Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola Nimfa

Rozśmieszona, zaskoczona, zachwycona:)

Polecane posty

Gość lizak w skowronkach
Ba ;) sam bylbym zainteresowany... Jak masz kompleksy to do swojego konta s********j poplakac sobie... A nie kobiety zaczepiasz i obwiniasz ze kazdy cie jebie...

Gość gość
O widzę że pan wierny który na innych postach wychwala swoją księżniczkę znalazł dla niej konkurencję.

Gość gość
nic nowego same s*******iny :D

Gość gość
Może cię to smieszyło lecz gorzej jak zobaczył wiadro zamiast twojej ciipci :D

Gość lizak w skowronkach
Hehe brawo za spostrzegawczosc ;) Co do porownan, jednak juz taki blyskotliwy nie jestes... Bo wiadro innym wrozysz, a pewnie nieszczesniku twoja zona ci takie do wylizania po kolegach podstawia co wieczor ;) blee... Tego ze moje pysznosci jest tylko moje, akurat jestem pewien bardziej niz czegokolwiek na swiecie!!! ;D (jak to mowia, trafilo sie slepej kurze ziarno ;p) A co do mojego szczescia ;> czyt. Ksiezniczki, choc nie godnys to nikogo nie zdradzilem nawet przez pol sekundy...

Gość teraz smutna
też byłam ...zachwycona...kiedy On mnie tam całował Ale już nigdy tego nie zrobi Nic dla Niego nie znaczyłam Jak można tak całować kiedy nic...

Gość lizak w skowronkach
Heh z jednej strony fajnie wiedziec ze istnieja "straznicy moralnosci" czujnie obseroujacy rozpustnikow na kafe ;) i ich s*******nstwa... Jednak adewatnie do ogulnego tematu "miar" ;p nie mozna klepac wszystkih jedna miarka ;) A naiwne myslenie ze w pl obrodzilo tolerancyjnymi slicznotkami, dla ktorych maly siurek i sprawny jezorek, sa atutem a nie wada... Jest poprostu mega naiwne ;D zeby nie powiedziec GLUPIE... Bo nie od dzis wiadomo ze baby to huje ;p a prawdziwej Kobiety to z halogenem szukac...

Gość Nie wierze w aż taki debilizm
Zadziwia mnie wasza tepota. Po jaki h** wchodzicie na posty w których nie macie pojęcia o bo chodzi. Chciałam napisać że idzie na ulicy komuś wrzucać.ale to jest właśnie ten typ, który za sam face dostaje w ryj:) a ty gościu nr jakiś tam bo nawet cię nie stać żeby sobie nick wymyślić gdybyś czytał ze zrozumieniem wiedziałbys że ona nie ma c*pki jak wiadro bo woli lizanko od dym***a

Gość lizak w skowronkach
Buhaha ;D i poszlo po gaciach ;D Kazdy jeden se k********a (co sie sypie na prawo i lewo) na mymlonie wychodowal i mysli ze to norma... Buhaha debile rogate ;D Zal mi was..