Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa malina

Trzecia Tajemnica Fatimska

Polecane posty

Gość jolinne
opowiedz o czym jest w skrocie bo mi sie nie chce ogladac calego

Gość truskawkowa malina
Opowiada o końcu świata, o tym że należy się nawrócić, przestrzegać przykazań. Trudno jest wszystko streścić, lepiej obejrzeć. 5 minut to nie dużo czasu.

Gość truskawkowa malina
Podbijam, bo temat ważny.

Gość prawdziwa i szczera wiara
w Boga i postępowanie według zasad moralnych niezależnie od wyznań - czegóż trzeba więcej? Myślę, że nie potrzeba wielkich kataklizmów jakie zsyła nam Natura. Każdy z nas przeżyje wcześniej czy później własną Apokalipsę. Szczególnego opamiętania i nawrócenia wymagają ci nieliczni, od których zależy egzystencja i godne życie miliardów istnień na tym swiecie

Gość truskawkowa malina
prawdziwa i szczera wiara-Myślisz, że to przesłanie bardziej do ludzi mających władzę?

przesłanie jest do świata, do całej ludzkości. Nikt nie powinien być zwolniony od myślenia czy odpowiedzialności za podejmowane decyzje. Kiedyś gdzieś już pisano chyba na tym forum, ze skala mikro przekłada się konsekwentnie na skale makro. Poza tym właściwe myslenie to takie, że przede wszystkim ode mnie zależy najwiecej

Gość czy już wiadomo
kiedy ma byc koniec świata? bo nie chce mi się oglądać. Poza tym, może ja nie muszę się martwić, może tego nie dozyję, mam juz [ponad 50 lat

Gość truskawkowa malina
czy już wiadomo-Nie wiadomo kiedy nastąpi koniec świata.

Gość Nawrućta siem!!!
To łostatnie łostrzerzenie jakem profesór!!! 13.13.2013 muwi wam to cuś?!!

rób wszystko, by jak najlepiej przeżywać życie i zostawić po sobie jak najwięcej dobra. Co ma być to będzie. Niedawno przeżywaliśmy grad meteorytów w Rosji, kiedyś wybuch w Czarnobylu i inne katakllizmy na całym świecie. Wiadomo na przykład, że realnym zagrożeniem dla miliardów ludzi na świecie jest perspektywa zalania sporej części obszarów lądowych w wyniku gwałtowanie topniejącego lodowca. A to, że człowiek jest sam dla siebie największym zagrożeniem nie trzeba chyba udowadniać. Weźmy to co dzieje się w Korei Płn. Na razie to zwykła "kokieteria". ale nie wiadomo, kiedy jakiemu szaleńcowi odbije i wciśnie o jeden guzik za dużo...

a czym może się skończyc powszechna ateizacja świata też sobie jestem w stanie wyobrazić. Człowiek i tak ustanawia od wieków własne prawa, smiejac sie z praw Natury

Gość tralala xxx
I to wszystko to cos maly i kiepski ten przekaz a gdzie reszta ????