wszystkim musi być umiar nawet w rzeczach pożytecznych i dobrych :)

Gość Zimnokrwisty
Łojjj!!!!!!!!! Jak ja zasne z brudnymi garnkami w zlewie???!!! Haha nie bedę mogłą zasnąć, więc będzie sex Tak to działa ? wow to te perfekcjonistki nie są takie złe :D Ty zostawisz nie umyty garnek a ona nie żaśnie i żeby uspokoic swoje skołatane nerwy ... no wiecie także tego :D krótko mówiąc będzie ostry seksik :classic_cool:

Gość Zimnokrwisty
ale gorzej jak ty się zaczniesz do niejdobierać a ona NIE OBAD SIĘ SPALI NIE TERAZ albo kochacie się a ona " KURDE MUSZĘ ODKURZYĆ WRESZCIE TEN KURZ Z TRAWNIKA :D" to może być problem ....

Gość fajny z Ciebie facet
Zimnokrwisty {usta]

Gość fajny z Ciebie facet
łeee no nie wyszło mi :( 👄 o :D :*** 👄

Gość Zimnokrwisty
przecież mężczyźni twierdzą że charakter ważniejszy, prawda? No tak tak tak.....:D