Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką FC Barcelona

Jutro urządzam w ogrodzie przyjęcie na cześć FC Barcelona, bo to najlepszy klub

Polecane posty

Gość Upełłe
oczywiscie ze pilkarze Iksierki wiedza ze istnieje bo opier­dalam ich na kazdym meczu z trybun i rzucam w nich kamieniami:O jakby to powiedzial kapitam bomba - tepe ch­uje:O

Upełłe-To niezły z Ciebie kibic, jeżeli rzucasz kamieniami w piłkarzy ze swojego ulubionego klubu. My w kulturalny sposób byśmy podeszli do CR7 czy do Messieg(do niego akurat bym nie podeszła, mówiłam o kibicach Barcelony) i poprosili o autograf. I Ty myślisz, że piłkarze dobrze Cię znają? Chyba tylko ze złej strony, bo na pewno nawet nie wiedzą jak masz na imię.

Gość barca farsa
Upełłe oczywiscie ze pilkarze Iksierki wiedza ze istnieje bo opierdalam ich na kazdym meczu z trybun i rzucam w nich kamieniami jakby to powiedzial kapitam bomba - tepe chuje Trzeba ci mówić, ze jesteś żałosny?

Gość Upełłe
to wy jestescie zalosne onanizujac sie pod plakaty:O ja jestem smiercia, niszczycielem swiatow:O

Gość barca farsa
Barcelona w przyszłym sezonie nie wyjdzie z grupy LM. Wystarczy, że trafi na Real, Bayern i Milan lub PSG :D

Gość barca farsa
Hahaha, Real przejął temat Barcelony :D

Gość barca farsa
Ale z tego zdania ,,bo to najlepszy klub na świecie'' do tej pory się śmieję :D

Gość barca farsa
.

Gość barca farsa
Hahaha, sama stworzyła? Ale jesteś głupia. Myślisz, że Real ma tylko jedną fankę w Polsce? Nie, jest nas znacznie więcej. Ludzka głupota nie zna granic, ale to pasuje do ciebie. Po co robiłaś głupią prowokację? żeby się pośmiać? To my się pośmialiśmy z Farcy :D

Gość barca farsa
Kibicujesz Barcelonie, tylko nie chcesz się przyznać, gdy zaczęliśmy wypominać ci ostatnie mecze z Bayernem.

Gość barca farsa
Nie masz innych argumentów? Widać to. Ciekawe czy nie jesteś pustą blondyną, która zesrała się gdy Messi zniknął w czasie meczu.