Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmrrrr...

Do 'aktywnych' facetów...;)

Polecane posty

Gość Mmrrr...
Pisze z takim jednym;) o seksie pod prysznicem

Gość Mmrrr...
Pisze z takim jednym o seksie;) pod prysznicem

Gość GTA3
Ooo tak,bede piescil i lizal kazdy cm twojego ciala!Zrobie ci ostra minete!

Gość GTA3
Jebalbym cie ile tylko chcesz i jak chcesz

Nigdy nie miałem swojej ulubionej pozycji. :( Tzo jest zue, bo może świadczyć tylko o moim słabym temperamencie. Co by chyba dostatecznie tłumaczyło moje zaangażowanie w skręcanie wałów z kołdry. :P A tak na poważnie, dużo zależy od kobiet. W końcu dobrze jest jak w pewnych kwietystach myślimy o tym samym a wtedy , czy przed lustrem na stojaka, czy w pozycji raka wszystko sprawia że chce ci się żyć... Mi, jej, ale... :P

Gość GTA3
Jak sie czujesz?Mmrrr

Gość GTA3
Jak sie czujesz?Mmrrr

Gość Mmrrr...
Mmm... Będę tylko jeczec z rozkoszy... A po wszystkim by odprężyc twoje mięśnie zrobię ci masaż... Najpierw plecy i kark, twoja mokra skóra będzie połyskiwala w świetle... Będziesz przygniecony moim słodkim ciężarem i będzie podniecala cię sama myśl że jestem tak blisko... Ty szybkim ruchem odwrócisz się na plecy i teraz będę masować twój brzuch i klate... Będziemy głośno oddychać ze zmęczenia i spełnienia, a pomimo tego będę czuła twojego prezacego się pod moimi biodrami potwora gotowego by znów zaatakować...

Gość Mmrrr...
Podniecona...

Gość GTA3
Tak,nastepnie ja robie ci masaz,wygladasz jak bogini sexu,moja pala sterczy jak na warcie,biore cie na jezdzca,ujezdzasz mojego kutasa w dzikim tempie,ja jedna reka masuje twoje piersi a druga lechtaczke,w koncu przyspieszasz czujac nadchodzacy orgazm,pochlaniasz go coraz glebiej,w koncu krzyczysz z rozkoszy osiagnietego orgazmu,a ja poslusznie spijam twoje soczki,a my dalej nie mamy dosc!!!

Gość GTA3
Jestes choc troche mokra?

Gość Mmrrr...
Nie mamy dość... Jesteśmy wykończeni seksem i chcemy seksu... Nasze podniecenie nas wykańcza... Zaczynamy się całować, namiętnie lecz pożądliwie, lekko podgryzam twój język... Ty w rewanżu odwracasz mnie na brzuch, kładziesz się na moje plecy i pośladki... Jesteś cięższy, przygniatasz mnie do ziemi żebym wiedziała, że to ty mną rządzisz, że muszę być ci posłuszna... Nie mogę się ruszyć gdy ty sapiesz mi nad uchem i kasasz moja szyję... Wiesz jak bardzo mnie to podnieca...

Gość Mmrrr...
Bardziej niż trochę...

Gość GTA3
Twoje cialo smakuje jak malina,leze na tobie,lecz twoj tyleczek tak mnie kreci ze wkladam ci go az po jaja,ty lezysz bezwladnie i pomrukujesz z rozkoszy,dymam cie jednoczesnie calujac twoja szyje kark.

Gość Mmrrr...
A potem zapakuje Ci ogora w dupsko i bede walila AZ się posrasz:-) :-)

Gość GTA3
Whot the...?

Gość kasjo[ejaaa
A teraz mrrrrr wyobraz spbie ze GTA3 ma 150 cm wzrostu, 120kg wagi, i 52 lata. jest łysy, ma wielkie pryszcze spowodowane brakiem higieny na pysku, plecach i grubej owłosionej doopie. Jest spocony i smierdzacy bo siedzi przed kompem od 5 dni i tylko pozną noca tak jak siedzi zsuwa się na matarac żeby się kimnąć. Majty ma naznaczone w kilku miejscach draską bo przetrzymuje koope nie mogąc oderwać się od pisania z małolatami na kafe. Oddech śmierdzi mu rozkładającymi się zwłokami. A TY piszesz sobie z nim o ostrym sexie. Ten sex to serio byłby hardcore...

Gość GTA3
Ostry sex!Jak poszlas spac to dobranoc.Mmrr

Gość GTA3
Mam18lat 180wzrostu,zadbany,nie jestem zulem jak wczesniej napisalas. Taka prawda!

Tródno zostać żulem w wieku osiemnastu lat, jakby na to nie patrzeć rodzice jeszcze nad tobą się troszczą.

Gość GTA3
.

Gość GTA3
Gadaj zdrow. Mmrrr popiszmy jutro?

Piotrek Piątek nitz nie zrobił to sobie popiszesz :O Chyba że uzbroisz się w cierpliwość, której mi już zaczyna brakować i zacznę wyzywać te tzipy z modełłe od "szmat". Ban ??? I tak kurrwa nie mogę się swobodnie wpisywać, to mi różnica. U mnie mają karnego chuuja a ci psełdo specjaliści już dawno powinni zostać wypierrdoleni. :O

Gość Mmrrr...
Ok juz szykuje Igora. A Ty umyj dupsko:-) :-) :-)

Gość GTA3
.

Spierrdolone chujje, nie napiszą ci kiedy przeprowadzają swoje techniczne retrospekcje. I naprawdę coraz częściej zaczynam się zastanawiać czy siedzą tam tzipy, czy jakieś automaty. :O

Gość Mmrrr...
Popiszemy:) ktoś podszyl się pod mój pseudo... Wystarczy czegoś nie zastrzec i już ktoś dziecinny robi sobie jaja... Też mam 18lat... A więc słodkich snów, śnij o seksie GTA3...

Gość Pachnący
Mmrr śpisz już ?

Trudno, napisać tak ja to zrobiłem :O Kończy się linczem. :( Nie mam nitz więcej do napisania w tym temacie, tak sparaliżowany jestem przez wstyd :( Teraz wieśki typu GTA3 i pachnącego, będą mnie trzymać w szachu :( Pachnący, to nie czasami Herbatnik, znaczy się Zaczerniony ?