Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_w_wannie

co zrobić z tak pięknie rozpoczetym dniem....

Polecane posty

Gość do jasne ze brnac
Czuje wasze stopy. Ich zapach.

Gość soft cakes
i we trójkę pławimy się w wielkiej wannie wino i emocje świat wiruje jedna jest za mną druga przede mną czuję was obie

Gość soft cakes
blask świec zapach kwiatów wina smak ciał głębokie oddechy i mocne bicie serc

Gość soft cakes
ona moja męskość jest twoja unoszę biodra ponad wodę napinam czuję jak ze smakiem liżesz główkę ero wbija pazurki w pośladki, masuje, moja męskość twardnieje w Twoich ustach

dotykaj, pieść niech twoje palce błądzą po nagich ciałach... poczuj wilgoć i ciepło między naszymi nogami... ja kąsać będe platki twych uszu... kark... chcę byś szybciej oddychał...

Gość soft cakes
ona przeczesuję twoje włosy, delikatnie pieszczę płatki uszu opuszkami palców masuję kark, szyję czuję jak poddajesz się moim dłoniom podążasz za nimi, obejmuję twoje piersi czuję jak prężą się wypełniają moje dłonie twarde jak diament brodawki wbijają się w moje dłonie

Gość soft cakes
czuję jak obejmujesz mnie ero jak tulisz się do mnie i twoje zbłąkane dłonie na moim ciele

Gość soft cakes
sięgam dłonią za siebie czuję jędrne pośladki ero zaciskam na nich palce bładzę wsuwam pomiędzy twoje uda pieszczę czując jak rozchylają się wargi twojej cipeczki gorącej i wilgotnej wsuwam w nią palec masuję

już cała łazienka zaparowała od naszych rozpalonych ciał. Czujesz nasze pragnienie? Ugaś je, jesteśmy na skraju, drżymy, pożądamy, pragniemy....

Moje nagie ciało kusząco ociara się o ciebie, językiem smakuje szyi... twoje usta ssa moje palce... płonę...

Gość frtgrtg
Fredr

Gość soft cakes
unieś się ona usiądź na brzegu wanny rozchylając uda przyklęknę i wejdę w Ciebie bez pośpiechu aby ero poczuła pożądanie, pragnienie głód naszych ciał

Gość wilkidajlo
Jem kupe:classic_cool:

Gość soft cakes
ero czuje się tak goraca i zazdrosna, że siada obok ciebie ona i daje mi do zrozumienia że mój palec rozgrzał ją tak mocno że teraz pragnie mojej męskości

wiem, że tego chcesz...nie przestawaj... szybciej, mocniej... by brakło tchu...

ona obejmuje mój tors całuje moje plecy, dłońmi położonymi na moich pośladkach dawkuje rozkosz jaką wypełniam z każdym ruchem ero

ocieram się łonem o Twoje pośladki, nadaję wam rytm odpowiedni, masując się....przygryzam Twoja szyję....czuję jak się naprężasz przy każdym ruchu doprowadzającym ero na skraj ekstazy...

pragnę ciebie mocno, chcę poczuć rozkosz pulsującą rozkosz wypełniającą nasze ciała do utraty tchu do obłędu, krzyki jęki i westchnięcia targają mocno ciałami rozkosz nadchodzi wypełnia zalewa nas w swoich objęciach