Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany bogacz

Zakochany bogacz

Polecane posty

Gość zakochany bogacz

Jestem zakochany w męzatce ,która ma kilkoro dzieci a do tego jest biedna i nie ma studiów.Ja jestem męzczzyną na poziomie,mam świetną pracę i wiele innych walorów.Wiem ze Ona nie kocha męża bo to pijak i kłamczuch ,jest z Nim tylko ze względu na dzieci i na finanse.Stac by mnie bylo zeby stworzyc z Nia normalny związek i zapewnic Jej i Jej dzieciom wspaniała przyszłosc ale ogarnął mnie strach.Boje się pierwsze o to czy nie związe sie Ona ze mną tylko ze względu na pieniądze,po drugie czy nie bedzie się potem na mnie wyładowywać i dręczyc mnie bo czytalem ze zonom alkoholikow brakuje emocji i wrażen ,napięcia ,ktore wiciąz przezywały w toksycznym związku,po trzecie nie wiem czy Jje dzieci mnie zaakceptuja a po czwarte boje sie zeby mnie kiedys nie zostawiła tak jak swojego pierwszego męża,jestem bardzo wrazliwym męzczyznom i nie znioslbym tego .Poza tym dowiedziałem sie ze pracowała kiedys w sex telefonie a dla mnie to radzj prostytucji .Wiem ze zrobila to z biedy i braku pracy ale mimo to nie potrafię jakos sie z tym pogodzić.Ona tez mnie bardzo kocha i widzę ,ze to prawdziwe uczucie ale mimo wszystko targaja mna lęki i sam nie wiem czy dalej w to brnąć czy dać sobie z Nia spokoj.Nie potrafie sie odkochać mimo ze probowałem,to jest zbyt silne i nie panuję nad tym,a z drugiej strony nie potrafie podjąc konkretnej decyzji i czuje ze przez to Ją zwodzę i krzywdzę.Błagam powiedzcie co Wy o tym myslicie.

Gość najlepiej poszukaj wolnej
bez dzieci i atkiej którą kurwą nie bedziesz nazywał żadna kASA NIE przykryje chamskiego zachowania

Gość O maaaaaaaaaaaatko !!!!
Facet na poziomie i szuka tu odpowiedzi... Zlituj się !

Gość O maaaaaaaaaaaatko !!!!
Facet na poziomie i szuka tu odpowiedzi... Zlituj się !

Gość No to po prostu bądź z nią
jako przyjaciel i pomagaj finansowo.

Gość szukaj dalej szukaj wolnej
ona jak jest takja nieszczesliwa to znajdzie sobie nowego moze nietak bogatgo ale takiego dla niej ktps kto od najgorszych wyzywa to juz jest koniec szukaj dalej szukaj

Gość jaki przyjaciel ????
jak mógł to zaszkodził taki cichy wróg zły człowiek duzo osób o tym boczaczu duzo złych rzezcy mówi

Gość zakochany bogacz
Alle ja Ja naprawde kocham i pragnę tylko Jej,poznałem Jej dalsza rodzinę i wcale nie mam zamiaru nazywac Jej ku..wą tylko fakt ze robiła to z innymi przez telefon jakoś mi przeszkadza i nie potrafie tak do konca zaufać,boje sie ze zostane kiedyś zdradzony.A dzieci zdązyłem poznac i pokochać jak własne.Dlaczego to zycie i milosc nie sa takie proste i łatwe,czy wszystko musi sie tak pie..rzyc:(

Gość antyfrajerka
ale z ciebie przydupas,myslisz tylko o sobie,o swoich uczuciach,o swoje du..ie,zeby tylko tobie było miło,zebys tylko Ty nie zostal zraniony,wykorzystany,opuszczony...a Ona to co?liczysz sie z jej zdaniem,wiesz co ona czuje kiedy tak musi walczyc z tymi twoimi bezzasadnym obawami?pi..a z ciebie a nie facet,lepiej dla Niej jesli Ją zostawisz w spokoju bo z dwojga złego juz wolalabym życ z pijakiem niz takim wyrachowanym,egoistycznym,nadętym bufonem,,,kobiety lubia facetow odwaznych,zdecydowanych a Ty zwyczajnie nie masz jaj,czy Ty wiesz tak naprawdę czym jest i na czym polega milosc do kobiety?

Gość walcz o miłosc
Niech upłynie troche czasu zebys wiedział na czym stoisz i z kim tak naprawdę chcesz się związać.Pamietaj ze milosc to nie tylko uczucie ale tez decyzja ,dbanie o dobro drugiego człowieka,o Jego rozwój,spokój i komfort psychiczny,milosc to odpowedzialnosc w tym przypadku także za Jej -Wasze dzieci.Czy jestes tego swiadomy,czy jestes naprawde gotowy zeby sprostac wyzwaniu?Sam sobie udziel odpowiedzi.

Gość walcz o miłosc
Niech upłynie troche czasu zebys wiedział na czym stoisz i z kim tak naprawdę chcesz się związać.Pamietaj ze milosc to nie tylko uczucie ale tez decyzja ,dbanie o dobro drugiego człowieka,o Jego rozwój,spokój i komfort psychiczny,milosc to odpowedzialnosc w tym przypadku także za Jej -Wasze dzieci.Czy jestes tego swiadomy,czy jestes naprawde gotowy zeby sprostac wyzwaniu?Sam sobie udziel odpowiedzi i działaj.

Gość PannaNikt34
walcz o nią bo milosc jest darem,jesli jest prawdziwa to nie ma nad czym gdybyć,jesli odrzucisz ją mozesz do konca zycia pozostac samotny i nieszczesliwy

Gość wolnej bogatej jak ty
szukaj przynajmniej od kurew nie bezdzie wyzywana kto szuka znajduje

Gość jaki fakt ze zrobila to z kims
przez telefon ale pieprzysz same głupoty same głupoty net to totalna porazka niewiadomo o co chodzi bo to net czyli NIC

Gość PannaNikt34
walcz o nią bo milosc jest darem,jesli jest prawdziwa to nie ma nad czym gdybyć,jesli odrzucisz ją mozesz do konca zycia pozostac samotny i nieszczesliwy,nawet kobieta z tzw przeszłoscią ,po nieudanym związku moze okazać sie dobrą ,lojalna,kochającą partnerka,w zyciu nie ma reguł bo czasem te piekne,bez zobowiązań i bogatej przeszłosci na co dzien okazuja sie zwykłymi manipulatorkami i oszustkami,potrafiącymi krzydzic i zdradzac,ta po przejsciach byc moze juz sie wyszalała i marzy teraz o spokojnym życiu u boku kogos dobrego i zrównowazonego,przestan wybrzydzać i robić z siebie pana idealnego bo kazdy ma wady i jakies przezycia za sobą,ciesz sie ze Ci sie zdarzyło odwzajemnione uczucie i pielegnuj je a nie filozofuj w nieskonczonosc

Gość alo;sjk.
Hmm wiesz co uważam, że powinna zerwać kontakt z mężem i dopiero szukac nowego partnera który będzie dla niej wzorem. Bo wygląda to tak oczywiście z mojej strony, że jest z nim a z tobą spotyka się bo masz pieniądze i przy okazji traktujesz ją jak należy, ale mogę się mylić

Gość spytaj sie swojej żony
co ona na to

Gość co wy bredzicie ?
taki bogacz, jak to wyniosle sam o sobie pisze nigdy nie zrozumie biedoty:( lepiej jakby ja zostawil niz ranil, bo sam pewnie wychowal sie w luksusach, wiec nie zna biedy, nie zna smaku tego cierpienia, wiec nigdy nie zrozumie czegos, czego nie doswiadczyl i nie doswiadczy. rozpieszczony przez rodzine i ma inne priorytety, inne zycie, inna przeszlosc, doswiadczenia, wiec raczej sie nie dogadaja. dwa inne swiaty. karierowiczka dobra by byla dla takiego BOGACZA, a nie kobieta po przejsciach z biedoty i trudna przeszloscia. z tego calego wywodu smieszne jest zdanie, ze pracowala w sex-telefonie i nie potrafi sie z tym pogodzic - do licha!! wiec skoro nigdy tego nie zakceptuje, czyli jej samej do konca to po co byc z kims kogo sie nie akceptuje? no brak w tym logiki jak cholera. I dlaczego pyta co ma zrobic innych ludzi? Sam powinien znac swoje uczucia i wiedziec czego chce oraz co sama uwaza, mysli, chce itp, czy go nie wykorzystuje, ale chyba nie sa na tym etapie skoro nic o niej nie wie ... przeciez to sie wyczuwa, widzi, zauwaza, po zachowaniu, po sytuacjach jak reaguje, co mowi itp ... z drugiej str skoro jest z kims kto ja oklamuje i pije to jest idiotka albo dobra aktorka, wiedziala kogo wybierala, to ze nic nie zrobila ze dopuscila do takiej sytuacji tez daje do zastanowienia. nie chce tu jej oceniac czy sama jest uczciwa czy nie, bo to potrzeba spedzic z taka osoba troche czasu i zaobserwowac, poddac probom. skoro nadal jest z tym facetem to nie wyglada to dobrze. facet powienien przemyslec wszystko. jesli ja karmil kasa od poczatku to ma odpowiedz na swoje pytanie. kazdy sie przyzwyczaja do wystawianej reki. zycze rozsadku mimo wszystko.

Gość sweet home
słaby wytwór fantazji zblazowanego kafeteriusza

Gość trzezwomysląca
ona miała sama z kilkorgiem dzieci wydostac sie z trudnego związku nie pracując,a w dodatku nie mając wsparcia ze strony nikogo nawet swojego ukochanego??jestescie normalni?ku...wa jakie testy,jakie próby?jezeli facet nie potrafi Jej dac silnego oparcia i pewnosci ze kiedy wezmie rozwód z mężem pijakiem to On nie pozwoli Jej zginąc nawet jesli nie będą razem to niech sie nie dziwi ze Ona nie jest w stanie wyrwac się z tego chorego malzenstwa a do bogatego ukochanego straciła zaufanie bo jak tu ufac komus kto nie potrafi zachowac sie jak silny,odwazny,zdecydowany męzczyzna,który liczy na to ze kobieta w takiej sytuacji jak ona będzie w stanie rzucić niekochanego męza i pojsc w nieznane nie mając solidnego i konkretnego oparcia w nim....a jezeli do tej pory nie zdecydowal się to jaką ona ma pewnosc ze jej nie zrobi w bambuko i nie wycofa sie wtedy kiedy Ona zrezygnuje ze związku ktory tak czy owak daje Jej i Jej dzieciom jakis byt i poczucie stabilizacji.tylko dobrze o Niej swiadczy ze nie rzucila wszystkiego na szale,bezmyslnie i okazała sie kobieta odpowiedzialną i myslącą w odroznieniu od tych ktrozy twierdza ze najpierw powinna odejsc od męża a dopiero potem szukac nowego związku...tak mozna postapic jesli nie ma sie dzieci i ma sie dobrze płatna pracę

Gość wuja Heniek56
jeśli juz z góry piszesz zes ty taki bogaty a ona biedna,zes ty taki wyksztłocny a ona nie,ze tyś taki idealny a ona z przeszloscia to znaczy ze nie wiesz czym jest prawdziwe uczucie ktore spada na czlowieka niezaleznie od jego wyksztalcenia czy stanu majątkowego,a dla kochającego faceta nie powinno to wszystko robic roznicy ,jesli w ten sposób podchodzisz do uczucia i związku to lepiej dla tej kobiety ze zostanie z tym kim jest bo gdyby miała całe zycie czuc sie przy Tobie gorsza tylko przez to ze nie ma pieniedzy czy odpowiedniego wyksztlacenia ,ze ma za soba jakś przeszlosc to krzywda by była dla niej taka sama jak to ze zyje z mezem alkoholikiem ktrego nie kocha...a swoja droga jaka masz pewnosc ze kobieta wolna,niezalezna,z czysta przeszloscią nie okaze sie gorsza niz ta biedna,po przejsciach ,ze zobowiązaniami w postaci kilkorga dzieci?

Gość bogactwo w rozumie-ona
Wiesz co czlowieku?Okazuje sie ze nawet wykształcony bogacz moze okazać się zwykłym frajerem nie zaslugującym na normalną,porządną kobiete.Na miejscu tej pani poszukałabym sobie kogoś bardziej odpowiedniego,moze biedniejszego ale takiego ktory da Jej bezpiecznestwo i komfort psychiczny ,kto obdarzy Ja miloscia bezinteresowną ,nie stwarzająca róznic jesli chodzi o wyksztlacenie,pochodzenie czy stan konta.Ty po prostu nie umiesz kochac.Jesteś pieprz...nym rozpuszczonym przez kasę,zmanierowanym du..kiem a nie normalnym facetem z ktorym mozna sie zwiazac.Dla takich jak Ty lepsza lala z sex shopu niz zywa kobieta.Nie wiem co Ci poradzic bo mleko sie wylało i Ona jezeli Cie naprawde Cie kocha ,to nie przestanie,nawet jesli krzywdzisz Ją swoimi fochami,wiecznym niezdecydowaniem i wątpliowsciami.Czlowiek musi byc odpowiedzialny za uczucia ktore wzbudza w drugim czlowieku..Wspolczuje tej pani bo mnie nie przekonalyby zadne pieniadze ani zadne uczucia ze strony kogs tak beznadziejnego jak Ty.Tylko wpędzisz Ją w chorobe i rozstrój nerwowy takim zachowaniem.

Gość a po co ci taka
kobieta z zepsutym mechanizmem w glowie? ona podswiadczomie pragnie byc ponizana, zreszta dodatkowo pewnie jest DDA, z takimi same problemy, szkoda zdrowia. zreszta mam nadzieje ze to prowo i ze nie ma bogatych idiotow, ktorzy leca na wycieruchy z patologicznej rodziny, obwieszone 3-ka dzieciorow.

Gość a po co ci taka
aha, jakbys mial jakiekolwiek watpwliwosci: no JASNE, ze ona poleci na twoja kase. przeciez z mezem tez jest ze wzgledu na finanse, co sama powiedziala. czy wy umiecie myslec czy zidiocieliscie do konca?

Gość krakowiaczka jedna
Zdarza się ze te biedne,z bogatą przeszłoscią,niedokształcone okazują się dojrzalsze,mądrzejsze i inteligentniejsze od tych najbardziej mądrych i sprytnych...a pieniądze rzecz nabyta,raz są ,a raz ich nie ma.Wszystko inne można kupić ale mądrosci życiowej ,inteligencji wrodzonej nie da się kupic za żadne pieniądze...Jedno pytanie: jakie dałes Jej oparcie i jakiego wsparcia udzieliłeś zeby mogla wydostac sie z chorego związku będąc bez pracy i z kilkorgiem dzieci u swego boku?a może działałes tak ze teraz czuje sie ona bardzo niepewnie i nie ma podstaw zeby wierzyć w to ze kiedy wystapi o rozwód Ty Jej pomożesz i nie opuscisz w trudnej i jakby nie było i traumatycznej sytuacji?na odleglosc wyczuwam ze to Twoja pierwsza kobieta i ze sam się strasznie w tym wszystkim pogubiles

Gość kasa to nie wszystko
masz sprany beret i żadna kasa ani wykształcenie tego nie zmienią,jak ktoś durniem się urodzil to mędrcem nie umrze,zostaw Ja w spokoju bo sobie życie zmarnuje z tobą i udław sie tymi swoimi pieniedzmi o ktore tak sie boisz,obys zdychal w samotnosci

Gość to chyba prowokacja
bo żaden normalny facet by sie tak nie zachowywal,a jesli prawda to przestan z siebie robić pierd...ona ksiezniczke o ktora trzeba walczyc i zabiegac bo kazde nawet najwieksze uczucie mozna zniszczyc przez takie gdybanie i rozkminianie,zachowujesz sie tak jakby to ona miala zalsuzyc na ciebie,na twoje uczucie,na bycie z tobą,robisz z siebie Bóg wie co tylko dlatego ze masz skonczone studia i kupe forsy na koncie,normalna kobieta kopnie w du...e takiego pajaca,chyba ze faktycznie jest jakąś zdesperowaną zakochaną kretynką

Gość no ludzie ratujcie bo smiech
śmiech na sali to co pisze owy pan Co to ma być facet bogacz wykształcony i chciałby babę tłuka bez szkoły i kilkorgiem bachorów !!!! Człowiekui szukaj sobie wykształconej i wolnej i nie gadaj że takich nie ma !!!! bo jest mnóstwo nawet tu na forum co druga to samotna i po studiach to i wokół takiego bogacza jak ty też zapewne takie są .. Bierz sobie kobitę wykształconą bo z takim tłukiem o czym będziesz rozmawiał i jak ją zaprezentujesz wśród ludzi na poziomie ???!!!!!! nie ośmieszaj się !!!!

Gość sam sie nie osmieszaj pajacu
no ludzie ratujcie bo smiech ---- a dlaczego tak sadzisz ????? ludzie, ktorzy wychowali sie w dobrej dostatniej rodzinie sa jak ofermy i zwykle ubodzy zyciowo, bardzo ubodzy zyciowo, gdyby nagle odebrano im wszelkie dobra materialne przepadliwy jak gowno w szambie, z takimi osobami nie ma co dyskutowac, bo niby o czym - na jakie wakacje zagraniczne wyjechac, jakiej marki ciuchy, perfumy kupic, jakie auto, laptopa, komorke, na jakie imreze isc ?? no prosze, zalosni sa tacy ludzie, zaslepieni kasa, maja wyimaginowane mniemanie o sobie, sa wyniosli , zadufani , dumni i pyszni ... twoja wypowiedz swiadczy o tym, ze masz sie za kogos lepszego niz inni, rozpieszczony dzieciaku przez mamusie ktora za duzo cukierkow ci dawala i za raczke prowadzila, pewnie nie wiesz co to ciezka praca .... Na szczescie zycie pokazuje, ze biedniejsi ludzie bywaja madrzejsi zyciowo, nie studia ksztaluja czlowieka, lecz doswiadczenia zyciowe, ktos rozpieszczony jest jak oferma zyciowa, nie trzeba skonczyc studiow, zeby byc osoba inteligentna, kasa natomiast odwala ludziom i staja sie egoistyczni, zachlanni, dumni, wygodni, leniwi, wrecz zalosni

Gość eliksir miłosny
tacy jak Ty potrafią bardziej skrzywdziż niz mąz alkoholik,wlasnie przez takich niezdecydowanych gogusiow kobiety staja sie zle i wyrachowane,to własnie twoje uczcuie jest interesowne,jestes niewolnikiem wlasnych lęków,stereotypów i uprzedzeń,no i pieniedzy ktore stały sie w twoim przypadku przeklenstwem a nie blogoslawienstwem...kobiety lubia facetów odwaznych i konkretnych,mezczyzn czynu a nie słowa..nie licz na to ze ta pani rzuci wszystko i zakonczy związek z pijakiem jesli Toba targają takie obawy,jesli do tej pory nie dałeś jej oparcia i poczucia tego ze kiedy zostawi męża,Ty sie o Nia zatroszczysz,ona nie pójdzie w ciemno z kilkorgiem dzieci bo jest kobieta myslącą,odpowiedzialna i zdaje sobie sprawe z tego ze sama nie da rady ,bez wsparcia z zewnątrz,gdybys Ja naprawde kochał nie martwiłbys sie o własną du...e,nie robiłbys roznicy jesli chodzi o wyktształcenie czy stan majątkowy ,to sa rzeczy ulotne,nieistotne ...nawet jesli Cie oszuka czy zdradzi to przeciez nic wielkiego sie nie stanie bo mozesz sie wczesniej zabezpieczyc finansowo,a do bycia wierną nikogo nie zmusisz,nigdy nie bedziesz miał pewnosci czy ta po studiach,z milionami na koncie nie wywinie Ci gorszego numeru,...zostaw tą kobietę w spokoju,moze znajdzie kiedyś faceta ktory w swoich uczuciach bedzie naprawde szczery i bezinteresowny,ktory po prostu pomoze jej nie licząc na żaden rewanż,gdyby Ci na niej zalezało i byłbyś normalnym,odwaznym facetem zrobiłbys wszystko zeby wyciągnąc Ja z tego bagna tym bardziej jesli jest kobieta dobra i wartosciową...czekac i liczyc na to ze sama sie wydobedzie z chorego związku jest oznaka zwykłego tchórzostwa i braku zaradnosci,ale coz niestety co raz mniej na tym swiecie facetów z jajami