Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exynooos

Dlaczego współczesne dziewczyny ubierają się tak wyzywająco ?

Polecane posty

Gość gość
i co z tego skoro wiekszosc to ponizej przecietnej 🖐️ ubior nie wiele daje

Ty nosisz paski zamiast spódnicy dla siebie, ale czternastolatka w szortach w upalny dzień do inna historia?

Gość mały ogier
kobiety w tych czasach chodzą skąpo ubrane po to aby przyciągnąć uwage facetów i w ten że sposób powodują że jest coraz mniej pedałów jeżeli by tego nie robiły to po kilku latach na naszych ulicach było by wiecej polityków stylistów fryzjerów itd prowadzających sie za rączke a wtedy nasz gatunek był by zagrożony bo taki biedron czy jacyków by wam dziecka nie urodził.

Gość mały ogier
każdy chce być sexi a młode dziewczyny teraz szybciej ogarniają temat niż nasze mamy czy babcie kiedyś.

Gość gość
o kutwa znow sie zleciały dziobaki i dziobia :o jak ja mialam 15 la a było to ohoho w tamtym stuleciu to też była moda na kuse ciuchy, wiec nie narzekajcie na młodzież wspołczesną. Była moda na tzw. kolarki (im krótsze tym lepsze) do tego obcisły top odkrywający pępek. w chłodniejsze dni obcisłe spodnie elastyczne i przeźroczyste koszulki by było widać stanik :o taka była moda połowy lat 90 tych

Racja, podobnie w latach dwudziestych modne były sukienki-halki, w 70 - im bardziej obcisłe ciuchy-tym lepiej. ;)

Sprawa jest prosta. Jak już wspomniano, nie mają nic innego do zaoferowania. Owszem, zawsze były modne skąpe ciuchy ale to co teraz panny zakładają, to już przesada. Nie wiem jak można poważnie myśleć o lasce, która zakłada tak krótkie i obcisłe spodenki, że widać jej zadek i włosy na nim. Owszem, jest czasami gorąco ale można wybrać przewiewną tkaninę zamiast odsłaniać całe ciało. Kobieta odziana w zwiewne leiste ciuchy robi większe wrażenie niż goła d**a na ulicy.

no właśnie - znowu o wrażeniu. Jak ja zakładam takie krótkie spodnie to dlatego, że mam taki kaprys i mi za gorąco, a nie żeby robić wrażenie ;)

Gość Ale to było dobre
Do Moorland "Ty nosisz paski zamiast spódnicy dla siebi xxx to do mnie?jeśli tak to wytłumacze coś,zanim kupie krótką spódniczke to 20razy sprawdzam czy nie odsłania ona mojego tyłka ;) Bo wiecie gdybym chciała d*pke pokazać,to równie dobrze mogłabym założyć dłuższą bluzkę tak do połowy tyłka i jeszcze stringi założyć i wyjść na ulice :P ale to akurat obrzydliwe jak widać d*psko :D

Gość gość
ja tam lubie dlugie spodnice i skromny ubior ale i tak faceci zaczepiaja. takim to chyba wszystko jedno byle by byla dziura