Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruskitermosss

Jestem dziwna?

Polecane posty

Gość Ruskitermosss

- mam niecałe 25 lat i nie pociąga mnie perspektywa zakładania rodziny ani posiadania dzieci - nie posiadam prawa jazdy i nic nie wskazuje, żebym kiedykolwiek się na to decydowała - mieszkam z rodzicami i całkowicie mi to odpowiada (mamy na tyle duży dom, że nikt nikomu nie wchodzi w drogę) - od telefonu komórkowego wolę aparat fotograficzny - poszłam na studia dopiero w wieku 22 lat (wcześniej pracowałam w UK) - ubrania i kosmetyki nie stanowią dla mnie większej wartości; nie maluję się - nie interesuje się polityką - praktycznie większość swojej pensji przeznaczam na podróże i życie kulturalne -jestem z natury samotnicą; mam tylko niewielką grupkę znajomych, z którymi się spotykam. Nigdy nie nudzę się w swoim towarzystwie. Mieszkam na wsi i często słyszę od niektórych znajomych, że jestem dziwna i mój styl życia jest nie na miejscu. Że w tym wieku powinnam już mieć męża, dzieci, inwestować w nowy samochód, mieszkanie itp. Niby mam to gdzieś, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy na pewno wszystko ze mną w porządku, skoro ciągle się mnie czepiają.

Gość Ruskitermosss
Hmmm? Ma ktoś podobnie?

Gość Ruskitermosss
Pracuję, zarabiam całkiem nieźle, ale nie myślę póki co o własnym mieszkaniu ani o samochodzie.

Gość Ania 24
Wali mnie to autorko

Gość Ruskitermosss
Ogólnie to wkurza mnie myślenie niektórych ludzi... Mnie takie życie odpowiada, czuję się spełniona, więc drażni mnie, kiedy jakaś wścibska sąsiadka pyta dlaczego tak, dlaczego tamto itp. Każdy ma prawo żyć po swojemu.

Gość Sexmisjonarz
moze sie spotkamy ;)

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
moim zdaniem jesteś zupełnie normalna bo żyjesz jak chcesz a nie podajesz się stereotypom . skoro tak ci dobrze to dlaczego masz być dziwna. dziwny to jest ten który robi to na co trend wskazuje mimo że mu to nie odpowiada.

TO fajnie że pracujesz i zarabiasz dobrze ale co z tego ? Ja jak bym był twoim ojcem to powiedziałbym Ci wypad wybacz >>a co ma być z tego jak ktoś ma pracę to od razu musi mieć samochód czy własny dom na kredyt czy jak ? nie każdy am tez ojca który myśli jak się go pozbyć znam osoby których rodzicie bardzo się cieszą że oni z nimi mieszkają bo np. to czy tamto wyremontują w tym czy w tamtym pomoga czy zwyczajnie są ludzie którzy lubią przebywać ze swoją rodziną częsciej niż w swieta.

Gość Ruskitermosss
Pomagam moim rodzicom, dokładam się do rachunków, do jedzenia, więc nie wiem o czym mówisz. Nie jestem żadnym pasożytem. A co do mieszkania w domu, to tak, zgadza się, jestem jedynaczką. Jestem bardzo zżyta z moimi rodzicami, świetnie się dogadujemy i nie widzę powodu, żeby myśleć o życiu na osobności.

Gość Sylwia 22
>a co ma być z tego jak ktoś ma pracę to od razu musi mieć samochód czy własny dom na kredyt czy jak ? Może wynajmować mieszkanie a samochód kupić taki na jaki ją stać po prostu

Gość zgorszony samiec
Też bym nie chciał takiej kobiety na związek

Gość Ruskitermosss
Znowu 10 osób - otóż to. Moi bliscy są dla mnie najważniejsi w świecie i póki co nie mam potrzeby rezygnować z mieszkania z nimi. Teraz jest taka moda, żeby za wszelką cenę być na swoim i pokazać co to się nie ma, ale są też takie osoby jak ja, które nie pragną zmian.

Gość jedynaczki takie są
troszke mniej zaradne nie przechodzą etapu rywalizacji i kombinowania i walki z rodzeństwem :D ja ciągle musiałam przechytrzyć siostrę ale się kochamy :)

Gość Ruskitermosss
Wykorzystywać to mogłabym wtedy, gdybym żyła na czyimś garnuszku, więc to Ty się ogarnij!

Gość Brunetka :)
Wykorzystywać to mogłabym wtedy, gdybym żyła na czyimś garnuszku No i żyjesz rodzice pewnie z tak nie "zdzierają kasy" jak zedrze z ciebie świat gdy ich zabraknie a ty nie będzeisz na to przygotowana po za tym z tego co widze takie kobiety się nie podobają facetom :D:P

Gość Ruskitermosss
Jedynaczki są przede wszystkim bardzo mocno związane ze swoimi rodzicami.

to jest pseudo nie życie na garnuszku :P

Gość za krzaczorów
Pokażesz cycki ?

Gość za krzaczorów
która kolwiek ?!

Moi bliscy są dla mnie najważniejsi w świecie i póki co nie mam potrzeby rezygnować z mieszkania z nimi. Ale się tym zakrywasz mieszkasz u rodziców bo wiesz że sama nie będziesz miała tak dobrze albo jestes od nich uzależniona pyschicznie i pewnie też od ich forysy .....jesteś dziwka na to

po za tym kto ci broni ich odwiedzać ? przecież jest internet telefon i możesz do nich przyjechać ups....zapomniałam nie masz prawka :D:D:D ( boże co za ciul ) ale może oni przyjadą do ciebie

Gość Ruskitermosss
potrzebuje fiuta :( nikt mnie nie rucha ( nie licząc taty którego tak mocno kocham szkoda że nie mam brata :( )

Gość Ruskitermosss
Tu już przesadziliście, ale cóż. Kolega ma rację - niech każdy żyje tak jak chce byle tym nie krzywdził innych. Pozdrawiam:)

Gość Ruskitermosss
dsffsdfrtert Zgwałcę Cie

Gość StaryWrzood
Na wsi tak już jest. Plotkary nie mają własnego zajęcia to się czepiają innych.

Gość Ruskitermosss
W pociągu raz mnie jeden rozprół jak odyniec taki młody chuj !!!

Z tego co wiem ona jest ze wsi :D

Gość Ruskitermosss
[ stary głupi wrzód] pierdni se w oko]

Może wynajmować mieszkanie a samochód kupić taki na jaki ją stać po prostu >>>no pewnie że może ale po co ma płacić miesięcznie dwa tysiące tylko po to aby żyć tak jak stereotyp nakazuje skoro wcale nie pragnie mieszkać sama. jej rodzice też moga wynając część domu komuś takiemu jak ona i wszystko będzie zgodne ze standardem :D tylko po co. może jej się dobrze mieszka i ani ona im ani oni jej nie przeszkadzają. jeden marzy aby się wyprowadzić wreszcie z domu a drugi lubia swoją rodzinę a rodzina jego.

Gość StaryWrzood
Jestem facetem, mam lat 50 i też mieszkam ze starszymi z tym, że akurat średnio mi to pasi. Chciałbym się wyrwać z tej zabitej dechami dziury i posmakować innego życia. Ale za mało zarabiam kurwa...