Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia899

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość asia899

Hej wszystkim:**Mam mały problem otóż spóźnia mi się miesiączka i nie wiem co mam zrobić... -bol brzucha -wzdęcia -przezroczysty wodnisty śluz czasem z białymi grudkami -zgaga dodam ze @ mam zawsze regularna nigdy mi sie nie spóźnia , staramy sie z narzeczonym o dziecko , kilka razy juz sie zawiodłam , wczoraj robiłam wieczorem test wynik negatywny a @ nadal nie ma , we wcześniejszych miesiacach nie mialam takich objawów . Czy test mogl sie mylic ?

Gość Gratuluje jesteś
w ciąży! Test napewno się pomylił!

Test oczywiście mógł się mylić . Ale najlepszym rowiązaniem będzie go potwtórzyć jeszcze. A na wszystkie Twoje niepewności najlepiej te pytanie kierować do ginekologa.

Gość Następn
Następna psychopatka pyta na forum czy jest w ciąży skoro test negatywny to nie jesteś !

Gość asia899
dziekuje wam dziewczyny za odpowiedz jest dla mnie światełkiem w tunelu :) a pytam ponieważ jestem w stanach wracam za 2 tygodnie , nie mam jak tutaj pójść do ginekologa , myślę ze jest to zrozumiale .:) pyzatym nie byłam w ciąży wiec nie wiem jakie sa objawy ..

Gość 4564
samolotem... gratulacje .. w ciazy to bardzo wskazane...;/

Gość modernbarossa
ja mialam podobne objawy ja sie zastanawialam czy jestem w ciazy czy mi sie wydaje i teraz jetsem w 18 tygodniu . Test mogl wyhjsc oczywiscie negatywny , zdarzaja sie takie bledy ze tak to nazwe . POowtorz test za kilka dni z porannego moczu najlepiej ,a lbo wybierz sie na badanie z krwi ono wykrywa najszybciej ciaze . Moze to byc samiutenki poczatek wiec ginekolog ci nie powie wiele kaze przyjsc za ilka tygodnii .

Idz na bete bedziesz pewna na 100 procent, takie objawy to nie objawy, roznie z nimi bywa, ja po czyms innym podejrzewalam, slusznie zreszta, ciaze. Zycze powodzenia