Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkawkropkę

Macie przystojnych mężów? Czy nie zbyt za to z charakteru super?

Polecane posty

Gość mama jedynaczki :)
Mój mąż ma 186 cm dobrze zbudowany i jest łysy . W łóżku kiepski :( za to jest moim najlepszym przyjacielem i wspaniałym ojcem .

Gość nie napisze z nicka
a ja nie mam przystojnego meza:D To znaczy szpetny tez nie jest ale do urody jaka mi sie podoba to mu daleko. Podoba sie kobietom i dziwi mnie dlaczego:D Jak sie z nim kiedys rozstalam to myslalam sobie, ze i tak zadna go nie zechce:D a za nim sie panny uganialy. Chyba dlatego, ze ma cos w sobie, ale nie wiem do konca co:P Ja za to nieskromnie mowiac ladna jestem:) Charakter maz ma trudny, ja jeszcze trudniejszy, wiec dogadujemy sie srednio, za to w lozku bez slow:D

Gość haha8781111
w łózku to wiadomo ze kazdy bez słow sie dogaduje bo tam nie chodzi o to zeby kłapac dziobem prostaku tylko zeby posuwac

Gość Przeciętny Polak
to niezbyt wysoki, krępy facet (typ budowlańca) z grągłą twarzyczką i chytrymi oczkami (takich wyidywałam najczęściej w kraju a wyłącznie takich widuję tu gdzie mieszkam). Mnie od zawsze odpychali bruneci o brązowych oczach (typ południowca) a zwłaszcza jak taki miał przyżelowane czarne włosy z których łyskał gdzie niegdzie łupież .....rzyg. Uwielbiam typ facia który jest szczupły, wysoki ale i porządnie zbudowany (nie mylić z napakowaną małpą) dobrze wyglądający i w t -shirt i w garniturze , mający ciemny blond bądź jasny brąz włosy , zgrabną głowę i męskie rysy twarzy (bardziej typ germański). Kiedyś miałam kolegę ciemnego bruneta z którym uganiały się panienki (bo był typem Włocha) ale jak dla mnie wyglądał jak niedomyty cygan :D.

Gość hmghmjgh
"harakter maz ma trudny, ja jeszcze trudniejszy, wiec dogadujemy sie srednio" znowu uśmiech na mej twarzy, pobijesz bedzie dziewczynka na 90%

poprzedni ładny mąż ale pusty w życiu w łóżku rutyna teraz przeciętny ale charakter ma super mam 2 córki a on je jak swoje trktuje mnie też kraktuje ok i się dogadujemy jest ok lepiej mieć mniej ładnego ale zaradnego i do tańca i do różańca a nie debila

Gość szczerze to ja .... Magda
moj mąz raczej sredni - szatyn, zielone oczy, 185 cm i 82 kg. ma krzywy zgryz ale zeby biale i zdrowe. dobry w lozku. charakter sredni. kochany, czuly, troskliwy, uczuciowy ale tez wybuchowy, czasem nerwowy. ja brunetka, brazowe oczy. ponoc bardzo ladna z twarzy, ale stanowczo za duzo cialka. dla niego jestem jak to okreslil boska, idealna - lubi kragle kobiety. ja uwazam sie za przecietna. sorki za brak polskich znakow - zlamana reka.

Gość będzie dziewczynka na 90% a
nie wiem co ci nie pasuje w moim opisie-ale na serio nie wiem.Każdy sie przecież czasem kłóci z drugą połówką-nie ma małżeństw bez jednego spięcia. Ale kochamy się i jedno za drugim w ogien wskoczy wiec problem to ty chyba masz ze zrozumieniem.

Gość kochanka swego meza
Moj maz jest bardzo przystojny i z charakteru tez mi pasuje idealnie :)

Gość nie napisze z nicka
prostaku:) tak sie mowi, ze dogadujemy sie bez slow, nie wiedziales? czas wiec odejsc od komputera iczytac cos wiecej niz kafeterie:D A odnosnie slow to sa one wazne w seksie, porozumienie w tej sferze jest istotne, bez slow to mozesz wypiac dupe i dac sie posunac wlasnie.

Gość nie napisze z nicka
no tak bo jakbym napisala ze dogadujemy sie swietnie to byloby dobrze tak? No coz nie mam zamiaru sciemniac, dogaduje sie z mezem srednio, czasem go wrecz nienawidze:D ale nie zamienilabym go na innego:P

Gość kasjopeja............
Moj maz jest raczej przecietny. Szczuply brunet sredniego wzrostu.Inteligentny, z duzym poczuciem humoru. Bardzo honorowy. Odpowiedzialny. Swietny ojciec. Czasem malo zdecydowany i to chyba jego najwieksza wada. Nie zwracalam uwagi na wyglad. Mnie kreci inteligencja i tym mnie ujal. Razem 12 lat i chyba nigdy mnie nie zawiodl.

Gość ,,,,,,mm
...........

Gość taka sbie jedna mama :)
Jagoda no nie mow,bo wychodzi na to ze mamy tego samego meza ;) hehe

Gość ,,,,,,mm
........

Gość ty wyżejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
twój tez jest alkoholikiem tak jak maż jagody ?

Gość zalaminowana
Moj maz jakos obiektywnie to przystojny nie jest, tzn brzydki tez nie ale brakuje mu tego czegos ;P czasem facet jest brzydki ale ma taka klase, on tego nie ma :P Za to ma piekne oczy i bardzo mile usposobienie, zawsze usmiechniety, uprzejmy. I chyba to tak pociaga inne babki, bo czesto go podrywaja Mnie sie tam podoba bo lubie ciemnookich brunetow ( i ciemne owlosienie wszedzie ;)), w dodatku jest wysoki, dobrze zbudowany, nie lubie chuderlakow a charakter ma wprost wspanialy, owszem ma kilka wad do ktorych przywyklam, ale od nastolatka juz pracowal nad soba i do teraz stara sie rozne paskudne cechy wyplenic, a to jest ogromny,jesli nie najwiekszy plus, bo jaki by nie byl, swiadomie chce sie zmienic na lepsze! I niewazne jaki bylby problem, zawsze chce o nim porozmawiac, wiec rzadko sie klocimy bo rozne trudne kwestie byly juz walkowane. Ja tez nie mam oporow zeby wprost mu o czyms powiedziec wiec dogadujemy sie doskonale. Jesli chodzi o seks, to uwazam ze jesli para naprawde sie kocha to zawsze im bedzie dobrze w lozku bo beda zawsze chcieli dla siebie jak najlepiej. Kryterium jakosci seksu jest moim zdaniem dla ludzi niedojrzalych ktorzy chca tylko dobrze dla siebie :o

Gość zalaminowana
aha, a jak go poznalam to wygladal troche jak sierota, taki troche zamkniety w sobie, niesmialy (ale tylko w sprawach damsko meskich), zle ubrany, z kiepska fryzura :P pociagnal mnie jego charakter, ale z czasem tez wyglad mu sie zmienil na plus :)

Gość heeeeh
a moj ma 1,92 wzrostu a waga 142 :(. z charakteru dobry czlowiek, ale to za malo .

Gość Evaaaaaaaaa25
Moj ma 190 cm wzrostu i 94 kg wagi, wysportowany, kocham jego cialo i ten tyleczek mrrrr :D Twarz tez ma ladna, ciemne brazowe oczy, przepiekny usmiech i zeby, ciemne wlosy, moj ideal :) Ja kilka kg nadwagi 70 kg i 175 cm wzrostu, ale mam dlugie ladne nogi, piekne blond wlosy i zielone oczy, w sumie on jest ta lepsza polowka zarowno z wygladu jak i z charakteru :)

Gość gość
Z tego co widzę to hiergamia pełną gębą. Faceci pow 185 z dobrymi warunkami którzy wzięli sobie kurduplowate worki na spermę z nadwagą

Gość gość
Dla mnie moj jest przystojny .Szatyn, zielone oczy, ladne ma żeby uśmiech ehh moj kochany ;) Ale jest równego wzrostu co ja- wiec obcasy zniknęły z mojego życia co mnie cieszy ;) Jest troche misiowaty ma z 5 kg nadwagi tak jak ja i tez mnie to cieszy bo nie musze byc wiecznie na diecie. I jest starszy ode mnie o 15 lat . Ale najbardziej podoba mi się to ze nie muszę chodzić wiecznie upindrzona czy wystrojona bo on mnie kocha caly czas bez względu czy jestem w formie czy nie. Milo jest rano obudzić się kolo faceta który szepta Ci ze jesteś jego pięknością ;) Mamy dwoje dzieci , trzecie w drodze ;) I jestem naprawdę bardzo szczęśliwa ;)

Gość gość
Mój nie był przystojny. Myślałam że za to z charakteru jest super. Ale sie pomyliłam.. i tak sobie życie spartaczyłam koncertowo. A teraz nic tylko sobie kamień u szyi uwiesić

Gość gość
Mój 182/78 kg Piękne bary(genetyka),pośladki i nogi jak marzenie.,Niestety kkata taka sobie,nie ćwiczy. Blondyn,szare oczy,rudy zarost.Jest przystojny.Charakter nieco dziecinny ale b.dobry mąż,ojciec. Ja 172/58.Ładna sylwetka ale zero mięśni.male cycki:p.Brunetka,brązowe oczy,jasną karnacja Ładnie razem wyglądamy,pasujemy do siebie

Gość gość
Męża nie mam, ale mój chłopak ma 195 cm wzrostu, zbudowany i z męskimi rysami twarzy.

Gość gość
dla mnie moj maz jest boski , wysoki 191 , duzo biega szczuply wazy cos okolo 87 kg , ma burze wlosow na glowie ( geny po ojcu) ale szpakowaty po bokach , najbardziej lubie go w takim 2 dniowym zaroscie moj maz ma 48 lat - ja 41 pasujemy do siebie ja szpilki zaloze , jestem szczupla blondynka 163 cm :)

Gość gość
"Byłam w długim związku z facetem który mi się bardzo podobał i z wyglądu i z charakteru ale w rezultacie zostałam sama z dzieckiem teraz nie mam co wybrzydzać i chyba lepszy będzie przeciętny ale za to dla mnie i dziecka dobry." Uważaj na to wnioskowanie, że jak facet będzie brzydki to będzie to kompensował charakterem. Ja w którymś momencie też tak pomyślałam i związałam z kimś. Facet wydawał się fajny przez pierwsze miesiące, a potem zaczęły wyłazić humorki bez żadnej konkretnej przyczyny i brzydkie zachowania. Można się bardzo przejechać na takim myśleniu, które teraz na dzień dzisiejszy uważam za mit podobnie jak to że jak ktoś jest piękny to na pewno będzie głupi lub będzie miał zły charakter. To tak nie działa w przyrodzie. Przyporządkowanie charakteru do wyglądu to jest totalna loteria jak w kasynie. Nigdy nie będziesz wiedzieć na kogo trafisz jako na człowieka nieważne czy będzie ładny czy brzydki.

Gość gość
Mój mąż bardzo mi się podoba choć nie jest modelem, ma super charakter i ja jestem dla niego najpiękniejsza i traktuje mnie jak księżniczkę