Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxcm

Kiedy powiedzialem jej jakie sa moje wymagania odp powodzenia i nieodpisuje

Polecane posty

Gość xxcm

Kiedy powiedzialem jej ze szukam dziewicy zrobila sie cisza i konsternacja potem powiedziala zycze ci powodzenia i zamilka czyzby byla zdziwiona ze jest jeszcze na tym swiecie normalny facet ktoremu nie zalezy tylko na sexie

Gość cichoooo sza
to znaczy że ona nie jest dziewicą ćwoku

Gość xxcm
nie jestem cwokiem nie obrazaj mnie prostaku !

Gość Martin__
xxcm Skoro szukasz dziewicy rozumiem, ze jesteś prawiczkiem najbardziej żenujący są CI hipokryci co już spali z jakaś,a potem dziewicy im się zachciewa. A jak jest w Twoim przypadku???

Gość xxcm
nie jestes osoba ktora prowadzi prowadzila aktywne zycie sexualne !!

Gość xxcm
dziwne po 1 nie ja to pisalem po 2 nawet mnie nie znasz a uzywasz slowa ...........

Gość Też szukam dziewicy
Tylko że ja nie pytam wprost i nie mówie sory nie spelniasz moich oczekiwan bo kobiety są dosc delikatne i swiadomosc zwlaszcza jesli sama gdzies tam gleboko zaluje utraty dziewictwa i niemilo wspomina pierwszy raz a moze i kolejne moze spowodowac ze jeszcze bardziej sie zalamie. A Ja pomimo ze jestem dla kobiet srednioatrakcyjny ale szybko potrafia sie we mnie zaduzyc bo potrafie doskonale je obsługiwać emocjonalnie. Ktoś powie że to chore i dziewicy nie znajde poza podstawowka ale wole byc sam niz zyc z kobieta ktora nie byla dziewica i wypominac jej to, wkurzac sie z tego powodu a prawdopodobnie i zdradzac bo wiernosc strracilaby dla mnie sens. Podobno niema ludzi do konca zdrowych i normalnych sa tylko niezdiagnozowani. u mnie ta nienormalność objawia sie pragnieniem dziewictwa u mojej kobiety.

".... zdradzac bo wiernosc strracilaby dla mnie sens. Podobno niema ludzi do konca zdrowych i normalnych sa tylko niezdiagnozowani. u mnie ta nienormalność objawia sie pragnieniem dziewictwa u mojej kobiety. " x x Koleś, a byłeś z tym u lekarza?

no ale tobie zależy na seksie skoro segregujesz laski na dziewice i nie dziewice. To jest żałosne...

Gość Też szukam dziewicy
owszem_ do jakiego? Ja widze roznice w moim podejsciu do seksu i innych a czy da sie to wyleczyc? Wątpię bo psychikę najtrudniej niestety wyleczyć a czasem się nie da. a to siedzi w mojej psychice i nie jest szkodliwe dla otoczenia podobnie jak to że wiekszośc zwraca na uwagę na urodę badź zamożnośc partnera i nikt tego nie leczy.

Gość Też szukam dziewicy
Używanie słowa laski jest dopiero żałosne. ja tam nie wyzywam, nie skreślam z przyjaciół dziewczyn rozwiązłych i mających opinie puszczalskich ale w przypadku partnerki jest u mnie to nie do przejscia a seks jest dla mnie bardzo ważny.

Gość prawiczek ma prawo
wymagac dziewictwa