netkaa21 0 Napisano Maj 18, 2013 Witam!!! Mam duży problem a najgorsze jest to ze jestem za granicą i nie mam jak iść do lekarza. Więc może zacznę od początku. miesiączke mam regularną, ostatnia była 30.05. Już trzeci miesiąc biorę tabletki Artizia ( antykoncepcyjne), dziś będę brała 13. Dwa dni temu przyleciała do Irlandii, wtedy późnym wieczorem przed snem zauważyłam małe plamienia, pomyślałam ze to przez tabletki (w ulotce pisało ze może wystżpic taki objaw), jednak plamienia nie ustępują a momentami są większe, bardzo ciemne i ze śluzem. Martwie sie bo nigdy tak nie miałam. Dodam jeszcze ze w poprzednim cyklu 12 dnia zapomniałam o jednej tabletce a nastepnego dnia kochałam sie z narzeczonym. W dodatku przed wyjazdem pobolewało mnie podbrzusze i kuł jajnik, miała tez mdłości. Jednak co do mdłości to lekarz powiedział mi ze moga występować ponieważ tabletki brałam przed samym snem a powinnam przed kolacją ( teraz mdłości nie występuja). Szkoda tylko ze lekarz mnie wtedy nie zbadał moze teraz wiedziałabym co się dzieje. Błagam pomóżcie mi nie wiem co robić, co mi dolega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach