Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalonaAnka

Mmm ochote na sex

Polecane posty

Gość dżokey
Teraz gdy jush wiem wszystko ;> Wchodze na kafe o ciekawia mnie ludzie i ch spojrzenie na swiat ;) Choc szczerze przyznam ze czasem rece opadaja ;p

Gość NapalonaAnka
No widzisz a mnie nuda meczyla jestem z facetem 10 lat dopadla mnie nuda w zwiazku zaczely sie pytania ja by to bylo z inym albo samemu

Gość dżokey
A Ty dlazego piszesz rutyna?! Nie chce byc wscibski ale szukasz tu pomyslow? ;> Czy doswiadczen

Gość NapalonaAnka
Umnie przygoada z kafe zaczela sie od forum diety po zuceniu palenia przybrąm.pare kilo kiedy schudlam nie wchodzilam na kafe a teraz dopadla mnie nuda w zyciu osobistym po 10 latach z facetem zaczely sie pytania jak by to bylo z innym lub samemu

Gość NapalonaAnka
Sama nie wiem czego szkam czytam posty raczej mlo sie tu udzielam

Gość dżokey
He ja z usmiechem moge stwierdzic ze po ponad 7miu jestem mega szzesliwy i zakochany...

Gość Sportman
ja po 4 latach bycia samemu ,wypiciu morza gorzałki i hektolitrach piw by ugasić ból samotności ....w końcu zrozumiałem że dobrze mi samemu i jak nigdy w życiu po raz pierwszy czuję sie wolny

Gość NapalonaAnka
Wiem ze na moje pytania tu odpowiedzi nie znajde ale dla zabicia czasu gdyz cierpie na bezsennosc pisze bzdury itp

Gość Kobiety są niemożliwe
przyjdzie taka jedna rozwali się i powie rozpal mnie ! :D:D:D idzie jebnąć :D

Gość NapalonaAnka
Ja teoretycznie tez twoze wspaniala rodzine dzieci maz ktory naprawde mnie kocha zrobi dlamnie wszystko ale monotonia zycia dobija mnie juz chciala bym cos zienic wiadomo ze nie zrobie tego ani mu ani dziecia ale pytania same sie nasowaja gdyz moj maz jest jedynym facetem w moim zyciu

Gość Odpowiem na twoje pytania
NapalonaAnka A wieć ?

Gość Odpowiem na twoje pytania
cyli korci cie troszke do spróbowania hmmm inego ?

Gość dżokey
mhm... To troszke smutne co piszesz ;/ To Twoj pierwszy partner? Mnie/nas nie drecza te pytania ;p no moze jak by to bylo gdyby ktos widzial... Hehe nasza najnowsza glosno wypowiedziana fantazja ;)

Czytają Ankę, równie dobrze można wziąć i przeczytać instrukcję, jak korzystać z papieru toaletowego i dla rozrywki znaleźć chociaż trzy różniące się fragmenty. I dopiero wtedy zaczyna się zabawa. :P

Gość dżokey
Dla scislosci monotonia o ktorej mowisz dot. Zycia codziennego? Czy tego po zamknieciu drzwi do sypialni?

Gość 4235fa
fsa

Gość dżokey
Nikt Cie o zdanie nie pytal ;) Wiec zajmij sie swoim papierem

Gość NapalonaAnka
No wlasie nie wem czy chodzi o sprobowanie innym tylko o ogulnie ja by to bylo moze dlatego iz moj maz jest starszy odemnie jestem z nim od najmlodszych lat jak by to powiedziedz dopadla mnie nuda zyciowa i wie ze to smutne nawet ze zaczela taki temat ale odbija mi na starosc chyba kiedys on powiedzial ze zaluje z jest pierwszym bo napewno bede chciala sprobowac z inym kiedys i to pytanie nasuwa mi se teraz albo drugie jak by bylo zyc bez nieg samemu

Gość dżokey
Kuswa zboczki tez spac nie moga... A calkiem konstruktywna rozmowa nam sie szykowala.

Gość NapalonaAnka
Po zamkniecu dzwi niby ok ale nie d konca powiedziala bym ze wszystko idzie z automatu wiadomo co sie wydarzy

Gość NapalonaAnka
W sypialni niby ok ale jak automat wiadomo co sie wydarzy

Gość NapalonaAnka
Sory po 2 razy pisze ale pokazuje mi z nie wyslalo a jak napisze drugi raz to wtedy jest

Gość dżokey
Racjonalne podejscie (faceta) mnie tez pewnie by dreczylo takie pyt. Ale trzeba przyjac ze lepszego nie wyprodukowali ;) Bo mysli typu "jak by to bylo" raczej nic dobrego nie przyniosa

Gość Napalona anka
Zajrzyj na temat ogolny nuda na kafe pogadamy dalej bo tu niechce tego ciagnac

Gość dżokey
A gdyby tak zajrzec glebiej ;) Hehe jak by to nie zabrzmialo, mam na mysli bziki... Czyli co Ciebie i pana x naprawde kreci ;>

Gość dżokey
Kazdy ma bziki ;) Tyljo nie kazdy je widzi... Nawet w sobie ;/ A takie co spaja dwoje ludzi w jedno i mega ozywia sypialnie...

dżokey, ty masz jakieś problemy z określeniem swojej płci? Anka próbuje się wyluzować, ale idze jej to jak krew z nosa a mimo to nikt nie podaje jej chusteczki, by jej buzia chociaż wyglądała jak widok za oknem w maju. Uwielbiam ten miesiąc.

Gość NapalonaAnka
O jakie bziki chodzi bo nie czaje?

Nitz dziwnego Aniu że nie czaisz > Jesteś jak beton, szara, jałowa, konstrukcyjna. Już ludzie z kamienia są bardziej strawni...

Gość dżokey
Kuswa myslalem zes zwykly frajer ;> Ale teraz widze ze ty poprostu taki zjebany jestes ;| rasowy koniobijca ktory poprawia sobie samoocene kasajac innych... Zrob wszystkim przysluge i zamilcz... ;D kurwa "meski punkt widzenia" ;D buhahahahaa... Obsrac bym cie nie chcial ;)