Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaaaa2876

w ciazy moge jesc tylko pizze, wszystko inne ze mnie wylatuje

Polecane posty

Gość weronikaaaa2876

mam tylko ochote na pizze. po wszystkim innym odrazu wymiotuje. dzis zjadlam tylko pare lyzek zupy i zaraz lecialam do ubikacji. Myslicie ze mam zamowic pizze? Wiem, ze to niezdrowe ale co mam zrobic jak po wszystkim innym wymiotuje. :(

Gość salmahayekk
Zamawiaj i jedz kobieto to na co masz ochote,mdłości i wymioty miną i bedziesz jadła poprawnie i zdrowo :)

Gość weronikaaaa2876
dodam, ze przed ciaza odzywialam sie bardzo zdrowo i waze 50 kilo. Nigdy nie jadlam pizzy czesciej niz raz na miesiac, dwa. nie wiem co sie stalo :(

Gość Na ile starczą pieluchy
ja za to mam fajnie-musze lecieć na kibelek 4 razy dziennie ale nie na rzyganko tylko na "sranko" Po wszystkim mnie gania! A to juz 20 tydzien-od poczatku tak mam.3-4 razy dziennie na tron:O

Gość dwapodwas
ja przed ciaza zajadalam sie miesem i wszystkim co nie slodkie. w ciazy nie moglam na mieso patrzec a zajadalam sie nalesnikami. to minie glowa do gory :)

Gość Na ile starczą pieluchy
Jedz domową pizze-i kladz sobie na nią duzo np. pomidorów, kukurydze, ananasa czy co tam lubisz, ser żółty. Domowa jest jako tako zdrowa:) spróbuj sobie robic tez zapiekanki z ciemnym chlebem i szynką chudą serem kukurydza, mozesz sobie wsadzic oliwki ananasa brzoskwinie czy co tam lubisz. Trzeba to przetrwac-obys jadła różnorodnie mało a często-co 2-2,5h. Ja tak robiłam i uniknełAM UTYCIA:p Ja tez mam wrazenie ze wiecej oddaje przyrodzie niz zabieram(w sensie do kibelka) ale juz taki urok ciazy.

Gość weronikaaaa2876
no ja mam takie mdlosci, ze jak zjem np. marchewke to lece wymiotowac i pozniej juz na sam widok marchewki chce mi sie rzygac. i tak mniej wiecej z wszyskim co jadlam ostatnio (oprocz tej pizzy cholernej). Dlatego wiekszosc moich ulubionych dan sprzed ciazy jest teraz znienawidzona

Gość dsaaaaaaaaaa
ja rzygam na sam widok czy zapach miesa/ryb ble

Gość hdhsjjkj
ja tez mialam nie zdrowa diete hamburgery KFC pepsi pilam bo mnie do tego ciaglo nie milosiernie po innych mialam niestrawnosci zgagi i wymioty . zajadalam sie tym na co mialam ochote ale przegryzalam owocami .