Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorothea91

Pilnie poszukuję dobrej kapeli na wesele

Polecane posty

Gość Dorothea91

Szukam w trybie pilnym dobrej i sprawdzonej kapeli na wesele. Wesele ma być w Warszawie. Zależy mi na naprawdę dobrym i poleconym zespole w rozsądnej cenie.

Gość greggorr
Śmiało mogę polecić zespół PULS, pochodzą chyba gdzieś z Trójmiasta, ale grają w całej Polsce, u mnie grali właśnie pod Warszawą. Genialni i polecani wśród moich znajomych http://www.zespol-puls.pl

Gość TakaONA89
Ja mogę polecić zespół : http://www.zespol-karaluchy.pl/ U nas grali we wrześniu na weselu i byliśmy zachwyceni :) Płaciliśmy 5500 za jeden dzień, ale na prawdę warto było.

Gość muzykalny
Polecam zespół AWART. Jest to zespół ze Skarżyska. Potrafią zagrać bardzo dobrze każdą muzykę i jest dobra zabawa przy tym oczywiście. :) Można do nich pisać na awart@onet.pl

Gość Piter451362
Witam, jako reprezentujący zespoł Nowak Band pragnę zaprosić na stronę www.nowak-band.pl ! Posiadamy bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu wesel jak i gry na polskiej estradzie. Pozdrawiam, Piotr

Gość Stavisky
A jaki termin ?

Gość kochani bezrobotni
no własnie :-p nie wiadomo jaki termin,a tu wszystkie "wspaniałe,cudowne" kapele maja wolny termin ? :o

Gość TakaONA89
Nie wiadomo jaki termin, ale można chyba zadzwonić i spytać? To może ja mam jeszcze dzwonić i pytać ich o wolne terminy ? ja tylko polecam, bo grali u mnie na weselu, wszyscy byli zadowoleni, wywiązali się z umowy w 100% a nawet więcej bo wzięli ze sobą jednego muzyka więcej i byli na prawdę OK. Zawsze się znajdzie tutaj jakaś maruda....

Gość TakaONA89
i nawet im nie płaciłam bo w podziekowaniu bzyknęli mojego męża :-p

Gość Funfun
na pewno nie zespół Awart - odradzam !

Gość Świdurski Piotr
Witam serdecznie. Jeżeli nadal Pan/Pani szuka zespołu weselnego poniżej wklejam link do naszego krótkiego Dema które świetnie zobrazuje wszechstronność wykonywanego przez nas repertuaru. Cena za jednodniowe wesele to 2500 zł + dojazd. Zespół składa sie z wokalisty,wokalistki, gitarzysty oraz klawiszowca. numer kontaktowy Janusz Gawliczek 880 521 306 link do strony: http://www.planujemywesele.pl/28514-lenox Pozdrawiamy serdecznie !

Gość ogłaszają sie badziewiarze
lenox - odradzam !

Gość Świdurski Piotr
Odradzasz lenox bo co ? bo sie ogłaszamy ? :)

Gość gość
poleca zmforte.pl super graja

Gość gość
Bardzo polecam Różowa Pantera Wspaniały klimat, wychodza do stołów, fajnie łapią kontakt z ludźmi .