Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nic na to nie poradze

Jestem mama brzydkiego dziecka

Polecane posty

KOcham coreczke ponad zycie ale trzezwo tez oceniam ,ze corka nie nalezy do najladniejszych.Zazwyczaj wszystkie mamy sa zakochane w swoich dzieciach ale ja niestety az tak zaslepiona nie jestem. Chociaz moze inaczej bym znosila pelny politowania wzrok matek ladnych dzieci Boje sie, ze wszyscy beda jej kiedys dokuczac

Gość dsad
wyładnieje

Gość knkjb;g;
Z brzydkiego kaczątka wyrośnie piękny łabędź :) Dobrze, że masz zdrowe podejście do własnego dziecka a nie wpatrzona, zaślepiona i uważająca dziecko za siódmy cud świata...

Gość jnkjhkjhbkjhb
w jakim wieku jest dziecko?

Gość 564646546
to już się lepiej nie rozmnażaj

Gość fghjkl
Nie masz większych problemów?? Naucz córkę dbać o siebie, bo na atrakcyjność składa się wiele czynników a nie tylko wrodzona uroda. Poza tym jest teraz dziewczynką, jej wygląd jeszcze się zdąży zmienić :)

bzdury opowiadasz bo nie ma brzydkich dzieci! każe dzieciątko ma w sobie coś uroczego! :)

4, 5 roku Ja ja kocham ale boje sie, ze beda jej ladne kolezanki kiedys dokuczac i chlopcy wyzywac ehhh Jak chronic dziecko przed tym? Wiecie jakie dzieci potrafia byc okrutne...

Gość koza z nossa aa
Dokładnie. Mój synek jest za to ślicznym chłopce, i to nie mój wymysł. Nawet w szpitalu jak leżeliśmy to kilkoro niemowlaków na sali, a tylko do mojego lekarze aż usta otwierali i komplementowali. I właśnie boję się, że mu ta uroda minie. Z dwojga złego lepiej być brzydkim dzieckiem niż brzydkim dorosłym.

Gość Mama dwójki.
Nie martw się. Ja bym podarła wszystkie zdjęcia z dzieciństwa bo taka byłam paskudna.

Gość pani nauczycielka :)
ucze w przedszkolu, są śliczne dzieci ale są i tak brzydkie, że jak patrzę na nie to mi ich szkoda. poważnie

Gość wy jestescie wszystkie
pojebane do kwadratu

Gość tytuyu7y
czesto jest tak, ze dziecko, ktore bylo brzydkie, w okresie dojrzewania staje sie piekna osoba. nie zawsze, ale czesto. ogladalam ostatnio moje zdjecia z przedszkola i polowa brzydkich dziewczynek jest teraz bardzo ladnymi kobietami, z ciekawa, niebanalna uroda

Gość tak jak ktos wyzej napisal
na atrakcyjnosc sklada sie nie tylko uroda, a dziewczyna ma dodatkowo o tyle lepiej, ze makijaz w pozniejszym wieku tez pomoze zreszta zdazy sie moze zmienic-moja siostrzenica byla brzydka, naprawde- teraz ma 8lat i jest ladna dziewczynka

Gość jnkjhkjhbkjhb
nie daj dziecku odczuc ze uroda rozni sie od innych, mow jej czesto ze jest ladna, najcudowniejsza i najpiekniejsza, aby sama w to uwierzyla i czula sie pewnie wsrod dzieci

Gość ghgjhjk
przeważnie z brzydkich dzieci wyrastają ładni dorośli, a z ładnych dzieci brzydcy dorośli. zazwyczaj się to zgadza. mój brat był brzydkim niemowlakiem i dzieckiem (ciotka zawsze się śmiała, że wyglądał jak baba jaga) a wyrósł na najprzystojniejszego faceta w okolicy. ja byłam ładym dzieckiem (ciotka zawsze powtarzała, że jak laleczka), a jako osoba dorosła jestem przeciętna (ladnie wygladam jak jestem zrobiona, ale to wymaga duzego wysilku i pochlania duzo czasu). to samo ciotki dzieci, dwie corki. jedna jak byla mala wygladala jak aniolek albo lalka, a jako dorosla kobieta jest taka sobie i musi uzywac duzo kosmetykow zeby fajnie wygladac, za to jej siostra byla niezbyt ładnym dzieckiem i była chłopczycom, a wyrosła na najatrakcyjniejszą laskę w okolicy o figurze i buzi modelki.

Gość jnkjhkjhbkjhb
komplementuj mała często, zachwycaj się nią

Gość hahahaahhhhhaaa
A to prawda z tym brzydnieciem czasami. Moj kuzyn byl taki sliczny jako mlody chlopak I nastolatek, nie mogl sie od dziewczyn odgonic. A teraz ma 39 lat I zbrzydl, ze az ciezko go poznac, ze to ten sam facet co 20 lat temu. Tak wiec "koza z nossa aa" masz sie czym martwic, hahahahahaha

Gość hinczinta
ucz córkę, że wygląd nie jest najważniejszy, że liczą się też inne rzeczy.. I powiem Ci z własnego doświadczenia, że dzieci dopiero w wieku dorastania naśmiewają się z wyglądu. Ja byłam dzieckiem ładnym, w wieku dojrzewania musiałam nosić okulary, byłam w szkole szykanowana, a nawet bita..

Gość hy6yh65
y65

Gość dziecko na niebie
Naprawdę nie martw się! Sama w dzieciństwie byłam tak brzydka, że teraz oglądając zdjęcia dziwię się, że mnie rodzice do adopcji nie oddali.. ;) Z tego się naprawdę wyrasta. Ja sensownie zaczęłam wyglądać dopiero pod koniec podstawówki. Ale potem było już tylko coraz lepiej. ;) Zobaczysz, że córeczka wyrośnie na fajną laskę, głowa do góry!

Gość mtjgptjmdw
up

Gość A u mnie tak...
Jak moja corka sie urodzila to byla sliczna, potem troche stracila urode, ale pare miesiecy pozniej zrobila sie z niej sliczna dziewczynka tak, ze ludzie nas na ulicy zaczepiaja i zagaduja do niej.

Gość tasia 600
Sa brzydkie dzieci a wyrastaja na ladne.Sa ladne i brzydna z czasem.A uroda szczescia nie daje ,moze i pomaga czasem ,cieszy oko ,ale nie to jest najwazniejsze.Najwazniejsze to zdrowko i szczescie.Osobowosc jest wazna ,bo tym mozna duzo nadrobic. A znalam osobiscie nie jedna naprawde brzydka kobiete ,ale z taka mania wielkosci,ze HO HO.I nie raz tym ladnym dziewczynka dokuczaja wlasnie brzydkie.

Gość jnmdj
dsd