Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rampampaqm

Jak przeprosić mamę za tatuaż?

Polecane posty

Gość rampampaqm

cześć , może nie tak dosłownie o tatuaż, ale chodzi o to, że kiedyś rozmawiałam z mamą o zrobieniu drugiego tatuażu, mama kategorycznie mi zabroniła, mówiła, że myśli ,że uszanuję jej opinię na ten temat, a ja tego nie zrobiłam. Zachowałam się jak gówniara , poszłam i zrobiłam tatuaż. Dziś jej o tym powiedziałam. Powiedziała, że mam szlaban, że mam się do niej nie odzywać. Pomóżcie, jak z nią porozmawiać?

Gość yhgfjfjf
wyprowadź się gówniaro z domu

Gość biała.sasanka
heh, to twój tatuaż, ty będziesz z nim żyła całe życie.

Gość tdydit7i
ile masz lat? mama to mama, kocha i przebaczy, ale lepiej przez jakiś czas bądź miła i nie wyskakuj z nowymi 'sensacjami'

Gość tdydit7i
mogłaś go sobie zrobić z jakieś radosnej okazji, któa by choć trochę złagodziła gniew, np. dobrze zdana matura, dostanie się na studia/ zdanie pomyślnie egzaminów, a jak jesteś jeszcze taką gówniarą, że matura przed tobą to nie mam pomysłu :O

Gość Będziesz go żałowała za kilka
lat. Tak to jest z tatuażami. Za młodu krótkotrwały zachwyt, a po latach człowiek marzy by nie musieć na niego patrzeć i pragnie cofnąć decyzję, bo nudny, bo kiczowaty, bo rozciągnięty, bo wyblakły, bo skóra już nie jędrna.. Głupiaś dziewczyno.

Gość dobra rada od mnie
Moim zdaniem powinnas sobie wytatuwoać coś w rodzaju "przepraszam mamo, kocham cię" - i pokazać jej to w dzień Matki. Czyli 26 maja. Dasz rade?