Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shih tzu czy beagle

szczeniak shih tzu czy beagle? Który lepszy do mieszkania?

Polecane posty

Gość shih tzu czy beagle

Czy ktoś z was ma?

Gość olabbbb
Beagle potrzebuje duzo ruchu,nie wyjdziesz z nim pod blok na 15 min tylko minimum godzina biegania

Gość zgrozaaaa
beagle potrzebuje baaaaaaaaaaaaaardzo duzo ruchu, nie wiem jak jest z shi tzu. najpierw poczytaj o rasach, dowiedz sie wszystkiego co tylko mozliwe i wtedy nie bedzzie glupich pytan na forum

Gość Drzew
Zdecydowanie shih tzu. Beagle to pies myśliwskiej nie nadaje sie do mieszkań wymaga dużo uwagi szkolenia i dyscypliny

Gość olabbbb
Po 2 beagle ma silny instynkt lowiecki,potrzebuje dobrego tresera,wbrew opinii nie sa to takie latwe psy do hodowli

Gość olabbbb
Ja mam beagla i biega minimum 2 godziny dziennie,do tego tresuje go bo ma silny charakter i jest uparty

Gość rommusia
Jak laski mowia -beagle musi biegac,kopac doly. dla beagla trzwba miec czas i przesrzen. mieszkanie bez ogrodu odpada zupelnie. No i czas na tresure,bo to uparty pies

To jest najgłupsze stwierdzenie jakie może być,że pies potrzebuje domu z ogrodem. Pies może mieszkać nawet w kawalerce, pod warunkiem, że będzie miał wystarczająco dużo spacerów. Sama mam psa myśliwskiego i jak jest wybiegany to w domu tylko śpi "kołami do góry" ;P

Polecam shih tzu. Mam swoją suczkę już 2,5 roku i jest bezproblemowa. Miła, przytulna, uwielbia się przytulać, łatwo ją wytresować, słucha się. No i teraz gdy pojawiła się córeczka jest super, pilnuje jej, kładzie się obok, a jak córeczka zapłacze to piesek pierwszy leci :)

Gość wifigdansk
oba pieski sa kochane choc wybrałabym beagle.(odpada problem ze strzyżeniem).miałam kiedyś sierściaka i dziekuję .

Gość efeferf
Poznaj przystosowanie tych ras a będziesz wiedziała. Lepszy pies salonowy, zabawiający ludzi, dostosowujący się do nich czy pies myśliwski z silnym instynktem łowieckim (więc i uciekanie, niszczenie sprzętów, tarzanie się). No, jak sądzisz? Ech.... Takie pytania to skutki oceniania psów po wyglądzie i modzie na rasę. Ale dobrze chociaż że się pojawiają.

Gość a mnie wkurwiaja!!!
Takie wałęsające się kundle po okolicy i zawsze dzwonie na straż miejska, nie umiesz upilnować smierdziela to go oddaj a nie ja pozniej muszę kanałami chodzić z suka w ceczce bo debile z domków jednorodzinnych zostawiają otwarte bramy i psy biegają po całym osiedlu

Gość gość
Beagle! Nie! Nie w bloku! Powinni tego zabronic. Sasiad ma tego psa obok w klatce! A u nas slychac jak szczeka ujada! Masakra!

Gość Justyna
Dnia 18.05.2013 o 00:40, Gość Drzew napisał:

Zdecydowanie shih tzu. Beagle to pies myśliwskiej nie nadaje sie do mieszkań wymaga dużo uwagi szkolenia i dyscypliny

Hahaha żenada.mam beagla od 8 lat.uwagi!?szkolenia? dyscyplina??? pogięło Cię do reszty? To wszystko się chyba tobie przyda

Gość Na nie

Moja znajoma ma beagle. Odradzała nam tę rasę. To głuptasek, trudno te psy czegoś nauczyć.