Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elene1985

spacerowka! dziecko nie siedzace/nie siadajace !! jak wozicie !?pomozcie dylemat

Polecane posty

Gość elene1985

moje dziecko ma 8 mies .nie siada jeszcze samodzielnie ..posadzone jest w stanie chwilke posiedziec , ale opierajac sie raczkami o ziemie bedac przygarnione przy tym wiec staram sie jak najrzadziej sadzac aby nie obciazac mu kregoslupa.Woze go w spacerowce w pozycji pollezacej , ale ciagle sie zsuwa, czy mozna dziecko, kfore jeszcze samo.stabilnie nie siedzi wozic w spacerowce na siedzaco ????

Gość elene1985
upupup

Gość Można. Mam w rodzinie
dziecko, które nigdy samodzielnie nie usiądzie, bo ma DPM i jedyną spacerówką z której się nie zsuwa i nie wisi na szelkach jest Bugaboo Bee, bo ma wgłębione siedzenie. A próbowaliśmy już 2 inne i w każdym zwisał. W tym jednym siedzi stabilnie pupą w jednym miejscu.

Gość elene1985
kazde dziecko mam z tego forum ladnie siedzi ?

Gość hehhhjhhhhh
moja ma 6 miesiecy i sama nie siada ale posadzona siedzi doscdlugo i proste plecki ma

Gość wiesz co ale 8 miesieczne
dziecko jesli w pozycji polsiedzacej zsuwa sie to ja wybrałabym sie do lekarza na konsultacje moze to być zwiazane z nieprawidłowym napieciem miesni i słaba stabilizacja centralna

Gość tez mi sie wydaje
ze w 8 mcu powinno juz siedziec bez podparcia

Gość mruwajka
nie siedzi jeszcze woze na lezaco

Gość elene1985
chodzimy na rehabilitacje .Dziecko siedzi , ale podpierA sie rekami .Chodzimy i na reh i do neurologa twierdza ze w porzadku jest jedynie mogi sa do wzmocnieniaj

Gość dla tekiego dziecka
Dobre jest siedzisko kubełkowe bo dziecko w nim nie zjeżdza. Oczywiście w pozycji półleżącej-z resztą polecane przez ortopedów. Ja mam quinny buzz i nic mi nie zjeżdza a woze 6miesieczniaka w pozycji półleżącej

Gość gtguh
gtfgh

Gość elene1985
no wlasnie kwestia jest tego ze on bedac w tej pozycji pollezacej rusza sie bo nie spi i zsuwa i zastanawiam sie czy nie wozic go calkiem na siedzaco

Gość elene1985
no wlasnie kwestia jest tego ze on bedac w tej pozycji pollezacej rusza sie bo nie spi i zsuwa i zastanawiam sie czy nie wozic go calkiem na siedzaco

Gość elene1985