Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloawaa

Mam strasznie nudną prace.

Polecane posty

Gość koloawaa

Jestem asystentką księgowej. Pracuje w średniej wielkości firmie. Moja praca to cyferki, cyferki i jeszcze raz cyferki. To takie nudne że masakra :( Normalnie zajęłabym się czymś ciekawszym, ale mam stałą i dość wysoką pensje jak na polskie realia. Ale niestety w ogóle się nie realizuje. Do pracy musze się ubierać elegancko i stosownie, nie ma mowy o jakiś weselszych kolorach, tylko czerń, biel, beż, granat itp. Do tego atmosfera w firmie jest bardzo drętwa. Z nikim nie można się umówić na weekend, gdzieś wyskoczyć na jakiegoś drinka czy coś. To przytałaczające. Z pracy wracam tak zmęczona i w takim nastroju jakbym pracowała w kopalni :( Czy któraś z was też tak ma ?

Gość koloawaa
help !!!

Gość moniakrak
fajna książka org-epost.com/e-work/book28564031.php trochę można poczytać aby zapoznać się z tematem a potem w kilka godzin sobie całkiem niezła pensyjkę zarobić..nie ruszając się z domu :)

Gość eeee tam, nie narzekaj
Mozesz sie zamienic jak chcesz ze mna :classic_cool: Praca na telefon, na rozne godziny. Na 5, na 6,7, 8, 14, 22 Niedziele i swieta. Nowy Rok, sylwester, swieta wielkanocne itd itp za jakies smieszne 1500 zl. To ciesz sie ze masz taka nudna prace bo mozesz miec gorsza.