Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tmkp

Gdzie starsi ludzie jezdza cale dnie komunikacja miejska?

Polecane posty

Gość Tmkp

Jade o 7 do pracy zatloczone-glownie ludzie po 60,wracam styrana -zatloczone,a jak usiade zaraz widze na sobie ich wzrok sugerujacy ze mam ustapic!

Gość nie prowadza samochodów
ze wzgledu na rozne schprzenia ( no i przeciez dobrze), mniej chodza, bo nogi bola, nawet na krotkich trasach - a kazdy ma cos do zalatwienia, stary i młody.komunikacja moiejska jest dla wszytkich. Poza tym nie siedza 8 godz w pracy, maja wiecej czasu. Nie wiem, co cie tak dziwi.

Gość eererre
do kosciola, do lekarza, na cmentarz, moze niektorzy dorabiają

Gość nie żałuj staruszkom
ich wolnego czasu. Też kiedyś będziesz stara i to szybciej nastąpi niż Ci się wydaje. A pardon mocne - 60-latek to nie staruszek, ludzie pracują do 67!!!!!!!

Gość cze poka tzytze
no jak to gdzie? na przystanki jeżdżą, nie wiedziałaś? :D

Gość dix ae
nudza sie to jezdza, a co, wolno im. co se nie bedzie takie próchno jeździć jak moze, nie? i to zadarmo!

Pod moim blokiem jest POLO, niedaleko BIEDRONKA, TESCO i KAUFLAND. Większość starszych sąsiadek jeździ do REALA, na drugim końcu miasta z 3 przesiadkami. Mają czas, to niech jeżdżą, ruch z przystanku do przystanku to już jest jakaś aktywność, lepsze to niż siedzenie w domu.

Gość Tmkp
Albo rano rejestruje dziecko a tam tlum bab do lekarza brr wesole rozgadane a ja patrze czy do pracy zdarze