Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta za kierownica

Chce kupić auto_ale jakie?!

Polecane posty

szukam rady. mam tylko 25 tys do dyspozycji i muszę kupić auto doradźcie cos.... jakie auto? :O

Gość SW 1313
Nie kupuj. Zobacz ile ludzi zginęło w trakcie długiego weekendu. Coś ponad 50

:O ludzie nie straszyc mnie tutaj. poradzcie cos..

Gość Upełłe
nowe czy uzywane? jesli nowe dorzuc tysiaka i masz propozycje otomoto.pl/skoda-citigo-3d-1-0-mpi-60km-easy-C29155043.html otomoto.pl/dacia-logan-1-2-16v-75km-access-C29154809.html otomoto.pl/hyundai-i30-1-4-100km-classic-50-na-50-C25107694.html otomoto.pl/fiat-500-color-therapy-C27970823.html

Gość Upełłe
otomoto.pl/hyundai-i10-2012-faktura-vat-okazja-C28995567.html z i10 sie walnalem ale tu masz juz w zasiegu

Gość Upełłe
i fiata tez odpusc znow oszustwo

a moze opel corsa?

Gość gość
czasami lepiej poczekać z kupnem samochodu jeśli ma się taką możliwość i kupić coś porządnego jak prius hybryda

Gość klottild
jak już będziesz mieć wybrany samochód czy tam nawet kilka modeli, to najlepiej je porządnie sprawdzić, żebyś nikt cie nie naciągnął na kase... ja kiedy kupowałam samochód to nie mogłam liczyć na tatę czy brata, więc sprawdzili mi je w Autotesto. sami pojechali do faceta, którzy sprzedawał samochód, zrobili oględziny i dali mi znać w jakim stanie jest auto. także opłacało się;)

Gość kejsia6
Ta Toyota jest fajną opcją. Sama taką kiedyś chciałam, ale niestety zabrakło pieniążków :). Pytanko do Klottild: raportują potem jakoś, wyszczególniają dane dotyczące stanu technicznego czy po prostu dzwonią? Co wchodzi w skład takiego raportu? Całkiem ciekawie to brzmi. Powodzenia w wyborze autka!

Gość gość
Ja tez mysle o kupnie samochodu ale jestem narazie na okresie probnym, jak przedluza mi umowe to dopiero sie zdecyduje na kupno. Zarabiam ok 1400 zl w zaleznosci od miesiaca wiec nie kupie az takiego drogiego jak Ty, max 10tys ale tez nie mam pojecia co;/