Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśniowy sen

Mieszkanie z mężem po zdradzie.Nic miłego ale nie mam wyjścia

Polecane posty

Gość hfkkglg
Szukasz pretekstu,zeby zostac :O

Gość ccxx
cdes

Gość ccxx
temata to prowokacja i tyle

Gość Baśniowy sen
Nieraz wyjezdza na jakies konferencje a tak do pracuje blisko domu w 10 minut może przyjechać

Gość hfkkglg
Tak kurva, zabije cie. Dalas sie zastraszyc durniowi i tyle. Masz miejsce,gdzie mozesz odejsc a wciaz szukasz powodu,by nie. Uwierz,ze tacy tylko klapia jadaczkami

Gość wylogin
słabe prowo . nic sie nie dzieje .

Gość hfkkglg
Pierdolniete prowokacje,matko boska :O

Gość Baśniowy sen
a czy orientuje sie może ktos z was czy była by mozliwośc wyjazdu do UK z dziećmi po rozwodzie ? Mam szanse na wylączne prawa do dzieci ?

Gość hfkkglg
Jestes debilka i tyle. Czego cie na studiach uczyli???? Gimgowno

Gość hfkkglg
Normalnie sie nie dziwie mezulkowi, jestes tepa. Jak mozesz zadawac prymitywne pytania??? Kazdy glupek wie,ze 1. Musialabys go pozbawic praw a to nie takie proste 2. Miec rozwod a to tez nie bedzie latwe 3. Miec jego zgode na paszporty 4. Juz cie uk przyjmuje z dwojka i do tego tak malych dzieci :O

Gość wylogin
i?

Gość perła bałtykuuuuu
Prowo

Gość wylogin
kloy

Gość Baśniowy sen
hfk a skąd ty wiesz co jest latwe a co nie .Zapytałam sie czy mam szanse na wylączne prawa do dzieci a ty piszesz że musiałabym go pozbawić praw ? To wiem i szczerze to oczekuje mądrzejszych odpowiedzi najlepiej kobiet , którym sie udalo uwolnic od męża na dobre

Gość Baśniowy sen
Przyznam się wam, że chodzi o to, że pozazdrościłam siostrze Anglii, tam jest lepiej, mąż nie zarabia sporo a tam wiadome dają na dzieci.

Gość wylogin
ostani raz bo nuda

Gość hfkklgg
Akurat wiem co jest latwe a co nie. Nie masz jaj,by sie postawic i tyle. Pytania masz nedzne,to tak,jakby pytac czy wygrasz w totka. O jakich szansach mowisz?? Miec dzieci na wylacznosc to skomplikowana sprawa i watpie,by ci sie udalo,bo sad moze miec inne zdanie, wystarczy,ze maz bedzie placil i chcial widywac je!!!

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Ludzie jacy wy nerwowi. Autorka prowokacji już się zmyła a wy jedziecie na kogoś bez sensu. Temat faktycznie jest prowokacją:)

Gość hfkklgg
Nie mozesz tak po prostu sobie wziac dzieci na wylacznosc, nie bije cie, dzieci tez nie. Zdradzil, jak zapewne wielu. Dalas soba pomiatac od poczatku, nie postawilas granic. Wroc do swojego pierwszego postu!! On cie nie molestuje,nie zneca sie, jestes slaba sama w sobie po prostu.

Gość tempota
aż bije :)

Gość hfkklgg
Ja sie nie denerwuje, to tylko wykrzykniki i slowa, daleko do irytacji nawet babcia :) Swoja droga to smutne,bo przez takie prowokacje, osoby naprawde w potrzebie nie wzbudzaja zaufania.

Gość tempota
:D:"FD

Gość Baśniowy sen
To nie prowokacja. Nie mogę już tak żyć. Po ślubie pokazał swoją prawdziwą twarz, ale jednak zdecydowałam się na drugie dziecko z nim, mimo że mnie zdradził przed porodem z pierwszym. Zabronił mi pójść do lekarza a ja nie wiedziałam, że można się zabezpieczyć i to nawet w tajemnicy przed nim, studiowałam polonistykę, tam tego nie mówią.

Gość Baśniowy sen
Zdradził mnie, ale ja mu wybaczyłam i zrobiłam sobie drugie dziecko z nim, to była moja najlepsza decyzja. Nie boję się rodzić dzieci, boję się odejść, chce jechać do Anglii, bo tam mi dadzą pieniądze. Logiczne.

Gość Baśniowy sen
Wpadłam na pomysł, że może zrobię sobie trzecie. Nie boję się, że finansowo nie dam rady z dwójką i trójką dzieci, zwłaszcza,że nigdy nie pracowałam po studiach.

Gość Baśniowy sen
Jedno dziecko ma 2 lata a drugie 1.5 miesiąca. Znajdę pracę i dam radę. Siostra będzie wysyłać mi funty, bo wiadome, że w anglii dużo ma się pieniędzy, dostanę alimenty i zabiorę mu prawa do dzieci, bo każdy sąd uzna ,ze dam radę finansowo z nimi w mojej sytuacji.

Gość Baśniowy sen
Powiem sądowi, ze on mi pozwoli wrocic do pracy jak podrosna dzieci, ale ja chce teraz, maly ma 1.5 mca, ale pojdzie do zlobka. Usidlil mnie w domu dziecmi a ja glupia rodzilam, rodzilam.

Ktoś kto przeżył traumę i na dodatek jest tyranizowany przez faceta nie używa takiego delikatnego pseudonimu jak "Baśniowy świat" Takie to naciągane i prowokacyjne. Śmiech ogarnia na takie teksty

Gość Baśniowy sen
Bo ja żyję jak w baśni. Chcę księcia z Anglii.

Gość Baśniowy sen
Nie miałam wyjścia, choć mam mieszkanie siostry. Nie miałam wyjścia i dałam sobie zrobić drugie dziecko.