Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle czy nie zlee

168 cm wzrostu i 67 kg...jest zle??

Polecane posty

Gość Kaasku
Powinno być 10 kg mniej.

Gość IDea ł ko B i E T y
Ideał kobiety wzrost 163-170cm co do wagi to najelpiej jak jest o 5 mniejsza niż wzrost np jak laska ma 165cm to najlepszy waga dla nie j to60 kg

Gość ffggfgfggh
ale skoro ty masz tak, że cycki masz dopiero jak ważysz powyżej 60kg, to rzeczywiscie lepiej bądź sobie taka 'grubsza'. ja mam biust nawet jak ważę 50 kg. A teraz ze swoją wagą 55 kg przy 168cm czuję się naprawdę źle, tluszcz na brzuchu, boczki :/

Gość nie jest źle kobieto
Faceci lubią/nie lubią ... ile facetów, tyle preferencji i miej w nosie, czy innym się podobasz. Najważniejsze to podobać się sobie, czuć się ze sobą dobrze, a potem myśleć o tym, czy podobam się innym. Twój facet jest zadowolony, podobasz mu się taka a nie inna i to najważniejsze. Nie ma co się porównywać z wariatkami uważającymi, że mieć 170 cm prawie i ważyć 50 kilo to jest seksi:-o to ich zdanie, bo takie są, tym usprawiedliwiają chorą i skrzywioną psychę na temat wyglądu. Typ modelki-wieszaka nie jest w modzie i każda która twierdzi, że ktoś się pociesza, tak naprawdę pociesza sama siebie. Po tym, jak moja instruktorka fitnessu oświeciła nas, że chudość nie jest modna, że ciało musi być szczupłe, nie chude, ale zadbane, jędrne, ładne mięśnie, a nie kości... spoko - jest ok, jak się czujesz ze sobą dobrze, to nic nie zmieniaj.

Gość bytu6ty
jezu, ludzie, nie załamujcie mnie. ja schudłam do podobnej wagi 20 (w porywach do 21,5) kg, teraz jest 66 przy 167 cm. Kurde, no chciałabym jeszcze jakieś 5 kg, żeby brzuch zgubić, ale za paszteta się nie mam! noszę rozmiar 40, mam nawet proporcjonalne ciało, jędrne, słyszę, że dobrze wyglądam i jestem zgrabna, a wy tu mi wyjeżdżacie, że 10 kg powinno mniej być. dupa! nie wyobrażam siebie z wagą 50pare, to byłyby same kości, a ja mam raczej mocniejszą budowę. no zdołować się można takimi opiniami. bmi w porządku jest to chyba tragedii nie ma

Gość frugo go
Haha na bank się podszywa gruba zakompleksiona baba, uwaga jest nieźle rozwścieczona :)