Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elefantyna

Zakochałam się w bracie mojego męża... :(

Polecane posty

Gość gość
Znajduje sie w identycznej sytuacji co ty, tyle ze... moj szwagier, to takze moj byly chlopak. Z moim narzeczonym jestesmy razem od 4 lat, do tej pory szwagra wcale nie widywalam, bo pracowal za granica, ale ostatnio wrocil. I wrocily tez wspomnienia... wspolne noce, romantyczne wieczory i to jak wspaniale mnie traktowal. Mojego obecnego narzeczonego poznalam jeszcze wczesniej niz szwagra, kochalam go jak cholera, ale on mnie zdradzil. Kiedy szwagier sie o tym dowiedzial, natychmiast zaczal mnie podrywac, no i mu sie udalo, tyle, ze ja go... wykorzystalam :( chcialam sie zemscic na mojej wielkiej milosci, a wiedzialam, ze jezeli dowie sie, ze jestem z jego bratem, to go dobije, a przeciez o to mi chodzilo. W trakcie mojego zwiazku ze szwagrem odezwala sie moja milosc... kilka spotkan wystarczylo, zebysmy znow byli razem. Szwagier byl zalamany, nie chcial sie z tym pogodzic, nawet szantazowal mnie, ze jezeli do niego nie wroce, to opowie swojemu bratu wszystko, co sie miedzy nami wydarzylo (nie powiedzialam mu, ze z nim spalam, bo balam sie, ze moj ukochany tego nie zrozumie). Na szczescie po jakim czasie odpuscil i wyjechal do Holandii. Minely 4 lata, Ja i moj narzeczony zdazylismy sie dorobic rocznej coreczki, a tu nagle tesciowa mowi, ze Mateusz wraca z Holandii.. Kilka spojrzenwystarczylo, zeby wspomnienia wrocily. Niby nigdy tak naprawde go nie kochalam, bo w koncu zwiazalam sie z nim z zemsty, ale nie potrafie przestac o nim myslec. Kiedy patrzy na mnie, przypomina mi sie jak patrzylmna mnie podczas seksu... W przeciwienstwie do mnie, on naprawde mnie kochal, a ja go bardzo skrzywdzialam. Nie wiem co mam zrobic, zeby o wszystkim zapomniec i przestac o nim myslec... pomocy :(((

Gość gość
Czytajac te wszystkie wypowiedzi dochodze do wniosku ze ludzie nie znaja sie na problemie to nie jest proste zrozumiec problem latwiej jest szydzic z tej osoby .