Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super tam jesttt

Dziewczyny na Wizażu nie obrażają prawiczków a tutaj tak

Polecane posty

Gość super tam jesttt

Dlaczego tam jest przyjemna atmosfera i dziewczyny dają sensowne rady, są nowoczesne, otwarte, nie takie zaściankowe i zahukane jak przeciętna kafeterianka ? Mam wrazenie, ze tu siedzi wiocha a tam miastowe :D

Gość Nick tajny
a jaki jest adres wizażu?

Gość dfdfeewef
dfdfe

Gość ghjfjkh
kurva macie bana na google ? wpiszta wizaz.pl i bedzie ale ja sie zle czulem na wizazu, nie moj klimat, wszystko zbyt idealne, a te ich rady o dupe potłuc, tak jak na kafe, bez poeniedzy nic nie zrobie

Gość Też to zauważyłem tam
to nie naśmiewają się z niedoświadczonych mężczyzn a tutaj to uważają, że najlepszy facet to ruchacz.

Gość jsjkljlkjlkjsd
co wy pinkolicie . jakie naśmiewanie? jak się komuś tłumaczy po x razy , że większośc waszych wymysłów to nie nawet kompleksy tylko obsesje przykładowo jeden ,, co jest wysoki twierdzi , że trzeba być grubym , drugi , niski twierdzi , że wysokim , trzeci , że znowu jest brzydki , a jak ktoś napiszę , że zna faceta , niecałe 170 cm i wyrywa laski cud malina to jedyna wasz odzywka to : a marsjan też widziałeś ?\ więc gońcie się na drzewo banany prostować, użalajcie się dalej w towarzystwie podobnym wam sirotom

To jest forum o kosmetykach i w dodatku dla kobiet więc było by to niestosowne polecieć tam tylko po to by założyć temat "Mam XX lat i nigdy nie miałem dziewczynki". Nie będę nadużywał ich dobroci.