Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pingwinek Ona

Czy seks analny musi boleć?

Polecane posty

Gość Pingwinek Ona

Czy można jakoś zrobić, by seks analny nie bolał tak bardzo? Mój partner ma na jego punkcie obsesję, a ja nie potrafię się przyzwyczaić. Po prostu mnie boli gdy we mnie wchodzi i żadne żele tu nie pomagają. To chyba tez nie kwestia rozmiaru, bo ma całkiem zwykłego członka. Niecałe 17cm i proporcjonalny w obwodzie. Miałam już większych partnerów, ale nie od tyłu. To mój pierwszy partner z którym uprawiam seks analny.

mam wrazenie ze juz udzielalem dzisiaj porady na podobny temat ale postanowilem powtarzac do skutku jedynie prwdziwa milosc sprawia, ze anal nie boli

A czy walenie kupska musi boleć ?? Zadaj se to pytanie

Gość odpowiedz brzmi
Nie powinien! Jak boli znaczy ze cos jest nie tak:) Musisz sie wyluzowac, uwierzyc ze nie boli... jak masz blokade to bedzie bolalo, jak ci mina blokady i uznasz ze to jest okej taki seks to wtedy nawet duzy czlonek spokojnie wejdzie :) Kiedys tak mialam ,ze bolalo, odkad mam kochanka z ktorym jest mi idealnie jestem gotowa na analek zawsze!

..."umieć się zabrać" Ludzie w "normalny" sposób, ( domyślacie się co mam na myśli, bo nie chce mi się tłumaczyć :O ) nie mogą się dogadać a tzo dopiero anal. Skąd w ogóle wzięła się taka potrzeba zapinania w miejsce, które służy do srania. :O Chyba nie przez pana Marquisa de Sade, bo już duupo brajcy by się do niego modlili. Chyba wynika to ze zwykłych przyziemnych pobudek i próbie lansowania homoseksualizmu. Cóż mogą się tylko rżnąć po duupach i nawet nie zastanawiają się nad tym że tzypki, jak linie papilarne wyglądają na indywidualne i jedyne w swoim rodzaju. Ale by nie ściemniać, chuuj w duupę, kto lubi, ja i tak będę pisał swoje. :P

Jak ci postawią browara pewnie też nie odmówisz. Renty, bo paznokieć Ci szedł też się nie wyrzekniesz. :P Co jeszcze można dla Ciebie zrobić Pendzior ? Zabawić jakąś ciekawą dyskusją, czy wolisz odpocząć i poleżeć patrząc w gwiazdy?

rzeczywiście zabrzmiał groźnie. Tej jedynej dotyczy. Gwiazd nie widzę, mimo ze pewnie mi bliżej do nich niż Tobie. Raz, że dach kabiny, dwa- hali, trzy- zmuszony patrzeć w dół jestem z racji zawodu jaki wykonuje.

Nie luzik Pendzior, bez żadnej napinki, bo inaczej skończymy w okopach jak te dwa chuujki Duchełłe i Juken, wykańczając się wzajemnie niczego nie wnosząc a to bardzo smutna perspektywa. :( I chyba najwyższa pora wynaleźć sposób na bardziej elastyczne obrażanie siebie, wciągając do tego jeszcze inne osoby. Co ja piszę :O Za mało ostatnio sypiam i natychmiast to widać, ale kości zostały rzucone. :P

Jeśli mamy skończyć jak w okopach, to jedynie jak w takim filmie, ponoć na faktach, w czasie wigilii zaprzestali walki i nawet się zbratali. A tak w ogóle, to te literki nie są w stanie mnie, nas, dotknąć. Czyli- bez napinki :-)

MOim zdaniem najlepszą pozycją do seksu analnego jest własnie pozycja " na pieska" w tedy masz wypięta pupe no i lepsze dojscie do niej. Posmaruj członka a Twój mąz twoją dziurke delikatnie żelem, powinien pierw Ci ja wymasowac palcami, po rozszerzać itd. Ale pamietaj by przed stosunkiem analnym zrobic lewatywe^^ w tedy wiesz ze nie bedzie zadnego wypadku podczas... NIech z poczatku robi to pomalu, kazda kobieta wie ze wejscia nie sa zaliczane do tych najprzyjemniejszych, bo czuc dyskomfort, ale po pewnym czasie to mija i w tedy mozesz raczka masowac lechtaczke, orgazm gwarantowany po chwilii;) Powodzenia.

Gość Przedmiot z ludzi
Pingwinek jeżeli boli to zagryzasz zęby i czekasz, aż twój samiec wytryśnie w jelicie. Bez narzekania. Czy tak ciężko? Nie. Więc, popłakać to sobie możesz w samotności, wypinaj odbyt.

Gość Przedmiot z ludzi
A samica która nie uprawia seksu analnego, to niewarta splunięcia zimna kłoda.

Musi. To jest najbardziej grzeszny rodzaj seksu. Zabawy odbytem poczynając od delikatnych pieszczot językiem, obwitym nawilżaniu śliną, wpychaniem języka głębiej by poczuć smak, przez penetrację palcami, najpierw powolną, a potem śmiałą odważną, na penetracji twardym członkiem skończywszy, są grzechem!

Powinnaś zaproponować mu seks odwrotny. Tak tylko będzie w stanie zrozumieć swój błąd. Każ wypiąć się tyłem. Przejeżdżaj nawilżonymi masłem palcami po rowku, między pośladkami, przy wejściu do odbytu.(trzeba to zrobić, żeby nie dopuścić do tragedii) Załóż na swoje biodra największe dildo strap on jakie zdołasz kupić. Teraz każ mu się położyć na plecach, unieść nogi, przytrzymać pod kolanami i bez ostrzeżenia wejdź w niego, sycząc pod nosem"dziwko". Patrz mu przy tym w oczy, skrępowanie będzie większe. Gotowe.

Gość Daniela_Bi
Kiedy mój partner zaproponował seks analny zgodziłam się pod warunkiem, że najpierw ja pobawię się z jego pupą. Nie dał rady mojemu najmniejszemu wibratorowi. Piszczał jak dziewica w noc poślubną, gdy mu je wepchnęłam w pupę. Temat seksu analnego zniknął.

każdą kobietę można przygotować do anala w kwadrans. Jeśli tylko chce spróbować. Nie dlatego, że tylko facet chce.

Gość agiew
Bardzo dobre nawilżenie i wyluzowanie. Jesli chodzi o lubrykanty to polecam pjur med natural. Musisz się wyluzować bardziej, bo inaczej zawsze będzie cię boleć

Gość też lubię seks
a jak robiesz kupę to też boli? Nie sądzę aby twój partner miał grubszegp penisa :P

Gość gość
ja kocham się tylko analnie z moim chłopakiem podoba mi się jest przystojny żadna dziewczyna niema takiego przystojniaka nie mam przyjemności tylko parcie jak przy robieniu kupy mój chłopak jest gejem ja chcę go zatrzymać i wyjść za niego dlatego to robię bo kocham go. Czasem robimy to we troje bo on ma chłopaka, cieszę się że on jest zadowolony. Monika

Gość DuupciaXXX
Psychicznie sie musisz przestawic. To i przestanie bolec. Wiecej alk.

Gość wiedzma0700a
Seks analny nie tylko nie musi, ale nie ma prawa boleć! Kluczem do sukcesu jest trening i dobry lubrykant. "KEY" - jest moim zdaniem najlepszy. A co do treningu to poświęćcie na przygotowani kilka dni - bawcie się codziennie zaczynając od masażu analnego i codziennie posuwając się dalej. Musisz się zrelaksować, a przede wszystkim być bardzo podniecona. Dajcie sobie czas.