Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alllle

Jestem biedna, wstydzę się tego jak mieszkam...

Polecane posty

Gość La petite robe noir
ciesz się bo masz z czego :)

Gość gość
Super

Gość Alllle
a co do tych niemiec - chciałam tam być dłużej ale nie mogłam. skomplikowana sprawa, pojawiły się nieoczekiwane problemy z tym zakładzie i nie miałam tam już zapewnionej pracy. i dzięki temu wróciłam do polski i tak się to ułożyło:)

Gość MojjkaBrennn
oczywiście złośliwcy już się uaktywnili... co k****a zazdrościcie że dziewczynie się udało? ciemnota wierząca w stereotypy oczywiście uważa że laska znalazła sponsora itd

Gość gość
ale on nie jest żonaty

Gość Alllle
nie, nie ma żony ani dzieci, jest kawalerem...pierwszy raz w życiu spotkałam kogoś przy kim czuję się bezpieczna on, zupełnie obcy dla mnie człowiek się mną zainteresował, chciał mi pomóc itd

Gość gość
ciesz się, masz historię jak z bajki,

Gość Alllle
cieszę się:) dlatego odnalazłam ten wątek na kafeterii żeby wam to wszystko napisać a tak z ciekawości czy któraś z was czytała ten watek wcześniej?? wtedy w maju?

Gość gość
i rzucilas dla niego swojego chlopaka tak?

Gość gość
ja czytałam :)

Gość gość
+ja czytalam,ale tam nie bylo ze mialas chlopaka

Gość Alllle
chłopaka? nie miałam chłopaka wtedy... skąd taki pomysł?

Gość gość
zycze powodzenia,

Gość gość
i jak ? dobrze Cie bzyka ?

Gość gość
Maż chory ja chora i Ty narzekasz...no proszę żyj za 800zł---kup lekarstwa,zapłać rachunki.iżywność.pewnie że jest ciężko,ale trzeba pomyśleć jak to zrobić,żeby było łatwiej.Ja sobie radze.

Gość bvnxvc
po pierwsze to pierwsze posty już są dawno nieaktualne bystrzaki, autorka pisze że jej się odmieniło a po drugie - przestańcie się polaczki licytować na to kto ma gorzej w życiu - jak dziewczyna pisała że mieszka w ruderze i zarabia 9 stów to ma z***biscie i trzeba się cieszyć

Gość gość
k***a a ja mieszkam w budzie dla psa i jest dla mnie jak prywatna willa bez kitu szmato głupia. Wróbelki ćwierkają, moja dupa mnie swędzi a pies ***** gniazda żołędzi.

Gość gość
jezu ona mi pałe wyssała bez kitu . wciągnęła jak odkurzacz kurz.

Gość gość
jak byłem mały to moi rodzice mi powiedzieli ze ludzie biedni to s*******ny i teraz dopiero to rozumiem. jeżeli się wstydzisz tego kim jesteś to w********aaj przez okno szmato. Nie ma dla ciebie tutaj miejsca ssij pałe swoim psom w budzie tam jest miejsce na twój ryj.

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 10.000zł nawet na 3lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/zaplo/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie https://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/