Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snajper321

dominujący czy łagodny

Polecane posty

Gość snajper321

Moja partnerka z która jestem już kilkanaście lat lubi gdy mężczyzna jest w łóżku lekko dominujący a ona lubi być mu uległa. Ja natomiast jestem czuły i delikatny i nie jestem nawet odrobinę dominujący. Zaznaczam tutaj, że chodzi tylko o sprawy łóżkowe, na co dzień jestem operatywnym facetem i raczej dbam o wiele spraw. Seksu potrzebuję raczej niewiele a ostatnio gdy zapytałem czy odpowiada jej moja wielkość to stwierdziła, że mógłby być trochę grubszy. Zastanawiam się czy moja Partnerka nie pragnie podświadomie innego partnera? O odpowiedź proszę Panie

Gość diamentowa_owa
mysle ze skoro jestescie po slubie kilkanascie lat to trzeba w koncu zmienic zeby seks nie byl caly czas ten sam. powinniscie sie spelniac wasze fantazje i wogle.na tym to polega. a skoro znacie sie juz tak dlugo to nie powinniscie czuc wstydu przed swoim cialem :) a to jest plus do tego zeby zmienic wasz seks

Gość snajper321
nie wstydzimy się swoich ciał i staramy się urozmaicać seks jednak nie sprawdzam się w łóżku jako dominujący partner, stąd moje pytanie, czy partnerka może podświadomie pragnąć innego partnera?

Gość nostrzał
Może,jeśli nie dajesz jej tego czego pragnie.Ale może to pozostać w sferze marzeń,niemniej jednak będzie jej czegoś brak .