Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśniowy sen

Mieszkanie z mężem po zdradzie.Nic miłego ale nie mam wyjścia

Polecane posty

Gość Baśniowy sen

Witajcie .Jestem 24 letnią mamą dwójki dzieci, 1,5 rocznego i 2 miesięcznego malca. Po ślubie jestem już 3 lata... Mąż jest starszy o 10 lat i jest typem "pana i władcy" . Po ślubie pokazał swoje oblicze . Gdy Go poznałam miałam 19 lat -zakochałam się w nim po uszy a On mnie zdominował na tyle , że po studiach zostałam w domu z dzieckiem i tak jest do dziś. Chcę odejść od męża i to mu powiedziałam to zagroził mi , że nigdzie mi nie pozwoli odejść. Obiecał poprawę i że da mi więcej swobody i pozwoli pracowac w zawodzie i gdy tylko dzieci podrosną to poślemy do żłobka .Nie wierzę mu i mam okazję wyprowadzic się z domu ..Nie wiem co robić . Boje się Jego reakcji

Gość a po co ci taka
uciekaj od niego, daj dzieciom szanse na normalne wzorce osobowe. wyprowadz sie do rodzicow, z tego faceta nic juz nie bedzie. to obsesor i dodatkowo zdradzacz. nie kocha cie, chce miec nad toba kontrole.

Gość a po co ci taka
aha: on cie straszy bo wie ze sie boisz. ale to sa TYLKO grozby. patrz na niego jak na zalosnego nieudacznika (ktorym jest), ktory usiluje strachem wymusic swoja wole

Gość a po co ci taka
nic mu nie mow- spakuj sie jak bedzie w pracy, zabierz dzieci i znikaj. wiesz jak duzo kobiet nie ma dokad sie wyniesc? masz ogromne szczescie. jak juz bedziesz daleko od niego, napisz pozew o rozwod- w necie sa wzory

Gość Baśniowy sen
zdradził mnie gdy byłam w ciąży i dowiedziałam sie o tym jeszcze przed porodem . Chce odejsc ale wiem ze on nie pozwoli mi tak latwo wyprowadzic sie z domu

Gość gigi gigi
coś ty ona nie odejdzie - lubi dominatorów - a tekst "" Mąż jest starszy o 10 lat i jest typem "pana i władcy" . Po ślubie pokazał swoje oblicze ."" - rozśmiesza do zajadów

Gość Ekaterini_
Kochana, a masz jakieś miejsce, gdzie mogłabyś udać się z dziećmi? Dobrze Ci ludzie radzą, uciekaj, bo to jedyna szansa, by Ty i Twoje dzieci były szczęśliwe. Ściskam Cię :)

Gość a po co ci taka
co to znaczy, ze nie pozwoli ci odejsc? jak jest w pracy, pakujesz siebie, dzieci i prosisz kogos, zeby po was przyjechal. bierzesz tez czesc mebli potrzebnych dzieciom, wyprawke i tyle cie widzial.

Gość gigi gigi
.

Gość Baśniowy sen
mogę zamieszkać u siostry .Ona wyjezdza do Anglii i z chęcia udostepni mi swoje mieszkanie .Ale to 200 km stąd a i wiem, że mąż pierwsze co by tam pojechał mnie szukac

Gość zawsze sexi
mam to w rodzinie, tyle że matka nie miała gdzie pójść. Ciągłe kłótnie, krzyki o nic ............... do tego kłamca, złodziej, cham. Życze Ci siły do walki z nim bo takie typy nie odpuszczają łatwo ( wojna o dzieci w razie rozwodu) ale warto dla normalnego życia zrobić ten pierwszy krok - nie zmarnuj go.

Gość gigagagagagaga
.............

Gość prrowokatorr
Temat to czysta prowokacja. Pani po studiach i odstawia taką ciemnotę. Znajdź sobie lepszy temat który będzie miał ręce i nogi.

Gość prrowokatorr
"Jestem 24 letnią mamą dwójki dzieci, 1,5 rocznego i 2 miesięcznego malca." w 3 miesiące po porodzie już walił spermę jak do wora.:P Dziewczyno ogarnij się zy to w ciemnogrodzie żyjesz ?

Gość tak sobie pomyśla-
łam...ty @prrowokatorr jakiś jebnięty jesteś ,czy masz prroblem ze wzwodem?

Gość prrowokatorr
Trzeba mieć 5 latek żeby nie wiedzieć paru spraw związanych z życiem płciowym po porodzie, zasklepianiu się macicy i jeszcze paru rzeczach związanych z intymnym miejscem kobiet. Jeżeli ktoś o tym nie wie wali takie teksty: 13:23 [zgłoś do usunięcia] tak sobie pomyśla- łam...ty @prrowokatorr jakiś j**nięty jesteś ,czy masz prroblem ze wzwodem?

Gość hryeddudd
pb

Gość ychy
jupi. Ale durne osoby tu piszą. A jak ktoś zna się na rzeczy zaraz mają go za pedała, mohera, albo zakonnicę w przebraniu. Ludzie idźcie się leczyć na głowę skoro wierzycie w takie bajdy które napisała autorka topiku..

Gość alacolodyw...dala
Uciekaaaaaaaaajj!!!!! dziewczyno

Gość tak sobie pomyśla-
łam...moja siostra:),jest o 11 miesięcy młodsza od brata:) a jeśli ktoś ma z tym problem to jego brocha; a co do 5 latek:D,to synkiem moim mógłbyś być szczylu,gdybyś był straszy i inteligentniejszy:P

Gość hryeddudd
PODBIJAM

Gość Baśniowy sen
a po co co taka ale żebym się mogła wyprowadzić podczas nieobecności męża to potrzeba czasu by się spakować .A obok w domu mieszka Jego brat z żona i na pewno zauważyli by , że zabieram dzieci .Zaraz by do niego zadzwonili. Nie ma sensu tak po kryjomu ....

piszesz ,ze masz okazję się wyprowadzić - to na co czekasz ?

Gość HRYEDI
pb

to musisz to tak zorganizowac zeby nie zdazyl przyjechac. gdzie on wlasciwie robi? jezdzi czasem w celach sluzbowych w jakies trasy?

Gość cezeks
nbhy

Gość Baśniowy sen
allium mąż mi nie da wyjść z domu tym bardziej z dziecmi rozumiesz ?

Gość Baśniowy sen
allium mąż mi nie da wyjść z domu tym bardziej z dziecmi rozumiesz ?

co to znaczy nie da ci wyjść z domu ?:) jesteś niepełnoletnia ? ubezwłasnowolniona ? niepełnosprawna fizycznie ?

Gość Baśniowy sen
tu nie chodzi tylko o wyjście ale o odejście i to z dziećmi .