Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka_

jakie komentarze was denerwowaly jak bylyscie w ciazy ? jakie zachowania ludzi ?

Polecane posty

Gość ugyftft
Aaa i jeszcze w ciąży dużo spałam. I wszyscy mi gadali: śpij śpij póki możesz, bo po porodzie już sobie nie pośpisz! A ja właśnie po porodzie śpię więcej niż przed hahahahha zgadzam sie z tym komentarzem w 100% !!!!!! ja tez super sie wysypiam :)

No jeszcze nie urodzilas?????? To chyba najbardziej mnie draznilo. I jeszcze te teksty o spaniu tez boskie.

Gość eee-mom
A Ty pracujesz?! Jesteś pazerna na kasę! Zabijesz dziecko! Dziecko było nieplanowane, pracowałam na umowę zlecenie + o dzieło + na czarno i nie przysługiwał mi żaden macierzyński itd, czułam się doskonale i połowę obowiązków wypełniałam w domu.

Gość ugyftft
plus komentarze w stylu: zobaczysz jak twoje zycie obroci sie o 180%, juz dlugo nie wyjdziesz z domu, bedziesz marzyla aby pojsc na impreze i wyrwac sie tylko na chwile z domu ale to bedzie niemozliwe no kurwa, nie moja wina ze jedna z druga traktuja narodziny dziecka jako koniec ich zycia prywatnego albo nie potrafia wychowac se meza :o ja zostawialam dziecko 3 miesieczne z mezem w domu i smigalam na basen i na kawke z kolezanka a jak chielismy pojsc na impreze to tesciowa chetnie sie opiekowala

Gość ugyftft
albo komentarze babsk z pracy : czemu ty nie siedzisz na L4? ja bym na twoim miejscu odpoczywala w domu bo dlugo juz nie wypoczniesz no kurwa po raz drugi, czemu mam siedziec w domu skoro ciaza niezagrozona ,super sie czuje, zero mdlosci, praca biurowa a nie fizyczna:o

Gość eee-mom
Dokładnie. Oraz też "jak urodzisz to zrozumiesz" (będziesz zaniedbana, nie będziesz miała czasu, będziesz cały dzień gotowała, nie będziesz miała czasu na nic, na hobby, zapuścisz się i skapcaniejesz)

Gość ugyftft
aa i jeszcze komentarze w 4 miesiacu ciazy, koncowka: gdzie twoj brzuch? boze jaka chudzina jestes, powinnas cos przytyc nie kurwa, zmyslilam sobie ciaze dla jaj :o przepraszam, ze nie przytylam jak swinia i nie paraduje z 15 kg nadwagi w 4 miesiacu

Gość ugyftft
jak urodzisz to zrozumiesz- standard!!!! no chyba ja jakas niekumata jestem bo nadal malo co zrozumialam :o

Gość vcxvcx
vxc

Gość hjkl,0987890-
[pojkl

Gość mycha 88
mialam termin na sierpien i te komentarze ......jak ty to lato przechodzisz?i najczesciej slyszalam to od osob ktore same latem rodzily ,albo we wrzesniu......

Gość mnie się nie podoba
ty będziesz miala bliznieta? 7 miesiac kolezanka mowi ja mialam taki brzuch do porodu :o jeszcze sie kulasz :o

Gość lena3097
Za 6 dni mam termin, będziemy mieć córeczkę. A najbardziej wkurzył mnie Tekst brata mojego męża: "Pogadamy za 14 lat, i się przekonasz co to znaczy mieć córkę". Bo niestety ze swoją córką ma problemy, i z góry zakłada już jakie moje dziecko będzie. Wqrwił mnie tym niesamowicie.

Pomijając idiotyczne komentarze na temat wagi, wielkości brzucha, licytacji czy będą bliźniaki oraz krwawych historyjek z porodówki, to najbardziej wkurwiało mnie, jak każdy chciał dotknąć/pogłaskać mój brzuch, bo to niby szczęście przynosi. Czasami nawet obcy ludzie np na przystanku czy w autobusie chcieli dotknąć. Świry jakieś :P

Gość Mało było rzeczy, które
mnie w ciąży nie irytowały. Najlepiej byłoby mnie wyekspediować na Księżyc na 9 m-cy :D. Denerwowało mnie traktowanie mnie jak niepełnosprawnej (przez moją mamę i teściową) i wyręczanie we wszystkim.

Gość nie w te strone
do nikogo juz nie dzwonie, bo kazdy telefon odbierany jest z tekstem "urodzilas juz?" albo "rodzisz?" - wku**a mnie to okropnie

Gość remiza strazacka
Mnie wkurwialo w drugiej ciazy,jak mi ludzieopowiadali historie wszystkich krewnych i znajomych krolika na temat zazdrosci starszego dziecka. ja juz i tak mialam stresa,czy uda mi sie to dobrze ogarnac,czy starsze dziecko nie ucierpi i naprawde nie trzeba mi bylo dobijajacych opowiesci,jak to syn kowalskiej zobaczyl nowe dziecko,odwrocil sie i wyszedl,ale 'w koncu sie przyzwyczail,bo jqki mial wybor'. W tych historyjak przodowala moja mamusia,za co mialam jej ochote wypolerowac facjate

Gość nie w te strone
taaaaaaak tez wkurzaly mnie teksty "wyspij sie poki mozesz" - a ja w ciazy w ogole nie moglam spac, wiecznie skurcze i koszmary, pierwsza w pelni przespana noc to byla noc po porodzie! dziecko dalo mi przespac pelne 9 godzin z jedna malutka przerwa na karmienie i przewijanie.. ale co to jest? w ciazy budzilam sie po 30 minutach i godzine nie moglam zasnac, w efekcie prawie cal ciaze przespalam, sen polgodzinny co godzine...

taaak: 1. Bardzo przytyłam w ciąży i puchlam do tego i od każdego słyszałam: Boże jak ty wyglądasz, jakie ty masz uda/łydki/ cokolwiek, jaki masz nos! Jakie wielkie! ale ci przybyło. odp: czekam na to gdy koleżanki które mnie komentowały same będą w ciąży, zobaczymy, pogadamy ;) 2. No JA tak w ciąży nie wyglądałam (to od bratowej) PEWNIE, zapomniał wół jak cielęciem był, brzuch miała fajny, ale twarz jakby jej bokser majstrował ;) 3. Śpij, bo się nie wyśpisz. TERAZ to ja śpię, bo z tym wielkim brzuchem, zespołem cieśni w obu dloniach, nocnym stawianiem się brzucha tak tak spałam świetnie. A dziecko mam śpiące elegancko od okresu noworodka ;) 4. Jak urodzisz to zrozumiesz... co? 5. Opowieści z porodówki wszystkich kobiet jakie spotkalam, g*wno mnie obchodziło czyja matka w latach 70tych pękła na ile cm, kazda własciwie umierała, cudem ją odratowali i dziwnym trafem miała jeszcze 2/3 dzieci.

Gość czasu się zmieniły
żadne, bo po co mam się wkurzać z byle powodu?

Gość ythhuyhytytyhy
1. ojeju ale dzieki mezowi ty wygladasz. 2. blixnieta? 3.drugi syn?to ty córki miec nie bedziesz? odp ty bedziesz miec córki a ja mam synów. 4.kolezanka nie zamezna nie dzieciata lat 33 wiesz, jak sie ma synow to jakby sie dzieci nie miało, bo mamie to jest córka a z syna zadnej uciechy.