Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifarafa25

od kiedy macie...??

Polecane posty

Gość fifarafa25

Hej dziewczyny, na ile przed @ macie objawy, że nadchodzi okres? I jakie to są objawy? Czy w każdym cyklu macie te same, czy one się zmieniają?

Gość Nesqa
Osłabienie, rozdrażnienie, ciężki i bardzo bolesny biust na tydzień przed @. Prawie zawsze tak samo, teraz pierwszy raz od roku mam trochę inaczej...

Gość fifarafa25
mnie na tydzień przed wyskakują bolące pryszcze :( jestem bardziej wrażliwa i też boli mnie biust i też mam teraz inaczej i trochę zgłupiałam :P co prawda 2-3 bolące gule są na twarzy, jestem senna i otumaniona, ale nie boli mnie biust, za to od 2 dni mam lekkie bóle podbrzusza, tak jakby na okres. ale zawsze jak mnie bolało, to nazajutrz był okres, a tutaj 2 dzien i nie ma jeszcze

Gość Nesqa
No to widzę mamy podobnie :P tyle że ja wcale nic nie odczuwam, tak jak by miało nie być okresu :( Jak jest to źle bo boli ale jak go nie ma to dopiero strach :D

Ja okresy miewam dość nieregularnie i w zasadzie wcześniej nie miewam żadnych objawów co też nie jest najlepsze bo czasami zaskakuje mnie w nocy lub w pracy.

Gość autorko topiku................
zróbcie sobie kuracje z castagnusem, ja miałem mega PMS ale 3 miesiące brałam (podczas kuracji było jeszcze gorzej) ale po kuracji.. rewelacja! żadnego PMSu! ulga, naprawdę polecam:)

Gość Kasia D D
Kiedy mój facet zaczyna chować się po kątach, wiem, że za cztery-pięć dni będę miała @. Tak na serio, na tydzień przed mam bolący biust, a dzień -dwa przed boli mnie podbrzusze.

Gość fifarafa25
mnie boli brzuch już od 2 dni, dzisiaj doszedł ból piersi, a brzuch mam jak balon no i te 2 ozdoby na twarzy... masakra :P a dziewczyny przed samym okresem macie jakiś śluz czy tak zwane suchoty? Bo ja mam stosunkowo dużo białego gęstego śluzu. no ja mam nadzieję, że następny miesiąc będzie lepszy, bo po 4 latach przerwy wracam do hormonów :)