Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mabop

Noc Muzeów

Polecane posty

Gość mabop

Noc Muzeów w Warszawie już w najbliższy weekend - z aplikacją IKO w telefonie, bez kolejki wchodzisz do Muzeum Narodowego.

Gość heloiza999
Tez mi atrkacyja,tam moge isc zawsze ja pojde tam gdzie normalnie zamkniete ale dzieki za info. Muzeum narodowoe w poznaniu?

ja chce iść na filtry, ale w ogole mysle ze beda mega kolejki, jak co roku, no ale trudno. To jest coś, czego raczej normalnie obejrzeć nie idzie, wiec mi zależy. Jeszcze wedla biore pod uwage, ale to chyba najgorsze miejsca sie okażą, jak chodzi o ilość ludzi ;/ Przesrane, mogliby noc muzeów robić w trakcie świąt bożonarodzeniowych :D:D...

też myślę o tym, żeby zobaczyć Fabrykę Wedla. Uwielbiam ich czekolady no i ptasie mleczko... Ciekawe doświadczenie zobaczyć jak te wszystkie cuda powstają

Bardzo fajna impreza, ja się nie mogę doczekać zwiedzania Pracowni Rarytasów w Wedlu no i poczęstunku w dawnym gabinecie Jana Wedla :)

Bardzo fajna impreza, ja się nie mogę doczekać zwiedzania Pracowni Rarytasów w Wedlu no i poczęstunku w dawnym gabinecie Jana Wedla :)