Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak sie da;p

cellulit znikl w 2tygodnie!;d

Polecane posty

Gość a jednak sie da;p

dziewczyny jednak sie da:D

Gość ee6656565
a co robiłaś?

Gość obstawiam-
że to znów ten odkurzacz!

Gość a jednak sie da;p
nie, nie odkurzas:D hehe a wiec tak mialam cellulit taki ze jak stalam to byl juz troche widoczny na posladkach nawet bez sciskania:/ no i sie wnerwilam i przeprowadziłam atak:p zmienilam diete na zdrowa, zadnych mega przetwarznych rzeczy, 3-4litry wody/ziołek dziennie, codziennie godzinny masaz banka chinska, okladyz kawy z folia, lodowte prysznice, kremy antycellulitowe pod folie;p godzina biegania dziennie i nie mam cellulitu:) n ie spodziewlam sie tak szybkiego efelktu jeszcze biore tabletki na celulit:p

Gość gość
Mi na cellulit pomaga domowy peeling z kawy - kawę która ma właściwości antycellulitisowe mieszam z olejem rzepakowym który ma dużo witaminy E i prowitaminy A i tym się masuję kilka razy w tygodniu pod prysznicem. Jest super :)

Gość gość
A ja jestem juz po 4 masażu bańką chińską i widzę dużą poprawę. Zapisałam się na masaże po trzy razy w tygodniu, w sumie bede ich miała 10. Mam masowane całe uda plus pośladki. Polecam wszystkim udac sie do salonu gdzie robią to profesjonalisci, bo ja sama probowałam tylko się namęczyłam i nic z tego nie wychodziło. Przy okazji dowiedziałam się, że nie wystarczy samo masowanie bańką, na początku jest jeszcze masaż ręczny. Poza tym w domu, zawsze cos wypada, dzisiaj nie ma czasu, jutro cos tam, a tak z góry ustalone dni i godziny i idę na masaż, tym bardziej że zapłaciłam za całosc z góry.

Gość gość
Godzinny masaż codziennie?! O litości...kto ma tyle czasu :P? Ja masuję się bańką 2-3 razy w tygodniu, okładam się kawową maską, biegam/maszeruję godzinę dziennie, zmieniłam dietę, piję dużo wody, przyjmuję detocell i po miesiącu zauważyłam pierwsze efekty. Mam zamiar kontynuować te "zabiegi", bo wiem że jak odpuszczę to problem wróci. No i straciłam też kilka kilogramów więc jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to wszystko ma sens.

Gość gość
A ja chciałam się pochwalić nowym odkryciem jakim jest firma "Genoscope". Mają fantastyczny gadzet o nazwie "Mezzo roller". Nim się masuje partie pokryte cellulitem i do tego używa " Serum2H" i efekty murowane :) Moje uda jadą na wakacje ;)

Gość Zorientowana
Ja nie liczyłam na efekt w miesiąc tylko w 2-3, okazało się że po ponad miesiącu stosowania odrobinę obniżył mi się waga. Sądzę, że mój organizm zaczął pozbywać się wody. Jak dla mnie to był bardzo pozytywny znak, dodający motywacji do dalszej walki :) Początki są bowiem najgorsze :)

Gość gość
Zaden roller nie usunie cellulitu. Zbyt głebokie musiały by być nakłucia.

Gość gość E
a jednak sie da;p..... jakich tabletek używałaś?