Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalesiezewstydu

Kac moralny po imprezie!

Polecane posty

Gość spalesiezewstydu

Nie wyobrażacie sobie jak mi wstyd! Zrobiłam z siebie pośmiewisko! Czy tylko ja muszę byc tak durna i popijac wódkę piwem?!? Błagam, dodajcie mi otuchy i powiedzcie, że to nie koniec świata!!!!!!!

Gość spalesiezewstydu
Urwał mi się film i połowy nocy w ogóle nie pamiętam! To co kojarzę to wolałabym chyba nie kojarzyc!

Gość Upełłe
to nie koniec swiata. to tylko koniec twojej dobrej opinii🖐️

Gość kizia mizia ble ble ble
no ale co jakies przeblyski? :) puscilas sie czy cus? :)

Gość spalesiezewstydu
Pamiętam tylko jak się całowałam z jakąś nacpaną dziewczyną i poszłyśmy do łazienki i tam się zaczęłyśmy rozbierac. Kolega mnie z tamtąd wyciągnął siłą niemalże mówiąc, że jutro będę żałowac!!! Miał rację! Boję się myślec co było dalej.

Gość spalesiezewstydu
To całowanie było raczej gryzieniem!!! Ta laska była tak agresywna, że mam do teraz obolałą buzię!!!

Gość spalesiezewstydu
Chyba się wyprowadzę! Do Afryki!

Gość spalesiezewstydu
Kurwa no nie wiem. Ja się boję myślec kogo nie podrywałam! Przecież tylko dzięki znajomemu nie poszłam z trójką PRZYSTOJNIACZKÓW (skórzana kurtka, reklamówka, lekko łysiejący) do mnie do domu!!! I to ja ich podrywałam!

Gość spalesiezewstydu
No i nie żeby coś, TO JEST CAŁKIEM NORLMALNE, że tańczyłam w rytm muzyki disco polo na głównej ulicy Starego MIasta... Niewybredne komentarze i żarciki ludzi, którzy to widzieli pozwalają mi stwierdzic, że chyba byłam NIEZŁA! Każdy ma jakiś talent. Zapomniałabym! Widziałam zdjęcia jak jestem gdzieś w na 1/3 wysokości latarnii. JA! Noga z wuefu! Sama tam weszłam i nic mi nie jest. Tylko siniaki i otarcia i ZDJĘCIA!

Gość spalesiezewstydu
No i nie żeby coś, TO JEST CAŁKIEM NORLMALNE, że tańczyłam w rytm muzyki disco polo na głównej ulicy Starego MIasta... Niewybredne komentarze i żarciki ludzi, którzy to widzieli pozwalają mi stwierdzic, że chyba byłam NIEZŁA! Każdy ma jakiś talent. Zapomniałabym! Widziałam zdjęcia jak jestem gdzieś w na 1/3 wysokości latarnii. JA! Noga z wuefu! Sama tam weszłam i nic mi nie jest. Tylko siniaki i otarcia i ZDJĘCIA!