Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długowłosa (kiedyś :P)

Zapuszczamy włosy

Polecane posty

Gość Długowłosa (kiedyś :P)

hej hej dziewczyny (lub chłopaki :D) Co wy na to żeby zapuszczac wspólnie włosy. Recenzje kosmetyków lub jakichś zabiegów związanych z włosami. Co wy na to? Jest tu jakaś osoba której marzą się długie włosy? Lub już takie ma i powie co zrobić aby były zdrowe, lśniące i grube? Zapraszam do dyskusji :)

Gość adasasa
Tak jest marza mi sie włosy długie, jestem fryzjerka i lubie eksperymentowac włosy musza byc zdrowe to wtedy sa piekne moj sposób na szybszy porost włosów to olej lniany budwigowy co drugi dzien na wlosy , spray z papryczka babci Agafi i olej lniany wewnetrznie w kaspułkach lub swiezo zmielony .Włosy rosna jak szalone i zdrowe i przycinanie włosów co 2 mc tak pare milimetrów :)

Gość noś długie włosy ...
Miałam do kolan -> MASAKRA ! Po ścięciu głowa mi dwa tygodnie leciała do tyłu :D Teraz mam na zapałkę i to się nazywa wygoda !

Gość mam już długie włosy
mają 60 cm, ii szczerze to nic specjalnego ciągle mnie wkur.wiają bo ciezko to czesać !! co miesiąc scinam 10 cm, ale ciągle odrastaja. no coz mam takie geny ;(

Gość blondyneczKa1op
helo ja zapuszczam :) scielam w pazdzierniku 2012 do ramion i teraz juz sa mniej wiecej prawie do polowu paska od stanika :) moze troche mniej.. od 3 tygodni dzialam z wcierka jantar no i olejowanie robie z olejku rycynowego raz w tygodniu bo nie wiem czy mozna czesciej ... ?

Gość adasasa
Mozesz czesciej wcierac rycynowy olejek jezeli ci pasuje on 2 -3 razy w tygodniu nawet