Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bognaswysluchuje

Bóg nas wysłuchuje.

Polecane posty

Gość bognaswysluchuje

Kiedyś to było dla mnie smieszne - jaki Bóg, co to jest? - takie bylo moje myslenie, ale teraz wiem ze mnie wysłuchuje, prawie codziennie tego doswiadczam. Szczególnie jak prosze o pomoc dla kogos to widze ze Bóg słucha naszych próśb, ale jak modle sie o cos dla siebie to tez, moze tylko czasem wymaga to wiekszej ilosci czasu spedzonego na modlitwie.

Gość zielony knotek
tak masz racje ale jest to czasem bolesne kiedyś potrzebowałam książki i szukałam jej po szafie i nie mogłam znaleźć powiedziałam nawet chyba bezwiednie boże pomóż a ta książka spadła z regału i mi w łeb dała :D Bozia nas kocha :) 😍

Gość .===.
Totalna bzdura. Żyję ćwierć wieku, a jakoś mnie nie wysłuchuje. Zresztą już w niego nie wierzę.

Gość ale smiechu!
przez przypadek jedne rzeczy sie dzieja, a inne nie. tylko ze keidy sie modlimy, to zaczynamy zauwazac te przypadki, bo nam zalezy. a gdy sie np. nie modlilismy, a ktos wyzdrowial, to nie zauwazymy tego lub uznamy za przypadek. inna rzecz, ze modlitwa pomaga skupienie wlasnej woli i energii na tym ,aby cos sie stalo, czyli wtedy bardziej sie staramy, np. wyzdrowiec. no a przez przypadek ksiazka spadnie na leb :D gdybys nie wypowiedizala tej modlitwy, ksiazka tez by spadla, bo po prostu miala spasc ;)

Gość on mi otworzyl oczy na polki
boga nie ma ciemnoto!

Gość czy kazdy prawik woli ręke od
niema

Gość yyyKafeKrytykant
zapytaj sie tych matek w szpitalach z chorymi dziecmi, ktore sie modla czy Bog ich wysluchuje

Gość czy kazdy prawik woli ręke od
.

Gość 33333333333333333433
dokladnie, ta poprosila o ksiazke ktora zrzadzeniem losu spadla na pusty leb i w bozka uwierzyla, gdyby bog istnial zajalby sie pierw chorymi dziecmi a nie twoja ksaizka szmato

Gość yyyKafeKrytykant
.

Gość jppppp[
..

Gość yyyKafeKrytykant
.

skąd przypuszczenie ,zę Bóg nie zajmuje sie chorymi dziećmi ?

Gość yyyKafeKrytykant
.

Gość fanka Manchesteru United
Ja w Boga wierzę i również czuję Jego obecność. A czym bliżej Boga jestem, tym bardziej widzę, że spełnia się większość rzeczy, o które Go poproszę. Bóg istnieje! :-)

Gość yyyKafeKrytykant
a zajmuje sie? szpitale pelne sa chorych dzieci

Gość jppppp[
to czemu umieraja? wiekszosc umiera, ciekawe w takim razie jakimi kryteraimi sie kieruje ...............

niektóre umierają , inne zdrowieją . Jedni liczą na cud , inni na farmację . Ale wszyscy ci ,którzy szczerze wołają do Boga o pomoc otrzymują ją .

Gość jakiezjeby!!
boga nie ma debile!

Gość gigi gigi
Ale wszyscy ci ,którzy szczerze wołają do Boga o pomoc otrzymują ją . xxxxxxxxx co rozumiesz przez "szczerze wołają"? czy małe dzieci umierające w męczarniach na raka wołają "nieszczerze"?

Gość bognaswysluchuje
Ależ zapewniam was, Bóg jest, i kocha nas i odpowiada na nasze modlitwy. Ja też byłam ateistka, krzyczałam że Boga nie ma, itp. Ale teraz juz wiem ze jest, czuje jego obecnosc, dostrzegam jego pomoc ktorej kiedys nie widzialam, Bóg to nei jest maszynka do spelniania próśb, ale On ma dla nas plan, tylko ludzie czesto nie chca Go widziec, ale jak mu zaufamy to on nas nigdy nie odrzuci, i nie odepchnie i nam pomoze gdy naprawde bedziemy go o cos prosili.

Gość hhhhhhhhhhhhhhm,
hhhhhhh

(2) Mówi głupi w swoim sercu: Nie ma Boga. (Ks. Psalmów 53:1-2, Biblia Tysiąclecia) xxxxx mówi głupi ....

Gość bognaswysluchuje
Dla rodziców to pewnie zadne pocieszenie, ale te dzieci znajdą się w lepszym świecie, tam juz nie ma chorob, nie ma bólu i cierpienia, wyroki Boskie są niezbadane, jednych powołuje szybciej innych później.

Gość podzielam twoje wzruszenie,
do allium: to nie przypuszczenie, to fakt ;)

Gość .===.
Zajmuje się zsyłaniem coraz to nowych katastrof , nieszczęsć i chorób, a zaślepieni twierdzą, że katolik powinien cierpieć i nieśc swoj krzyża BZDURA I BAJKA

fakty są takie albo inne - dla ciebie Bóg sie dziećmi nie zajmuje ,dla mnie - zajmuje sie i to bardzo . I to też jest fakt :)

Gość zielony knotek
robicie taką tragedie z tych chorych dzieci ale przecież i tak każdy kiedyś zemrze

Gość KONRAD035036
jebać bóga