Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola Nimfa

Rozśmieszona, zaskoczona, zachwycona:)

Polecane posty

Gość Karola Nimfa

Dziewczyny nie uwierzycie:) przeżyłam coś niesamowitego. Poznałam super kolesia na imprezie. Wszystko było moralnie dopóki nie zobaczylam jego penisa. Wiem że to głupie ale zaczęłam się śmiać. jego ptaszek był naprawdę malutki. Ku mojemu zdziwieniu chłopak nie uciekł tylko dalej się do mnie docierał. Oszczędzę Wam konkretów ale to co on wyprawiał językiem. Jeszcze nikt mnie tak nie zaspokoił. Nie pisze tego tylko dlatego żeby się pochwalić ale dlatego żebyście nie przekreślały tych mniej:) wyposażonych. Naprawdę warto. Pozdrawiam

Gość no go
natura pomogla.... zamiast dlugiego penisa ma dlugo jezyk :-)

Gość lola najladniejsza
jakby ja spenetrowal gruby, twardy, duzy fufas to by teraz chodzila obolala i w stresie czy nie chwycila jakiegos syfa albo ze ja nie zapylil. ja tez uwielbiam lizanko, moze nawet bardziej niz samo bzykanie bo moj facet ma gruby 17cm fajfusek ktory jest nieco zbyt duzy dla mnie, lizanko zawsze i wszedzie.. kocham to a jak ktos to potrafi robic to jest uhhh

Gość lizak w skowronkach
KCo za palanty, musza wszedzie pchac te przerosniete, oblesne fajfusy ;) Choc to przeciesz nie o was topik gimbusy jebane ;> A o tym ze nie kazdy posiadacz yyy malego kutaska, jest zalosna zakompleksiona pokraka... Dla pewnej grupy maluchow cm nie sa wyznacznikiem meskosci Sa tez wersje bezwstydnych ciasteczek ;> atrakcyjni, wysportowani, sexowni ;> na ktorych widok niejednej Pannie robi sie mokro w majteczkach ;p a zabawa sie zaczyna kiedy slicznotka wklada nam lapke w bokserki ;p Bo widzac jej zaskoczenie i hmmm... Usmiechniete oczka ;> nie uciekam... Tylko bezwstydnie zabieram sie do pieszczot ;> mmmm... w tej zabawie zadna "pala" nigdy nie zrobi Kobiecie tak dobrze jak bezwstydny posiadacz krótkiego kutaska ;D

Gość lizak w skowronkach
Hehe jak to mowia ;p UP up...ę w pupę ;p tak przezemnie wyczekiwany i ekscentryczny temat musi miec ciag dalszy...!!! ;> nie dam Ci zginac temaciku, smiercia zapomnienia ;| ciekawe tylko co sie z autorka stalo? ;/ HALOOOO ;) jestes gdzies tam?!?

Gość lizak w skowronkach
Czy ty k***a zwisie czytac nie umiesz?!?!?!? ;| Eh czytanie ze zrozumieniem to dla was czarna magia czy co? ;/

Gość Karola Nimfa
Jestem:) cieszę się że istnieją jeszcze mężczyźni którzy myślą też o tym żeby kobiecie było dobrze. Śmieszy mnie prymitywne przeświadczenie debili którzy uważają że sex polega na tym że kilka razy włożą i wyciągną fi**a. Cieszę się że są tacy faceci jak Ty Lizaczku.:)

Gość maczo niech inni mi wybacza
wczoraj nawet nie zdążyłem swojej włożyć i sobie po bzykać bo doprowadziłem ja dobrym lizaniem ale za to póżniej zrobiła mi fajnegp lodzika a wiec warto sie dla kobiety po starać.

bardzo lubie lizać obie dziurki na poczatku troche sie krępowałem spróbować tej drugiej ale jakoś poszło a teraz jade ile wejdzie widze że mojej sie to bardzo podoba .

Gość Karola Nimfa
Uważam że każda z nas ma prawo wyboru. Jeżeli ktoś lubi poprostu ostre r**iecie to super. Ja tam wolę być dopieszczona. A z tego co widzę to jak chłopczyk ma małego fi**ka to bardziej musi się skupić na "innych czynnościach";) a jeszcze połączenie tego z uległością ummm:) cdn... ;)

karola nimfa prubowałaś kiedys jak ci facet liże obydwie dziurki ?

ja nie jestem mały i chudy mam dosyc sporego i grubego ale lubie sobiie troche po lizać czasem robie to sporo czasu i nie moge przestac w dodatku moja ma taka smaczna ta muszelke.

Gość lizak w skowronkach
Ooooooooo kogo to moje piekne oczy widza ;p Dziendoberek slicznej Pani ;> padam do nozek ;p hehe Hmmm... Dziekuje koleszko ze zaopiekowales mi sie obiektem mych westchnien, zeby sie przypadkiem nienudzila ;D ale na szczescie jush jestem... ;> Mozesz wracac do swoich zajec ;) Bo hehe przeciesz cos tam sobie moczysz... ;D

Gość lizak w skowronkach
Wszak pranie nie moze czekac ;D buhaha... No i o wybaczenie prosic nie bedziesz musial ;>

Gość Karola Nimfa
Uwielbiam lizanie obu dziurek ale podnieca mnie to gdy robi to uległy chłopczyk któremu każe to robić żeby np. jego "mała tajemnica" nie wyszła na jaw:)

Gość lizak w skowronkach
Ale dosc p********ia ;p Jak tu Slicznotka stygnie... Jeszcze raz, dzien dobry Pani ;* Z tego co tu wyczytuje, jestes z***bista Kokietka/yyyy znaczy Kobietka ;> Hihi Lubisz sie piescic ;>

Gość Karola Nimfa
No hej lizaku:) a dlaczego to jestem obiektem Twoich westchnień?

Gość Piotrunio
Nimfo chciałbym włożyć ci język do c*pki

Gość lizak w skowronkach
Wow...!!! Hehe (nerwowy smiech) ;p Nie ze nie rozumiem, hehe ale jak to obu dziurek?!? ;> I ok ;) bedac pieszczana, moze sie wkrecic lekka dominujaca nutka... Ale kaze? ;> szantarze? ;> a po dobroci nie fajniej... ;) Choc mysl ze musze BO ;> niepowiem, intrygujaca...

Gość Karola Nimfa
Lubię się pieścić:) a najbardziej lubię być pieszczona przez posłusznych chłopców którzy są w stanie spełnić wszystkie moje zachcianki.

Gość Karola Nimfa
O widzę że Lizaczek się zawstydził. Słodko:) lubię to:)

Gość lizak w skowronkach
Dlaczego wzdycham... ;> Pewnosc siebie jaka od Ciebie emanuje, podpowiada mi ze jestes bardzo piekna Kobieta... Zamilowanie do pieszczot wskazuje ze masz smaczna pipke ;p (niesmaczna nie miala bys okazji tak polubic pieszczenia c*peczki) a uznanie wyzszosci lizania nad ruchaniem ;D po 1. Oznacza ze mimo urody i lubosci ero zabaw, nie masz rozj... Dziureczki ;D a po 2. Swiadczy o dobrym guscie i ze wiesz co dla was dobre ;p No i ten wyzszy ton ;> mmmmm... Krecisz mnie ;)

Gość Karola Nimfa
A co szukasz ciasnej c*pki żeby Twój Maluszek się w niej nie zgubił ;)

Gość lizak w skowronkach
Hmmm ;p sklamalbym, gdybym mowiac ze mnie delikatnie nie zawstydzasz ;p Hehe co niesamowite odpalasz mi uleglego lizaczka, a nie rozpielas nawet rozporka ;D nonono masz talent ;* Z przyjemnoscia spelnie kazde Pani zyczenie ;>

Gość lizak w skowronkach
Tak moja Ksiezniczko ;> szukam wlasnie Ciebie... ;p Podaj meila to podziele sie malutka tajemnica... Tylko ciiiii... ;p

Gość Karola Nimfa
W sumie mam ochotę się pośmiać :) PS. mail tylko do lizaka. karolanimfa@wp.pl

Gość lizak w skowronkach
Z tego co widze to Ty bys chcial przyjac kopa na morde gimbusie bez szkoly! Szacunku troche scierwo j****e...

Gość Karola Nimfa
A ty idioto czytać nie potrafisz. Jak kręcą cię kopy w d*pe to rozpocznij swój temat. Napewno znajdą się chętni żeby takiemu debilowi dokopac.