Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkawkropkę

Macie przystojnych mężów? Czy nie zbyt za to z charakteru super?

Polecane posty

Gość kropkawkropkę

Ja uwielbiam przystojnych facetów brunetów brązowookich nie chudzileca no ale cóż chyba czas zejść na ziemie i ''brać'' co jest bo inaczej zawsze będę sama, wiem pewnie sobie o mnie źle pomyślicie ale taka już jestem, sama nie jestem jakimś ideałem a szukam księcia. Byłam w długim związku z facetem który mi się bardzo podobał i z wyglądu i z charakteru ale w rezultacie zostałam sama z dzieckiem teraz nie mam co wybrzydzać i chyba lepszy będzie przeciętny ale za to dla mnie i dziecka dobry. Jakich wy sobie facetów wzięłyście za mężów? na co zwracałyście najbardziej uwagę?

Gość bo ja muszę mieć prawo głosu
Wysoki brunet, ale chudzielec okropny. Nie narzekam i czuję się szczęśliwa :)

Gość Bakłażanka22.
Powiem tak: w naszym związku to ja jestem "ta ładniejsza połówka" Mój mąż jest raczej przeciętnej urody, ciemny blondyn. za to wysoki i dobrze zbudowany, co mi sie bardzo podoba. ale przede wszystkim jego charakter mi odpowiada. jest dla mnie cudowny i kochany:)

Gość będzie dziewczynka na 90%
Mój mąż ma 194cm wzrostu 99kg wagi, dobrze zbudowany ciemne włosy i oczy brązowe i rozmiar stopy 49!! Strasznie mnie kręci fizycznie w łóżku super-z cech charakteru nie podba mi sie ze jest wybuchowy i łatwo sie denerwuje jak cos mu nie idzie wtedy klnie i czasem az wychodze do innego pokoju. Ale ogólnie na pierwszym miejscu stawia rodzine i nie lubi wychodzic wogóle do kolegów(ostatnio na piwo pyszedł z pół roku temu) Jest domatorem, lubi oglądac ze mna filmy i ogólnie razem spędzac czas:) Za to ja jestem mała 165 cm wzrostu wagi koło 58kg i wysportowana ciemne dlugie włosy i niebieskie oczy-powiedział ze to jego ideał:P

Gość hhujvikbbgb
na kafe wszystkie piękne milionerki, i maja cudownych mężow oraz mieszkają w willach pod lasem, robią kariery a ciuchy to armani i prada

Gość do tej wyżej
i zaraz jakaś ci napisze: przykro mi że ci w życiu nie wyszło a mąż cię nie kocha ale to nie znaczy że nie moge sie pochwalic swoim :)

Gość Marika........... .
mój mi się bardzo podoba, chociaż jak na swój wiek bardzo młodo wygląda - ale to dobrze- zresztą ja też. Jest przystojniakiem, widze jak dziewczyny na niego patrzą. Ale z charakteru tez jest super. Na pewno patrząc na atrakcyjność to ja jestem mniej atrakcyjna połowa w tym związku. Ale tez wygląd to rzecz gust. Moja kolezanka ma naprawdę super męża, niesamowity facet, z poczuciem humoru ale z wygladu troche taki brzydal. Ona jednak go bardzo mocno kocha. Kuzynka tez ma brzydala a zakochana po uszy. Jak ktos ma fajny charakter to i zewnętrznie wydaje sie być bardziej atrakcyjny

Gość deropmm
Moj przyszly maz.Ciemno brazowe wlosy, szare oczy, 186cm wzrostu, 87kg, jest piekny!Ma piekne cialo..twarz ma sliczna! Jest naprawde ladnym i przystojnym mezczyzna.

Gość wylogin
a mój ani przystojny ani z charakteru super ale co ? kocham go a on mnie i już :)

Gość Maja Mafin
U nas chyba po równo. Oboje jesteśmy mniej więcej atrakcyjni choć osobiście mój mąż podoba mi się bardziej. Brunet, ciemna karnacja, wysportowany ale mógłby być troszkę wyższy. Za to ja jestem kanapowcem stąd trochę ciała mam za dużo. Ale najważniejsze że się kochamy i dogadujemy na co dzień :)

Gość moj ani przystojny
ani bez wad, wrecz przeciwnie, ale dobrze mi z nim i nie wyobrazam sobie innego, dotarlismy sie juz

Gość kropkawkropkę
Będzie dziewczynka Zazdroszczę Ci tego bruneta! ehh jestem taka sama jak ty siebie opisałaś ;) Mnie były bardzo kręcił w łóżku i w ogóle no był idealny dla mnie tylko charaktery nasze silne i wszystko się posypało. Teraz się obawiam że jak facet nie będzie mnie kręcił w łóżku czy będzie mimo wszystko normalnie, czy uda mi się zbudować nowy związek z podobną namiętnością ;) ot takie mam głupie dylematy. Marzy mi się przystojny brunet o brązowych oczach w mundurze :) mój były został policjantem jak się rozstaliśmy ehh aż mnie szlak trafia jak sobie pomyśle jak mogłoby być gorąco gdyby w tym mundurze do domu wracał hehe ale to już przeszłość. Za to syna mam pięknego z nim rośnie mi mały przystojny brązowooki brunecik z ciemną karnacją hehe

Gość Hgvk. K n k
Ciemny brunet, chociaz zaczyna lysiec. piwne oczy. Mnie pociąga seksualnie. Chociaż piękny to on nie jest. Jest niski. Ale mnie zawsze tacy kręcili. Ale kocham jego charakter. Jest bardzo miły i pomocny, ludzie go szanują. Pamietam co babcia mi powtarzała weź sobie Brzydkiego, a przy nim zawsze będziesz piękna.

Gość kropkawkropkę
Milkywey28 masz racje! gdyby nie mój syn to nadal bym szukała przystojniaka do skutku ale muszę myśleć o dziecku już nie liczy sie wygląd w drugiej osobie tylko bardziej charakter zachowanie, stwierdziłam że chcę faceta który będzie mnie szanował akceptował syna i to się liczy najbardziej, ma być dobrym człowiekiem przede wszystkim :)

Gość padniesz :D
"na co zwracałyście najbardziej uwagę?" Mój kociak przyszedł się do niego przytulić, a on go pogłaskał i ucałował w łepek :D. Wiedziałam, że mój ci on ;).

Gość będzie dziewczynka na 90%
dzieki:P Mój jest inżynierem na budowie i non stop chodzi utytłany umorusany i brudny -garnitur czy koszule to tylko od święta lub do kościoła:)- ale własnie to mnie w nim pociaga. Wiecie jaki mamy problem? Buty dla niego kupujemy tylko u jednego faceta...bo ma rozmiar np. nike 49,ipół czy tam i dwie trzecie i poprostu czasem wymiekamy:P-często wysocy faceci mają duzą stopę i kompleks z tego powodu(mój ma ogromny)

Gość 98uyghjk
;lkjh

Gość marcheweczka :)))
a mnie się nie podobają bruneci z brązowymi oczami i ciemną karnacją, kojarzą mi sie z jakimis obelsnymi żulami :) moj mąż jest szatynem i ma niebieskie oczy

Gość do: będzie dziewczynka na 90%
łał jaki opis, myslisz że to kogokolwiek tutaj interesuje jaki rozmiar buta ma twój mąż i że chodzi brudny?

Gość Mnie się podobają
ciemnoblond faceci a wyrazistym inteligentnym spojrzeniem , wysocy i przystojni a jeszcze jak taki jest dobrze ubrany to mogłabym odpłynąć.....cóż, marzenia ...bo mam Przeciętnie wysokiego , chudego , bardzo średnio zbudowanego bruneta z brązowymi oczami ale jest bardzo kochanym, dobrym człowiekiem . Jak to się mówi , nie wygląd jest ważny tylko charakter ale cudownie byłoby mieć i jedno i drugie :D.

Gość chyba ty
No dla mnie mój jest najprzystojniejszy na świecie i ma najlepszy charakter. Byle czego bym nie brała.

Gość będzie dziewczynka na 90% a
to było do kropkawkropke moja droga frustratko:)

Moj maz to przystojniacha , kobiety za nim sie ogladaja i... podrywaja(!) Maz jest wysokim brunetem , umiesniony o ladnych rysach twarzy. Charakter tez fajny. Dumna jestem , ze takiego fajnego faceta wyhaczylam. No ale coz , jestem wspaniala to nawet sie mu nie dziwie, ze jestesmy razem :)

Gość ftygy
njnik

Gość hmghmjgh
" Mój mąż ma 194cm wzrostu 99kg wagi, dobrze zbudowany ciemne włosy i oczy brązowe i rozmiar stopy 49!! Strasznie mnie kręci fizycznie w łóżku super-z cech charakteru nie podba mi sie ze jest wybuchowy i łatwo sie denerwuje jak cos mu nie idzie wtedy klnie i czasem az wychodze do innego pokoju. Ale ogólnie na pierwszym miejscu stawia rodzine i nie lubi wychodzic wogóle do kolegów(ostatnio na piwo pyszedł z pół roku temu) Jest domatorem, lubi oglądac ze mna filmy i ogólnie razem spędzac czas Za to ja jestem mała 165 cm wzrostu wagi koło 58kg i wysportowana ciemne dlugie włosy i niebieskie oczy-powiedział ze to jego ideał " hahha, dawno się tak nie uśmiałem. jakim człowiekiem trzeba być, żeby wziąc slub w takim przypadku? widzę, niezwykła więź was łączy

mnie tez zawsze bardziej podobali sie faceci z ciemna karnacja chociaz sams mam bardzo ciemna a w rezultacie mam meza bladyna o niebieskich oczach :p

Gość kropkawkropkę
Mnie interesuje co napisała Będzie dziewczynka hehehe Każda pisze tutaj opis swojego ideału a czy go ma to już chyba kwestia szczęścia ;)

Gość haha8781111
wchodzac na kafe można uznać ze Polacy to piękny naród !

Gość no no ...
Jagoda369- no co z tego ze Twój mąż przystojny jak jest alkoholikiem .