Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly27

Utrata wagi po porodzie-ile?

Polecane posty

Gość molly27

Hej kobietki.Lada dzien rodzę i przytylam 16 kg :/ i tak sie zastanawiam ile po porodzie od razu mi zejdzie? z 6-7 kg? Jak było u Was drogie mamy? :)

Gość matuuulka
W trzeciej dobie po porodzie miałam dziesięć kg mniej.

Ja to sama nawet dokładnie nie wiem, bo ostatnie ważenie miałam na 3 tyg. przed porodem i wtedy wychodziło, że przytyłam 16kg. Natomiast jak po dwóch dniach w szpitalu wróciłam do domu i weszłam na wagę to było raptem 4kg mniej, samo dziecko ważyło 3800g, więc mniemam że albo coś z moją wagą (sprzętem) było nie tak, albo przez te 3 tyg. przytyłam kilka kg - co też mi się wydaje jakoś mało prawdopodobne na końcówce ciąży. Tak czy owak, potem zeszło mi jeszcze 2-3 kg i waga stanęła na dobre - po ciąży mi zostało 9-10kg na plusie i nawet karmienie piersią i lekka dieta przez pierwsze trzy miesiące nic nie dały.

Gość rodziłam 3 razy
gdy wracałam do domu na ogół było około 10 kg mniej za każdym razem;)

Gość u mnie było tak
w ciąży Przytylam 11kg. jak wyszlam ze szpitala dwie doby po porodzie to miałam 8kg mniej. pozostale 3kg straciłam w dwa tygodnie..

Gość hannah :D:D:D
W 3 dobie po porodzie mialam 10 kg mniej, w pierwszym tygodniu w domu spadlo kolejne 3 a potem powoli reszta (bez cwiczen i diety). Przytylam 18 kg. Potem przytylam na tabletkach anty, ale jak j odstawila, to znow waga spadla. Teraz waze 2 kg wiecej niz przed ciaza, a jestem 5 lat po porodzie.

Gość laalalalalaaaa
...........

Gość molly27
po tabletkach? a bralas te jednoskladnikowe tzn mini pigulke? Chcialabym je brac podczas karmienia piersia ale dodatkowe kilogramy nie sa mi w ogole wskazane :/

Gość taka jedna 32 latka
po porodzie miałam 11 kg nadwagi a zrzuciłam łącznie 18 w pol roku

Gość Mi zeszło
14 w ciągu tygodnia. Zostało 8 i nie chce się dalej ruszyć:-/

Gość hannah :D:D:D
Tak, bralam Cilest i przybylo mi 7 kg w ciagu 5 miesiecy. Po zaprzestaniu stosowania zeszlo mi juz 5

Gość dfcvgbmnhbgvf
3 dni po porodzie miałam zaledwie 5kg mniej

Gość mandra6
ja w 4 doby po cc, które miałam 11.05.13, po powrocie do domu ważę 10 kg mniej, przytyłam tylko 13 kg, więc jeszcze 3 na plusie

Gość tatumkaa28
Przytylam 35 kg,tydzien po porodzie zlecialo mi 18 kg,teraz jestem pol roku po i mam wage sprzed ciazy 55 kg,naszczescie zero sflaczalej skory i rozstepow jedynie celitis