Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany bogacz

Zakochany bogacz

Polecane posty

Gość eliksir miłosny
tacy jak Ty potrafią bardziej skrzywdziż niz mąz alkoholik,wlasnie przez takich niezdecydowanych gogusiow kobiety staja sie zle i wyrachowane,to własnie twoje uczcuie jest interesowne,jestes niewolnikiem wlasnych lęków,stereotypów i uprzedzeń,no i pieniedzy ktore stały sie w twoim przypadku przeklenstwem a nie blogoslawienstwem...kobiety lubia facetów odwaznych i konkretnych,mezczyzn czynu a nie słowa..nie licz na to ze ta pani rzuci wszystko i zakonczy związek z pijakiem jesli Toba targają takie obawy,jesli do tej pory nie dałeś jej oparcia i poczucia tego ze kiedy zostawi męża,Ty sie o Nia zatroszczysz,ona nie pójdzie w ciemno z kilkorgiem dzieci bo jest kobieta myslącą,odpowiedzialna i zdaje sobie sprawe z tego ze sama nie da rady ,bez wsparcia z zewnątrz,gdybys Ja naprawde kochał nie martwiłbys sie o własną du...e,nie robiłbys roznicy jesli chodzi o wyktształcenie czy stan majątkowy ,to sa rzeczy ulotne,nieistotne ...nawet jesli Cie oszuka czy zdradzi to przeciez nic wielkiego sie nie stanie bo mozesz sie wczesniej zabezpieczyc finansowo,a do bycia wierną nikogo nie zmusisz,nigdy nie bedziesz miał pewnosci czy ta po studiach,z milionami na koncie nie wywinie Ci gorszego numeru,...zostaw tą kobietę w spokoju,moze znajdzie kiedyś faceta ktory w swoich uczuciach bedzie naprawde szczery i bezinteresowny,ktory po prostu pomoze jej nie licząc na żaden rewanż,gdyby Ci na niej zalezało i byłbyś normalnym,odwaznym facetem zrobiłbys wszystko zeby wyciągnąc Ja z tego bagna tym bardziej jesli jest kobieta dobra i wartosciową...czekac i liczyc na to ze sama sie wydobedzie z chorego związku jest oznaka zwykłego tchórzostwa i braku zaradnosci,ale coz niestety co raz mniej na tym swiecie facetów z jajami

Gość bogacz tchorz
dzieci mnie zaakceptuja a po czwarte boje sie zeby mnie kiedys nie zostawiła tak jak swojego

Gość bogacz tchorz
czy ja ja za po raz

Gość bogacz rogacz
drabdroid sie pisze po moje money

Gość bogacz rogacz tchorz
Wyślij wypowiedź

szukac nowego partnera który będzie dla niej wzorem ale wothout penny

worth penny

Gość \poszukaj sobie innej
jak bys ty sie czuł gdyby ona testowała twoja milosc,wiernosc,lojalnosc czy bezinteresownosc?nawet biedna zona alkoholika ma swój honor i dume no i cierpliwosc która w koncu sie kiedys skonczy,daj jej spokoj,poszukaj sobie kobiety niezaleznej,wykształconej,bez zobowiazań i trudnej do wybaczenia przeszlosci,stwórzcie zwiazek najlepiej na odleglosc ,bo to ostatnio w modzie,kazdy sobie rzepke skrobie,spisz intercyze i zamieszkajcie osobno chyba o to ci chodzi,a tak na marginesie to czasem dzi..ka okazuje sie osoba mądrą o wielkim sercu i szacunku do drugiego czlowieka na jakiego nie stac panów po studiach...to tak apropos moich braci z którymi nie chce juz miec nic do czynienia,burak zostanie burakiem a cham chamem i nawet studia tego nie zmienia

Gość Krycha z Olsztyna
jesteś kaleka kochasz tylko siebie

Gość spoko gostek07
Dziwie Ci sie bo gdybym to ja miał kasę i mozliwosci a moja ukochana żyłaby z pijakiem i brutalem zrobiłbym wszystko zeby Ją wyciągnąc z tego związku i nie patrzylbym na nic bo zwyczajnie balbym sie ze ten fagas zrobi Jej coś złego.Doprowadziłes do tego ze obdarzyla Cie uczuciem wiec zachowaj sie jak facet i podejmij zdecydowane kroki zeby wyciągnać Ją z tego bagna.Masz kase wiec działaj a potem zapewnij Jej i Jej dzieciom jakieś godne życie nawet jesli nie będziecie razem.Nie zbiedniejesz a pomozesz kobiecie ktora przeszła w zyciu wiele złego.Ona pewnie tez nie bedzie chciała sie od razu pakowac w nowy związek a byc moze nawet nigdy nie bedzie w stanie juz Ci zaufać,musisz sie z tym pogodzic.Jesli nie czujesz sie na siłach zeby zwiazać się z Nią na stałe to chociaz rusz du...e i zrób wszystko zeby mogła zyc dostatnio z dala od faceta ktory pije i niszczy Jej zycie.Jestem pewien ze Ona tego własnie od ciebie oczekuje.Takie ględzenie i banie sie o wszystko doprowadzi do tego ze Ona nie bedzie chciała cie juz znac.Zachowaj sie jak odpowiedzialny dojrzały facet i przestan płakac nad tym ze ona biedniejsza ze ma przeszłsoc i ze niewykształcona.Zrobiłes Jej na cos nadzieję wiec sie teraz nie wycofuj bo kobiety tego nie wybaczają,to strasznie niemęskie.

Gość xxxlka36
facet ktorzy rozkochuje w sobie kobiete a potem zaczyna sie zastanawiać nad sensem związku ,roztkliwiac sie nad tym ze on ma tyle a ona nie,ze on taki idealny a ona z przeszloscia -jest dla mnie zerem,nie wyszłabym za takiego chocby nie wiem co