Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do was mam

pytanie odnosnie tabletek anty.

Polecane posty

Gość pytanie do was mam

bierze sie 21 dni a później 7 dni przerwy. czy w czasie tej przerwy też one działają? czy jeśli chce sie wtedy kochać to muszę inne zabezpieczenie? biorę je pierwszy raz i nie wiem.

Gość haannna bannna
w trakcie 7 dniowej przerwy tez jestes zabezpieczona.

Gość patryskkaaaa
Nie truj się tabletkami, nie warto są inne formy zabezpieczenia. tabletki to samo zło ;((( Kiedy je brałam nie docierało do mnie ile mogą złego wyrządzić, bo nic mi nie dolegało. niestety juz sie dowiedzialam i wiem ze nigdy ich juz nie wezme. Nie warto sie truć nimi! Poczytaj sobie o zakrzepicy, coraz wiecej osób choruje na to przy tabletkach anty. Zbyt wiele teraz jest udarów, nie warto ryzykowac!

Działają podczas przerwy pod warunkiem, że 8 dnia weźmiesz tabletkę z nowego opakowania, jeśli nie to nie jesteś zabezpieczona podczas przerwy.

Gość pytanie do was mam
aha. czyli jeśli po tych 7 dniach nie dostanę miesiączki to czekając na nią muszę zabezpieczać sie inaczej? dzięki za odpowiedzi. patryskkaaa nie musisz mi tego mówic. pytanie dotyczyło czegos innego.. lekarz uprzedził mnie o tym wypisując receptę. po za tym wszystkie skutki uboczne jakie mogą wystąpić wypisane są na ulotce. inne formy anty? na spiralę sie nie zgodze. prezerwatywy dają o wiele mniejsza pewnosc. tabletki są jedną z najbardziej skutecznych metod a mi właśnie na tym zależy.