Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek92

Historia mojego życia :(

Polecane posty

Jakoś do 10 roku życia byłem wesołym i pogodnym dzieckiem, ojciec mnie nawet nauczył grać w szachy i zmarnowałem talent bo nie poszedlem do klubu niestety. Ale wszystko zaczeło sie w podstawowce , bylem bity , pluty , wysmiewany , tzn cala klasa przeciwko mnie, w gimnazjum tak, nauczyciele mieli mnie w dupie, widzieli ze bylem ponizany i nic nie zrobili , rodzice mówili zebym zglosil sprawe na policje i zrobilem najwiekszy blad zycie, ze nie zglosilem tej sprawy. Chcalem grywac z kolesiami z podworka w noge ale nie chceili mnie do skladu , tylko na bramke , wiec nie gralem . Po gimnazjum dostalem sie do zawodówki na keirunek operator obrabiarek skrawajacych i tam bylem nie szanowany , na praktyce cos mi nie wyszlo to od razu bylem wysmiewany , po to jest szkola zeby sie czegos nauczyc...Po tej szkole zdalem egzamin czeladnicy i ta sama firma zatrudnila mnie jako Slusarz, a powinni zatrudnic mnie jako operator obrabiarek skrawajacych, ale kurde przez moje kompleksy nie potrafilem walczyc o swoje i oczywiscie mam wade wymowy . W okresie gimnazjalnym i w zawodowce mialem 3 kumpli na podwrowku z 5-7 lat mlodszych ode mnie. Chodzilem na silownie i na tance ale tam bylem wysmiewany wiec przestalem chodzic. Teraz chodzie zaocznie na technika mechanika i planuje zdac mature i wyjechac stad jak najdalej i zaczac zycie od nowa i jeszcze dodam, ze mam prace ktorej nie lubie, bo tam tylko 5 osob mnie szanuje. Podsumowanie przez 21 lat mojego zycia mam 0 kumpli , 0 kolezanke , nigdy nie mialem dziewczyny, mialem tylko 3 kumpli. Przegralem moje zycie dziekuje i milego dnia.

Czasami jak was czytam to mi kolarz opada... Szczęści trzeba pomagać i walczyć o swoje... Nikomu manna z nieba nie leci Od.ponizali cię? Ja bym dawno juz wpierdol spuscil itp. Walcz o swoje!!

Gość anbzbhxhs
No i co z tego?

Było by ładnej opisanie , ale jak za pierwszym razem napisałem to uznano to za spam i musiałem od nowa. Od.ponizali cię? Ja bym dawno juz wpie**ol spuscil itp. Walcz o swoje!! wlasnie planuje dopasc pojedynczo i zalatwic sprawe. Jak mam walczyc o swoje z kompleksami ?