Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASTOR ŁajbyTeamClub

Erotyczne kazanie Pastora

Polecane posty

Zaprawdę powiadam niewierne owieczki, dzieci neostrady pokolenie alledrogo :D [cześć] Nie ma złudzeń, co do Waszej drogi, tylko przy kapitańskim boku, naszego Mistrza, Orędownika Pokoju, możecie zaznać lepszego życia, które sprawi, że Wasze kłopoty odejdą w zapomnienie :P Tylko Kapitan jest w stanie sprawiać swoją obecnością, że świat staje się lepszy :P Kto nie wierzy w kapitańską siłę jest ograniczony, i nie zazna zbawienia, my ubolewamy nad nim. Podział niewiernych ustanawia dwie grupy; kobiet i mężczyzn :classic_cool: Jeśli chodzi o mężczyzn są to przeważnie: 1) Przegrańcy życiowi, owładnięci przez złe moce, Ci już od dawna zatracili swój żywot, nie podnosząc tyłka nawet wtedy, gdy smród z pod ich majtek nie pozwala normalnie egzystować ich sąsiadom. To grupa najsilniej reprezentowana wśród niewiernych. :O 2) Onaniści życiowi, których pasją stało się molestowanie swojego członka przy pomocy ręki i chusteczki. Nawet żony nie są w stanie oderwać ich od tej pasji. :O 3) Stulejarze wiadomo z takim czymś tylko się powiesić :D [cześć] 4) Wieczne prawiczki, żonaci zdradzający, osobnicy z zapadniętymi klatami, dewianci psychiczni, to wbrew pozorom poważny problem :O Jest tu kilku takich osobników, podobno Minister Zdrowia wycofał dla nich recepty i refundacje leków :D Jeśli chodzi o kobiety są to przeważnie: 1) Prostytutki szukające wrażeń :P 2) Dziewczynki, które pogubiły się w życiu. :D 3) Deski bez piersi, które mogą robić za blat stołu :O 4) Zgorzkniałe kobiety które już dawno wyschły bez nadziei na stan zwilżenia między nogami :O [cześć] 5) Mężatki zdradzające swoich mężów, tudzież rozwódki ;) Tych jest najwięcej wśród niewiernych :D Niby takie zadziorne, a przy dobrym kazaniu, miękną w kolanach :D Jak już wiecie aby być mądrymi, pięknymi, silnymi, wiecznie młodymi z łóżkiem pełnym wrażeń, musicie słuchać Kapitana. Tylko On jest w stanie sprawić, że dzieci kwiaty znowu powrócą, czyniąc dobro na całym świecie :D Wy niewierni, nigdy tego nie zaznacie, pozostanie Wam żałośnie przegrywać :O Podczas gdy my, wierni, będziemy pławić się w luksusowych kurortach, z kontami opiewającymi na milionowe kwoty :D Jeszcze nie jest za późno, aby się nawrócić ;) Przegrańcy, dewianci, psychole, amen :classic_cool: [cześć]

Gość upe w pupe
jest tu paru takich kochających się wciąż z kołdrą zwiniętą w wał :D albo walących mimo, że żony mają :D

Gość czy autor to ten
groteskowy starzec Duch kafe? to on nie kopnął jeszcze w kalendarz? ile to może żyć? spierdalaj człowieku

Wszyscy będziemy starcami :D Miej lepiej szacunek do starszych, bo nie zaznasz zbawienia :D Tylko z Kapitanem jest ono dane :D Jeżeli nie przyłączysz się do koalicji kapitanowskiej, skończysz jak zgniły grzyb :D

Wybierz sobie grupę przegrańców, które zdiagnozowałem i zaprezentowałem :D

Gość pchame
ale zaszedł ci za skórę kapitan ośla palo :D

Gość Przejaw braku wiary
13:30 [zgłoś do usunięcia]czy autor to ten duch kafe to stara bezwartościowa kupa gówna szykuj garnitur do trumny dziadzie

Gość futututrututututututututu
Kto nie wierzy ten przegrywa :D:P:D

Gość koniecznie poczytaj kapitanie
:D:D:D

Gość Juken pisduś liże rany
nie wie jak ma stanąć przed gosią, która widzi jego opadniętego dzyndzelka :D

Gość upe w pupe
:P:P

Gość czy autor to ten
jesteś starym gównem duchu, gównem bez krzty sztuki pięknej czy romantyzmu, a takie "problemy" są mi obce mam inne wyższe problemy stary dziadzie

Gość czy autor to ten
jakbym miał mieć życie takie jak ty wolałbym w ogóle nie żyć nawet przez minutę aby dożyć starości żyjąc życiem jak ty trzeba być niezle popierdolonym burakiem

Gość czy autor to ten
przepraszam duchu ale mnie poniosło. jestem pijany.

Gość czy autor to ten
zazdroszczę Ci że w tym wieku zlazłeś świetną kochankę i masz gdzie się rozładować sexualnie w przeciwieństwie do mnie

Gość mz5y6
.

czy autor to ten -- jesteś przykładem niewiernego tomasza, któremu już niewiele pomoże :D przegrałeś życie na waleniu kiełbasy w musztardzie :D

skompromitowałeś się dzieciaczku, do komunii marsz :D może mamusia na obiadek coś przygotuje :D

Gość mz5y6
.

Gość Pomyśl tylko
ośla palo cz to duch napisał??duch nie szwenda się na pomarańczowo :D

Gość Pomyśl tylko
no znów nic nie widać:O:(

Gość mz5y6
.

Gość upe w pupe
:P:P

Gość upe w pupe
:):P

Nasze bractwo jest wielkie, a członkowie znamienici :D Trzeba dorosnąć może ugotujemy rosołu :D:P:D

Gość Przejaw nietolerancji
14:23 [zgłoś do usunięcia]Jarosław Kuśka Amrzy-w.y.p.i.e.r.d.a.;l.a.j xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx totalne zdziczenie antyfanów i niewiernych :D

Gość Juken na pomaranczy
przepraszam Cię buszku :P sfrajerzyłem się, już nie będę tak robił. odbiło mi bo żona przestała mi dawać...

Gość Juken na pomaranczy
moja żoneczka Gosiunia nie chce mnie dopuścić do cipuni:o:(

Gość Juken na pomaranczy
a cipusię ma taką fajną--z kudełką:(

Gość Juken na pomaranczy
Tak bardzo się starałem ale okazałem się mameją :( Siedzę na forum ubliżając innym a Gosia siedzi sama przed tv :(