Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle czy nie zlee

168 cm wzrostu i 67 kg...jest zle??

Polecane posty

Gość zle czy nie zlee

jest ze mna zle?

Gość ffggfgfggh
ja przy tym samym wzroscie ważę 55kg czuje sie strasznie grubo, rok temu wazylam 50 kg :/

Gość kijjjjikahaaaa
tak, jest źle, powinno byc co najmniej 10 kg mniej :O

Gość zle czy nie zlee
zartujesz bo ja czuje sie super, mam tylko brzuszek, ale tak to super pupa i biust co mi akurat odpowiada

Gość izabelkaaa><
jezu kobieto nie jest zle, czemu wszystkie musimy wygladac jak wieszaki, uwierz mi jest na pewno dobrze, ja mam 165 i waze 63, i wcale nie czuje sie źle, chodzi tez o proporcje ciala, mam spory biust, wciecie w talii, wiekszy tylek, ale wszysto razem wyglada dobrze, podobam sie mezowi i facetom czuje sie obieco ! wazylam w swoim zyciu 50 kg i nie wygladalam dobrze, nie pasowalo mi, ' probiwalam schudnac niedawno do tak 60 lub 58,i jakos bra mi silnej woli, zreszta nie widze az takiej potrzeby, czuje sie dobrze ! nie wszyscy beda tacy sami, ubrania nosze 38-40 i chyba nie jest xle wiec nie zadreczaj sie bo kg to nie tylko tluszcz ale np budowa kosci itp

Gość zle czy nie zlee
jak przez kupe lat wazyłam 55 kg i za ciula nie mogłam rpzytyc to czułam się fatalnie, jak jakis kościotrup.

Gość ffggfgfggh
biust to ja mialam nawet jak wazylam 50 kg, ale teraz mam brzuch i boczki :/ nie mieszcze sie w zadne ulubione spodnie.

Gość zle czy nie zlee
izabelka Masz racje ja dopiero teraz czuję się extra, co rpawda troche wkurza mnie waleczek brzuszka ale pupe mam teraz pierwsza klasa, no i super biust. Nie znosiłam siebie jak wazyłam 55 kg, zawsze chcialam rpzytyc ale nie mogłam.

Gość zle czy nie zlee
Mój facet tez za mna szalej i mówi ze wreszcie ma kobiete z cudownym tyłeczkiem i biustem. Wczesniej jego ex to był jak to sam mówi " taki szczypior". Jednak faceci wolą jak kobieta nie jest za chuda

Gość kijjjjikahaaaa
taaa. tak sobie to tlumaczcie, ze dobrze wygladacie, gówno prawda, jestescie spasione i tyle, az mi sie niedobrze robi na widok tych sadeł wystających po bokach z obcisłych jeansów :O, no ale wmawiajcie sobie dalej, że fantastycznie wyglądacie;]

Po pierwsze - masz jak najbardziej normalna wage. A jak wygladasz? Jejku, nie wiem, jak taktownie wyrazic to o co mi chodzi... Mam na mysli, czy jestes w miare zadbana, bez sporej ilosci cellulitu, boczkow, obwislej skory itp.? Bo to to rzuca sie w oczy, nikt nie ma na czole wypisanych wzrostu i wagi :) No i najwazniejsze - jak sama sie ze soba czujesz?

Gość Złoty Elf
mogłabyś zejść do 62 tak i było by git

Gość zle czy nie zlee
up

Gość tak se yhmysle.......
ciekawe co twoj ruchacz bedzie gadal swojej nastepnej dziwce na twoj temat, jak ty bedziesz jego 'ex'

Gość Złoty Elf
a te co mówią że mają 168cm i ważą 50 kg to są okropne nie idź tą drogą nie wiem kog rajcują takie kości :o

Gość Złoty Elf
zle czy nie zlee' Pozwolisz że zadam takie leciutko wścibskie pytanko ? A mianowicie nie oświeciłąś nas jaki masz biust ? :D

Gość zle czy nie zlee
up

Gość izabelkaaa><
kurcze nie musimy sie podobac wszystkim, a ja tam wiem swoje, ze sie podobam facetom, ost ciagel slysze komplementy ,ze dobrze ze przytylam troche, widac nie kazdemu to pasuje' kochana pomaranczko, to ze komus wisi sadlo i boczki wystaja ze spodni to dowod na to, ze zle dobrano spodnie i ubranie do wagi, ja tam nosze spodnie w soim rozmiarze i nic mi sie nie wylewa, a ciagel widze chudzinki z wystajacymi boczkami :) no i co ? nie ma co zanizac rozmiaru jesli sie go nie nosi, ps. moj maz np mowi o chudych wlasnie,ze mu niedobrze jak kobieta nie ma cyckow, tylko i wystaja jej kosci, wiec nie przesadzaj, sa gusta i gusciki, nikomu nic do moich sztaltow :)

Gość zle czy nie zlee
to nie jest zaden ruchacz wypraszam sobie🖐️ On mi ciagle mowi ze wreszcie trafiła mu sie prawdziwa kobieta a nie jakaś grzechotka. A biust mam 75 C a wczesniej gdy wazylam 55 miałam małe B

Gość zle czy nie zlee
serio dziewczyny ja teraz czuje się super, jestem tak kobieca jak nigdy, uwielbiam swoje kształty. Jak sobie rpzypomne gdy wazyłam 55 to mnie skręca.

Gość zle czy nie zlee
fakt ze musiałam zmienic całą garderobę, ale co to za problem? Mam rpzynajmniej nowe fajne ciuszki:-)

Gość tyle to ja ważyłam w 9 miesiąc
u ciąży przy wzroście 169 cm oj ciężko było ;)

Gość cherycoke
ja mam 160 i ważę 48 kg i czuję się świetnie, mam biust, tyłek taki jaki trzeba uważam że waga nie jest ważna, ważne to jak się czujemy i czy dobrze przy danej wadze wyglądamy.

Gość Złoty Elf
Możesz podać jakąś fotke

Gość ewentualnieewentualna
to zależy jak wyglądasz niektóre kobiety przy Twoim wzroście ważą 60 i wyglądają ekstra, bo to waga mięśni a inne ważą 55 ale mają dużo -lżejszego niż mięśnie tłuszczu wszystko zależy co tworzy Twoją masę i jak jest to rozmieszczone i oczywiście - jak Ty się czujesz z tą wagą na pewno nie jesteś otyła, więc jeśli o to pytasz-to wagę masz prawidłową

Gość zle czy nie zlee
up

Gość Złoty Elf
i ważę 48 kg Dobrze że Cię wiatr nie porwał :D:D:D

Gość ffggfgfggh
ja tez mam biust C, jak ważylam 50 kg tez mialam C, biust mam taki sam, tluszcz poszedl mi w brzuch i w boczki.

Gość :D hahaha
:D hehehe