Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoś Kochana

Moja pierdząca wpadka

Polecane posty

Gość Małgoś Kochana

Napisałam o tym już w innym temacie ale dopiero się o tym dowiedziałam i jest i tak wstyd że muszę się komuś wyżalić. Właściwie to nie dowiedziałam ale mi uświadomiono. Zdarzyło się to już kilka ładnych lat temu. Ale mi wstyd jest dopiero teraz. A przez te wszystkie lata wypierałam to zdarzenie z pamięci. Powód oczywisty alkohol. A zaczęło się tak, pojechałam odwiedzić koleżankę. I poznałam tam jej kuzyna. Mega przystojny, starszy no od razu wpadł mi w oko. Chciałam mu zaimponować i pokazać jaka to ja nie jestem. No i tak namieszałam alkoholi, że w pewnym momencie wyszła z altanki, gdzie było ognich i piliśmy i padłam na twarz. Dosłownie. On przyszedł wziął mnie na ręce i zaniósł na rękach daleko, gdzie sobie w spokoju co 10 min wymiotowałam. A on podawał mi ręczniki. No cudowny facet. Myślałam że to jest najgorsze bo moment wyjścia z altany i samego picia nie pamiętałam dobrze. Urwał mi się film. Dopiero to całe rzyganko pamiętam dokładnie. Wstyd mi było strasznie. xxx A teraz najgorsze. Po paru latach dowiedziałam się że kiedy niósł mnie na rękach to prukałam jak mała kobyłka. Tak z minute chyba, seryjkami. Ja to niby pamiętałam, ale jak nikt o tym nie mówił to wydawało mi się że to sobie uroiłam i wyparłam z pamięci. A teraz się dowiedziałam że to jednak prawda i nie kontrolowałam swoich zwieraczy. Teraz w lustro nie mogę spojrzeć... Jestem teraz czerwona jak burak...

Gość Upełłe
za dlugie, nieczytalne🖐️

Gość Małgoś Kochana
Się uczy to będzie czytalne...

Gość dziwwna jesteś..
bardziej wstydzisz się tego, że sobie pierdnęłaś przy chłopaku niż tego, że schlałaś się jak świnia i rzygałaś przy nim :o gdzie tu logika?! :o

Gość Małgoś Kochana
To że schlałam się jak świnia i rzygałam wiedziałam od samego początku. Przez ten czas udało mi się to jakoś przeboleć i obiecałam sobie że nigdy się już nie spije. Obietnicy dotrzymałam. A o pierdziochach dowiedziałam się teraz i teraz jest mi za to wstyd.

Gość dziwwna jesteś..
a w jaki sposób się "dowiedziałaś" o tym? jeśli można wiedzieć